IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вобан,

просто питам - къде точно в доклада за дейността видя числата
    112 милиона оборот и 12 % надценка...

http://www.sopharmatrading.bg/upload...t_Q_4_2012.pdf

защото аз не ги намирам
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Що бе Боби аз Аналгин си пия?!?!
      За сметките ти макар и груби са логични - още повече че горивата също доста нараснаха. Мениджмънта е добър - ще се справят не ги мисли . Казвам само че така зорлем ще ги накарат да стъпят и в Сърбия и ще бъдат лидери и там повярвай ми - не им знам сръбските дистрибутори но пазара май е същия по големина, а с Фармата зад гърба си
      Ами Тони...трябва да се справят,все пак държат ОГРОМЕН дял от дистрибуцията...Кка ли...ами като намалят примерно заплатите на ВИсшия мениджмънт,махнат им бонусите....или пък бонуси само ако постигнат същите резултати....Абе с намаляне на раздути разходи имам в предеид..

А за аналгина...И аз пиех до скоро...ама хич не бол хубав...поне така пише .Спрян е от продажба преди много години в Европа и америка.Действал на кръвта ,на лимфоцитите,абе щом не пият такова лекарство в Германия например...явно е кофти.

че така

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Да ме прощаваш Тони,ама аналгин освен в Русия и Северна Корея сигурно никой не пие...

А сега за да бъда по-точен....ако са работили с 10% надценка при оборот около 112млн...абе нека е 12% надценката.....че е по-лесно...или от самите продажби имат около 12млн печалба...за да излезе чистата печалба 1.29(май,несъм сигурен) млн...излиза,че имат около....12млн-1.29млн....или около 10.7млн разходи....нали така....сега ...ако надценката падне от 12% на 10%....(с 2% по-малко)....ще имат печалба от продажбите около 10млн...нали така....като махнем сега разходитеот около 10млн.....

аааааа,.....излизат на загуба с около 700Клева.....Поправи ме Тони....може би греша....

Аз се чудя,че няколко дена разпродават тук....Тони,знаеш ли колко пари се спестяват на Данъкоплатеца и крайния клиент с това намаление с 2% на надценката....Много Тони,много

Не е е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Сметките по-горе са направени поданни по памет и по предположение за надценките.
        Що бе Боби аз Аналгин си пия?!?!
        За сметките ти макар и груби са логични - още повече че горивата също доста нараснаха. Мениджмънта е добър - ще се справят не ги мисли . Казвам само че така зорлем ще ги накарат да стъпят и в Сърбия и ще бъдат лидери и там повярвай ми - не им знам сръбските дистрибутори но пазара май е същия по големина, а с Фармата зад гърба си

Коментар

Да наистина с право чичо Оги обмисля разширяване на запад - просто нашето правителство гони предприемачите(ако не са от КТБ или Винпром Пещера)!
          Да ме прощаваш Тони,ама аналгин освен в Русия и Северна Корея сигурно никой не пие...

А сега за да бъда по-точен....ако са работили с 10% надценка при оборот около 112млн...абе нека е 12% надценката.....че е по-лесно...или от самите продажби имат около 12млн печалба...за да излезе чистата печалба 1.29(май,несъм сигурен) млн...излиза,че имат около....12млн-1.29млн....или около 10.7млн разходи....нали така....сега ...ако надценката падне от 12% на 10%....(с 2% по-малко)....ще имат печалба от продажбите около 10млн...нали така....като махнем сега разходитеот около 10млн.....

аааааа,.....излизат на загуба с около 700Клева.....Поправи ме Тони....може би греша....

Аз се чудя,че няколко дена разпродават тук....Тони,знаеш ли колко пари се спестяват на Данъкоплатеца и крайния клиент с това намаление с 2% на надценката....Много Тони,много

Не е е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Сметките по-горе са направени поданни по памет и по предположение за надценките.

Коментар

• Да наистина с право чичо Оги обмисля разширяване на запад - просто нашето правителство гони предприемачите(ако не са от КТБ или Винпром Пещера)!
            Last edited by tony1975; 22.08.2012, 18:43.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...at-s-2,139173/

С какви проценти надценка се рабеше тук преди поправката на закона.

Според последните данни при оборот около мисля 112млн....имаше около 1.2млн печалба(по памет от изнесените данни ,не съм чел отчет).....Явно надценката е малка тук....ако е била 10% ...сега ще стане 8%...Ама постоянните разходи си остават....или би трябвало печалбата тук да падне с поне 20%.....

Мммдаааа ....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Кабинетът започва ударно първото си заседание след лятната ваканция. 49 точки са включени в днешното заседанието на министрите. Една от първите им стъпки ще е да направят възможно поевтиняване на лекарствата. За целта с наредба с 2% ще бъдат намалени надценките за търговец на едро и на дребно при формирането на държавно регулираните цени. Министрите ще закрият обезлюденото видинско село Бостаните. Кабинетът ще реши и МВР да спре да охранява площадката на АЕЦ "Белене", тъй като София се отказа от проекта.

Коментар

• Викам тук, с цел намаляване на разходите да си купим една база за съхранение на гориво и да я пълним като е евтино за да избягваме флуктоации в цената, която влияе на движението на малките баничарки!
                  А може и Плама Плевен да си купим направо.

Коментар

чаках МСН да взема ама май май при тези цени и въпреки голямата конкуренция на Фармнет и другите двама, може да си взема СФТРД
                    То пак може да се земат Любовни послания на сгода... с малко дебнене - пък и те все ще паднат пак.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      ...и ти ли ще си земаш нови Трейдингченца с него? Аз днес пазарувах Буллендчета и... хм... малко Атерки.. и нова доза Честни игрички - бе днес ми беше ден за пазар...
                      чаках МСН да взема ама май май при тези цени и въпреки голямата конкуренция на Фармнет и другите двама, може да си взема СФТРД

Коментар

• ...и ти ли ще си земаш нови Трейдингченца с него? Аз днес пазарувах Буллендчета и... хм... малко Атерки.. и нова доза Честни игрички - бе днес ми беше ден за пазар...

Коментар

• дивидент - преведен!!!
                          Благодаря чичо Оги

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Като ти знам размера на пакета , като нищо ше мръднеш цената нагоре с някоя стотинка ако вкараш обратно целия дивидент ...
                            А аз тъкмо се бях наканил да копувам
                            Трябва да се поддържаме съдружниците в Софрма трейдинг. Имаме обща идея и цели.
                            Last edited by fortiss; 07.08.2012, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Като ти знам размера на пакета , като нищо ше мръднеш цената нагоре с някоя стотинка ако вкараш обратно целия дивидент ...
                              Е-е-е - той ще ги свърши - парите от дивидентът де...
                              Аз пък купувах заедно с дивидентът - и хубаво сторих.... ама дали да не зема и аз да си зема още малко?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                По традиция дивидента го влагам в нови акции на компанията.
                                И тази година всичко стана като по учебник.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X