IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Тук не си прав въобще. Никога не е ставало въпрос за репресии и др такива неща. Все пак това е бизнес и всеки гледа да постигне по-добри условия.
    Г-н Димитров много точно и ясно обясни всичко. Компанията ще търси спазване на договорните отношения, нищо повече.
    Това е достатъчно - при отношение с тимберицоидите, това означава - репресии.

Тони - ти имаш и график от миналата година ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Миналата година по това време капнаха тук, тази ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        На сборището адашът яко се беше напушил* - 48 минути - бльъ-бльъ-бльъ - заплаши болниците и НЗОК с ответни репресии, задето не снасят стоте хиляди бимберици борч - аферим на него - дано стори това.

*напушил - в смисъл, че беше ядосан и гневен - не в смисъл, че се е накозил с.... таковата...

Тук не си прав въобще. Никога не е ставало въпрос за репресии и др такива неща. Все пак това е бизнес и всеки гледа да постигне по-добри условия.
        Г-н Димитров много точно и ясно обясни всичко. Компанията ще търси спазване на договорните отношения, нищо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение

Заслужена награда! поздравления

Коментар

• На сборището адашът яко се беше напушил* - 48 минути - бльъ-бльъ-бльъ - заплаши болниците и НЗОК с ответни репресии, задето не снасят стоте хиляди бимберици борч - аферим на него - дано стори това.

*напушил - в смисъл, че беше ядосан и гневен - не в смисъл, че се е накозил с.... таковата...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Капитал 100: "Последният отличен сектор е "Фармация", а наградата за най-добра компания отиде при изпълнителния директор на "Софарма трейдинг" Димитър Димитров."
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Капитал 100: "Последният отличен сектор е "Фармация", а наградата за най-добра компания отиде при изпълнителния директор на "Софарма трейдинг" Димитър Димитров."

Коментар

• Туканка заещината продължава, ама аз пък днес лапнах мъничко планктончец. Тъй де - като не щете да ми купите книжата на нормална цена, тогава ще ми продадете на атрактивна цена, хем со дивидентец.

Коментар

• Гърция вече я оправиха и Европата тоже и всичко позеленя днес

Коментар

• Че кво ти пречи да ги наречеш на нея ,няма ли да си жив 15 годинки още
                      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Да че може ли така на непълнолетен да купиш акции?
                      да взема да купя на щерката - сега е на 3год. след 15 за бала ще има сухо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Може и да може, ако до пълнолетие му ги управлява настойник..... знам ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          А така - учи го от малък.

Коментар

• А така - учи го от малък.

Коментар

• Не се карайте за няма нищо.
                              Събранието мина много делово, беше изнесена подробна информация.
                              Присъстваха повече акционери от миналата година.

За догодина мисля да упълномощя сина да ме представлява. Нали вече има 2 години стаж по събранията.
                              Той и сега има акции и мисли да продължи с инвестициите в компанията.

Коментар

• Бе не е то. Императорът - тоже не е.

И Императорът никога не лъже. Просто понякога истината не показва достатъчно гъвкавост, нагаждайки се към мнението на Императорът.
                                Last edited by Императорът; 28.06.2012, 14:55.

Коментар

Working...
                                X