Някой ще ходи ли на ОСА тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БГ Агро (АО0)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСамо дето тук фри флота се увеличава, а при агрия намалява
За това и не изчаках макса,- още на третия бисер се задоволих с 0,15/на акц. за 4дена и "бягайте краченца да бягаме" от тук и сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Как така "почти". Че то си е направо 1:1 с Агрия. Нищо че печалбата е на 1/3 от тази на Агрия и стоките на БГ Агро са намелели на половина а на Агрия стоките са се увеличили
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСамо дето тук фри флота се увеличава, а при агрия намалява
Ев/ебитда на БГАгро дори е по-добро от Агрия , при еднакви п/е, но като цяло много близки са като показателиLast edited by Zaki; 27.05.2022, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Как така "почти". Че то си е направо 1:1 с Агрия. Нищо че печалбата е на 1/3 от тази на Агрия и стоките на БГ Агро са намелели на половина а на Агрия стоките са се увеличили
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Заека изскочи
Почти като при Агрия е...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Отчета за Q1 2022 гледай от там ще изкочи заекът Вчера някой ми е подарил малко акции.Благодарско
Почти като при Агрия е...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеТук е най-добре да се направи един сплит 1:10 и капитала да се намали и тогава дивидента няма да е 0,16 ст а 1,60лв, но събранието решава!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеТук е най-добре да се направи един сплит 1:10 и капитала да се намали и тогава дивидента няма да е 0,16 ст а 1,60лв, но събранието решава!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега се позачетох тук (малко късно) и ми стана интересно кой е ордера на продавача (ПФ)? 2.30?????
Коментар
-
Сега се позачетох тук (малко късно) и ми стана интересно кой е ордера на продавача (ПФ)? 2.30?????Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Може би имаше предвид да се отворят очите на мажо, че ПФ продава, за да задейства обратно изкупуване като при Агрия...Last edited by termit; 09.05.2022, 16:44.
Коментар
Коментар