Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКато ти знам размера на пакета , като нищо ше мръднеш цената нагоре с някоя стотинка ако вкараш обратно целия дивидент ...
А аз тъкмо се бях наканил да копувамLast edited by fortiss; 07.08.2012, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКато ти знам размера на пакета , като нищо ше мръднеш цената нагоре с някоя стотинка ако вкараш обратно целия дивидент ...
А аз тъкмо се бях наканил да копувам
Аз пък купувах заедно с дивидентът - и хубаво сторих.... ама дали да не зема и аз да си зема още малко?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПо традиция дивидента го влагам в нови акции на компанията.
И тази година всичко стана като по учебник.
А аз тъкмо се бях наканил да копувамНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХа наздраве!
Дивидента ми е по-сметката вече и спокойно мога да изляза отпуска.
Коментар
-
Емитент: Софарма трейдинг АД-София (SO5)
Дивидентът за 2011 год. ще се изплаща както следва:
- за акционери с клиентски подсметки при инвестиционен посредник - средствата ще бъдат изплатени по сметките в инвестиционния посредник;
- за акционери с лични сметки в Централен депозитар – в периода от 10.08.2012 год. до 31.12.2012 год. средствата ще бъдат изплащани на касите в клоновете на СЖ Експресбанк АД. След 31.12.2012 г. акционерите с лични сметки в Централен депозитар могат да получат полагаемия им се дивидент на касата на Софарма Трейдинг”АД на адрес: гр. София, бул. Рожен №16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНяма страшно ще научиш ,може и в пресата да пишат
Явно не си знаеш паритеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНе ме разбра правилно и затова питах, понеже мислех, че вече мина светлата дата, а видях че споменаваш за придобиване с дивидент. Чак сега се сетих да загледам и датата, било е преди месец, когато си го писал, явно и в темата не е писано често
Мисля, че при мен още не е дошъл дивидентът, при вас как е?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар