Реших да погледна отчета тук и си мисля колко е хубаво да си на държавна "работа"! Дават ти на готово монопол, нищо не правиш, генерираш загуби, губиш пари като ги набутваш на най-неподходящото място и накрая взимаш бонуси. Ехааа, сладка "работа"! Чудя се дали тези хора ще могат да изкарат и 5 лева "с труда си" ако ги пуснат на свободния и конкурентен пазар? Ако да кажем им се наложи да произведат нещо и да се конкурират с частни компании. И като гледам отчета се чудя още повече пък на хората с леви убеждения, които искат държавата да има повече функции! Как си я представят тази работа . Всичко ще работи на загуба и само ще се раздават бонуси ли? Колко мъка има на този свят...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Решения от заседание на КФН на 25.04.2019 г :
6.Изпраща писмо до „Българска фондова борса” АД (БФБ АД) с искане за допълнителна информация и документи във връзка с издаване на одобрение за изменения и допълнения на Правилника за дейността на БФБ АД, приети от Съвета на директорите на дружеството
????
Реално поради влошени резултати и слаба търговия биха могли да си намалят броя на директорите или да си намалят заплатите.....,но едва ли е това.
Някой да се досеща какво ни готвят ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
На пук на отличните резултати тук, желаещите да излизат в големи количества не свършват, а се увеличават
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
dddd, каква е твоята теза за случващото се по позицията? Резултатите върха, ама излизащи в големи количества (ясно че насреща се намират и влизащи). Но сериозна активност за позицията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеВ отчета тези задължения от 92 млн. някой да знае какви са? Ако са кредити не мога да си представя за какво са използвани ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
И аз.
Надявам се да разпределят поне 50% от печалбата като дивидент.... .Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ на мен ми хареса отчета, но съм недоволен от количеството в портфейла миПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз съм много доволен от отчета. Както се казва добро начало.
Надявам се да разпределят поне 50% от печалбата като дивидент.... .
Коментар
Коментар