If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти явно си държиш на инат да сравняваш несравними неща, макар че това не ти носи положителен реултат!
Но нямаш грижи, щом те кефи, прави го! Тя затова е интересна борсата, щото сме различни и мислим различно
Сравнявам си сравними нища - каква доходност ще ми донесе, да речем за 1 година. В Агрия направих до този момент 100%, тук средната ми е под 5 и смятам да направя към 200% .. но щом казваш, че ни ми носи успех... А за Алтерно предвиждам за година напред от тази дата към минус 50%. Ти каква доходност направи от Неохима? като толкова брои камиони, праща снимки, беше голямо писане .
Ръста по тази позиция показва едно. Във времена на несигурност, промяна и т.н. отново се оказва , че НАЙ-ДОБРИЯТ акционер да ти е в акционерната книга е ДЪРЖАВАТА. Тя дава стабилност, предвидимост и изход един ден за акциите се, което обикновено е на отлична цена. Същото важи и за ФИБ.
Даже, ако мериш с аршина дето смяташ Алтерко ще ти излезе твърдо над 20лв. .. нищо, че не ти е топ 5
Ти явно си държиш на инат да сравняваш несравними неща, макар че това не ти носи положителен реултат!
Но нямаш грижи, щом те кефи, прави го! Тя затова е интересна борсата, щото сме различни и мислим различно
Като добавим постоянно увеличаващото се количество ел енергия, търгувано на БНЕБ, водещо до повече такси за нея, повече печалба за БФБ и "снесени" редовни дивиденти,
За една "златна кокочица", може да говорим тук
Коментар