If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Емитент: Софарма трейдинг АД-София (SO5)
Дивидентът за 2011 год. ще се изплаща както следва:
- за акционери с клиентски подсметки при инвестиционен посредник - средствата ще бъдат изплатени по сметките в инвестиционния посредник;
- за акционери с лични сметки в Централен депозитар – в периода от 10.08.2012 год. до 31.12.2012 год. средствата ще бъдат изплащани на касите в клоновете на СЖ Експресбанк АД. След 31.12.2012 г. акционерите с лични сметки в Централен депозитар могат да получат полагаемия им се дивидент на касата на Софарма Трейдинг”АД на адрес: гр. София, бул. Рожен №16.
Това беше майтап , с препратка към новата собственост на О.Д. ,във тези форуми пишем малко в" притчи" .Що се отнася до дивидента в Инвестора със сигурно ще има съобщение ...или тук някой ще се похвали
Няма страшно ще научиш ,може и в пресата да пишат
Явно не си знаеш парите
Все пак не плащам попечителска такса за да чета ежедневно пресата. Би могъл по-простичко да кажеш - "при мен дойде" или "не дойде" Какво толкова - не - не ме интересува пресата, грях ли е непременно това? Нямам време за преса. А в коя преса ги публикуват тези неща би ли казал, явно ги четеш от някъде ?
Не ме разбра правилно и затова питах, понеже мислех, че вече мина светлата дата, а видях че споменаваш за придобиване с дивидент. Чак сега се сетих да загледам и датата, било е преди месец, когато си го писал, явно и в темата не е писано често
Мисля, че при мен още не е дошъл дивидентът, при вас как е?
Да - аз това писал преди отдавна.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кантарчев - мина отдавна. Ти - сетил твърде ного късно.
Не ме разбра правилно и затова питах, понеже мислех, че вече мина светлата дата, а видях че споменаваш за придобиване с дивидент. Чак сега се сетих да загледам и датата, било е преди месец, когато си го писал, явно и в темата не е писано често
Мисля, че при мен още не е дошъл дивидентът, при вас как е?
Туканка заещината продължава, ама аз пък днес лапнах мъничко планктончец. Тъй де - като не щете да ми купите книжата на нормална цена, тогава ще ми продадете на атрактивна цена, хем со дивидентец.
Императоре, кога беше крайната дата за право върху дивидента ?
Коментар