Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПосмали с тва 1.50 или по-скоро увеличи.
Щото тая артия не е била толкова от 1.5 годиниче кой ти е казал че съм тук от 2011?
я се върни в темата назад и виж от кога сме в позицията аз, Фортис, Биг Беър и още няколко юнаци.
2010 приятел - тогава цените бяха 1,4лв!!! гледайте миналото бре момчета - за вас май дългосрочно е 1 година назад, че то ако беше така, как щях да имам БРЕФ на 36-37стинки???
Брей вече и аз мишока станах старо куче на БФБ с присъствие от 2009година!!!Last edited by tony1975; 27.06.2012, 07:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение+ За ТОНИ ,че изпуснах цитата
Неверотен сикефиш
п.с. абе Импе ти ли ги помоли в протокола на присъствалите да изтрият кой колко акции има?)) без лоши чувства ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеАбе градски кво се връзвате на Мастера ,не виждате ли че ви дразни ,а пък къде си дава парите никой не знае ...
Коментар
-
Абе градски кво се връзвате на Мастера ,не виждате ли че ви дразни ,а пък къде си дава парите никой не знае ...Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕх къде е сега Фори да ми обясни как съм се набутал като съм купил на средна 1,5лв и колко ниска доходност имам от дивидент(17стинки - 11%) в сравнение с неговия депозит???
Я ма тя и капиталова печалба ми донесла пък на Фори главницата на депозита все същата- ех съдба и това при Софикс 290!!!
Хубава акция - имам(е не чак колкото Фортис) и не съжалявам
Мисля че дивидентната политика е отлична и рано или късно ще привлече интереса на големи институционални, а защо не и международни инвеститори.
п.с. абе Импе ти ли ги помоли в протокола на присъствалите да изтрият кой колко акции има?
Коментар
-
Ех къде е сега Фори да ми обясни как съм се набутал като съм купил на средна 1,5лв и колко ниска доходност имам от дивидент(17стинки - 11%) в сравнение с неговия депозит???
Я ма тя и капиталова печалба ми донесла пък на Фори главницата на депозита все същата- ех съдба и това при Софикс 290!!!
Хубава акция - имам(е не чак колкото Фортис) и не съжалявам
Мисля че дивидентната политика е отлична и рано или късно ще привлече интереса на големи институционални, а защо не и международни инвеститори.
п.с. абе Импе ти ли ги помоли в протокола на присъствалите да изтрият кой колко акции има?Last edited by tony1975; 26.06.2012, 22:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеКато цяло очакванията тук бяха акцията да падне в синхрон със Софарма. Тъй като това не се случи, а имаше значителна разлика между обявен диведент и гласуван дивидент в посока повишение при Медика в края на май, както и предишния случай с дивидента на Софарма Трейдинг за 2010 година, то купувачите явно не са издържали и са започнали да купуват тъй като дивидентската доходност е повече от прилична дори при повишаване на цената с 10 %...
Другото погрешно подразбиране при Софарма Трейдинг е, че е силно зависима от продажбите на Софарма и медиините проблеми на майката може да се пренесат и на продажбите на Трейдинга. Процентът на свързаните със групата Софарма продажби спада всяка година и текущото му ниво е около 17.8 % за 2011 година.
Така че лично за мен няма конспирация, а има изпреварваща реакция на очакване за по-добър дивидент и липса на предлагане...
Имам. Мнението не е препоръка за покупка , а само препоръка да се четат първични документи и да се мисли самостоятелно...
Коментар
Коментар