Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БГ Агро (АО0)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Щом ще ходиш, значи имаш!
Щом имаш, значи има някаква причина - считаш я за подценена? Или си купил тук само защото и аз имам?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
В какво трябва да просветим мажоритаря?
Щом имаш, значи има някаква причина - считаш я за подценена? Или си купил тук само защото и аз имам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
В какво трябва да просветим мажоритаря?
Да започнем от отчетите и инфото във тях
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеТук някой ако ходи на ОСА-то, може да просвети Мажо.
Както стана едно време с АгриятаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Да не вземе да влезе в Софикс преди Агрия!?
Там бяха започнали да свалят бройката
Те да си поддържат хубави показатели и такъв изгоден дивидент - ще е доволно и без индекса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАкционерите в БГ Агро са се увеличили от 77 бр. в началото на годината, на 120 бр. в момента, което си е около 55% нарастване.
Там бяха започнали да свалят бройкатаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 8 Харесвания
Коментар
-
Едно ПФ се вижда, че продава през първото 3м. А някой с над 5% е продал в края на април 26 656 бр. по някаква причина...
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова не са ли от Даниел Ненков бройки?f f *6 249 967=~103 f f *6 276 623=~120 мажо--26 656бр. Даниел Илиев Ненков 17.83% Last edited by dex; 04.05.2022, 15:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Като,че ли нещо такова се получава........Никога не съм си и мислел,че ще имам толкова акции в три компании свързани със земеделието по-един или друг начин!P.S.Препоръки никакви разбира се!
сами ликвидноста малко ме притеснява )Умереният риск винаги печели ! ))))))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ако си стоял накиснат в джибрите тук,- със сигурност вече си ферментирал ...
иначе става киселджок
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Нищо де, нека да продават.
Да направят Агрия-2
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеС текущия дивидент за последните 10 години ще са дали 54 стотинки, което си е 30% от цената на акцията. Но това не пречи на пенсионерите да продават точно когато правят най-много пари, а и се очертава да продължат да правят занапред ..
Ако си стоял накиснат в джибрите тук,- със сигурност вече си ферментирал ...
- 1 like
Коментар
Коментар