IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Кое кирливо пце срива цената тука бе... аман от планктони и заювци - вие колко дивидент искахте - 50 стинки ли?
    Ми не знам да не е лакомото нушенце? То вече на теб човек вяра да ти няма какво плещиш и какво правиш!

Коментар

• Кое кирливо пце срива цената тука бе... аман от планктони и заювци - вие колко дивидент искахте - 50 стинки ли?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мали-и-и - то вчера гласувахме сосно дивидент, нЕкои вече искат тъй да падне, че на номинал да си купуват...

Ха-де - ама надали...

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Посмали с тва 1.50 или по-скоро увеличи.

Щото тая артия не е била толкова от 1.5 години
          че кой ти е казал че съм тук от 2011?
          я се върни в темата назад и виж от кога сме в позицията аз, Фортис, Биг Беър и още няколко юнаци.
          2010 приятел - тогава цените бяха 1,4лв!!! гледайте миналото бре момчета - за вас май дългосрочно е 1 година назад, че то ако беше така, как щях да имам БРЕФ на 36-37стинки???
          Брей вече и аз мишока станах старо куче на БФБ с присъствие от 2009година!!!
          Last edited by tony1975; 27.06.2012, 07:18.

Коментар

• Щото тая артия не е била толкова от 1.5 години
            Е наскоро е било - на БФБ една година се равнява на седмица в САЩ
            Иначе най - ниската за сега цена се е получавала от вливането на Логистика
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Ако се кешира частично, може и до 1лв. да се докарат

Коментар

• Посмали с тва 1.50 или по-скоро увеличи.

Щото тая артия не е била толкова от 1.5 години

Коментар

• Що да трият?

Имам немного. Но мисля да ги поувелича.

Коментар

• Какви лоши мисли
                    Кой колкото ... толкова А пожеланията ми даааа..... колкото повече ,толкова+++

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      + За ТОНИ ,че изпуснах цитата
                      Неверотен си кефиш

п.с. абе Импе ти ли ги помоли в протокола на присъствалите да изтрият кой колко акции има?
                      )) без лоши чувства ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Абе градски кво се връзвате на Мастера ,не виждате ли че ви дразни ,а пък къде си дава парите никой не знае ...
                        Шегувкам се

Коментар

• + За ТОНИ ,че изпуснах цитата
                          Неверотен си кефиш

п.с. абе Импе ти ли ги помоли в протокола на присъствалите да изтрият кой колко акции има?
                          Last edited by inta53; 26.06.2012, 22:59.

Коментар

• Абе градски кво се връзвате на Мастера ,не виждате ли че ви дразни ,а пък къде си дава парите никой не знае ...
                            Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Ех къде е сега Фори да ми обясни как съм се набутал като съм купил на средна 1,5лв и колко ниска доходност имам от дивидент(17стинки - 11%) в сравнение с неговия депозит???
                            Я ма тя и капиталова печалба ми донесла пък на Фори главницата на депозита все същата - ех съдба и това при Софикс 290!!!

Хубава акция - имам(е не чак колкото Фортис) и не съжалявам
                            Мисля че дивидентната политика е отлична и рано или късно ще привлече интереса на големи институционални, а защо не и международни инвеститори.

Коментар

• Ех къде е сега Фори да ми обясни как съм се набутал като съм купил на средна 1,5лв и колко ниска доходност имам от дивидент(17стинки - 11%) в сравнение с неговия депозит???
                              Я ма тя и капиталова печалба ми донесла пък на Фори главницата на депозита все същата - ех съдба и това при Софикс 290!!!

Хубава акция - имам(е не чак колкото Фортис) и не съжалявам
                              Мисля че дивидентната политика е отлична и рано или късно ще привлече интереса на големи институционални, а защо не и международни инвеститори.

Last edited by tony1975; 26.06.2012, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                Като цяло очакванията тук бяха акцията да падне в синхрон със Софарма. Тъй като това не се случи, а имаше значителна разлика между обявен диведент и гласуван дивидент в посока повишение при Медика в края на май, както и предишния случай с дивидента на Софарма Трейдинг за 2010 година, то купувачите явно не са издържали и са започнали да купуват тъй като дивидентската доходност е повече от прилична дори при повишаване на цената с 10 %...
                                Другото погрешно подразбиране при Софарма Трейдинг е, че е силно зависима от продажбите на Софарма и медиините проблеми на майката може да се пренесат и на продажбите на Трейдинга. Процентът на свързаните със групата Софарма продажби спада всяка година и текущото му ниво е около 17.8 % за 2011 година.
                                Така че лично за мен няма конспирация, а има изпреварваща реакция на очакване за по-добър дивидент и липса на предлагане...

Имам. Мнението не е препоръка за покупка , а само препоръка да се четат първични документи и да се мисли самостоятелно...
                                +1

Коментар

Working...
                                X