IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я - вярно - снесли.

Мен днес Н. ми рече, че получила - и аз учудих - нали трябваше от 10-ий?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• По традиция дивидента го влагам в нови акции на компанията.
      И тази година всичко стана като по учебник.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Ха наздраве!
        Дивидента ми е по-сметката вече и спокойно мога да изляза отпуска.
        Наздраве и приятна отпуска!

Коментар

• Ха наздраве!
          Дивидента ми е по-сметката вече и спокойно мога да изляза отпуска.

Коментар

• Емитент: Софарма трейдинг АД-София (SO5)
            Дивидентът за 2011 год. ще се изплаща както следва:
            - за акционери с клиентски подсметки при инвестиционен посредник - средствата ще бъдат изплатени по сметките в инвестиционния посредник;
            - за акционери с лични сметки в Централен депозитар – в периода от 10.08.2012 год. до 31.12.2012 год. средствата ще бъдат изплащани на касите в клоновете на СЖ Експресбанк АД. След 31.12.2012 г. акционерите с лични сметки в Централен депозитар могат да получат полагаемия им се дивидент на касата на Софарма Трейдинг”АД на адрес: гр. София, бул. Рожен №16.

Коментар

• Това беше майтап , с препратка към новата собственост на О.Д. ,във тези форуми пишем малко в" притчи" .Що се отнася до дивидента в Инвестора със сигурно ще има съобщение ...или тук някой ще се похвали

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Няма страшно ще научиш ,може и в пресата да пишат
                Явно не си знаеш парите
                Все пак не плащам попечителска такса за да чета ежедневно пресата. Би могъл по-простичко да кажеш - "при мен дойде" или "не дойде" Какво толкова - не - не ме интересува пресата, грях ли е непременно това? Нямам време за преса. А в коя преса ги публикуват тези неща би ли казал, явно ги четеш от някъде ?
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                  Не ме разбра правилно и затова питах, понеже мислех, че вече мина светлата дата, а видях че споменаваш за придобиване с дивидент. Чак сега се сетих да загледам и датата, било е преди месец, когато си го писал, явно и в темата не е писано често
                  Мисля, че при мен още не е дошъл дивидентът, при вас как е?
                  Да - аз това писал преди отдавна.

Коментар

• Няма страшно ще научиш ,може и в пресата да пишат
                    Явно не си знаеш парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Кантарчев - мина отдавна. Ти - сетил твърде ного късно.
                      Не ме разбра правилно и затова питах, понеже мислех, че вече мина светлата дата, а видях че споменаваш за придобиване с дивидент. Чак сега се сетих да загледам и датата, било е преди месец, когато си го писал, явно и в темата не е писано често
                      Мисля, че при мен още не е дошъл дивидентът, при вас как е?

Коментар

абе аз чакам да го получавам, той.....

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          Императоре, кога беше крайната дата за право върху дивидента ?

Коментар

Туканка заещината продължава, ама аз пък днес лапнах мъничко планктончец. Тъй де - като не щете да ми купите книжата на нормална цена, тогава ще ми продадете на атрактивна цена, хем со дивидентец.
                            Императоре, кога беше крайната дата за право върху дивидента ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ами погледнах кога е капнал аз тук имам отдавна във фармата съм отскоро.
                              И аз го чакам - аз туканка - пазарувах още и още заедно с дивидентът.

Е, нямам колкото Фортиссов, разбира се - он има ноооого.

Коментар

Това е достатъчно - при отношение с тимберицоидите, това означава - репресии.

Тони - ти имаш и график от миналата година ли?
                                ами погледнах кога е капнал аз тук имам отдавна във фармата съм отскоро.

Коментар

Working...
                                X