Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма нищо позорно да имаш 38 акции или дори само една акция - твоя си е - всеки акционер - важен и преди всичко сме хора, но не табелки с цифрички.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениевинаги ще има хора с повече акции от теб
няма от какво да те е срам, всеки си тежи на мястото
а доколкото виждам в групата всички акционери са ценни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее няма лошо то сега се изгражда в нашата татковина акционерната култура! бързо научихме лошите неща от западняците - хайде да научим и добрите - акции, инвестиции, събрание на акционерите
Ами и аз навивах бачо Евгений от УСА и KFC-то ама единия далече пък другия вика ще си изхарча дивидента за път - и се отказа!хайде от догодина е на по-висока заплата - може и да събере този път.
п.с. Повечето хора са като мен с малък брой акции и ги е срам.
няма от какво да те е срам, всеки си тежи на мястото
а доколкото виждам в групата всички акционери са ценни
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа събранието на Трейдинга съм сигурен, че бяхме единствените акционери извън София !!!!!!!!!!!!!!!!!!
може би и на събранието на Софарма
Ами и аз навивах бачо Евгений от УСА и KFC-то ама единия далече пък другия вика ще си изхарча дивидента за път - и се отказа!хайде от догодина е на по-висока заплата - може и да събере този път.
п.с. Повечето хора са като мен с малък брой акции и ги е срам.Last edited by tony1975; 18.12.2013, 06:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМинаха ли 10 КБ ???
А дали ще минат 0.5 МБ оборотец?
А дали ще гушнем по около четвърт кинт дивидентец?
Пак на сборище ще пъкнеш, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво!
един човек там в кулите юни месец позна че ще минат 10млн печалба!
Хубаво е да се ходи на оса, благодаря на Форти че ме нави!
Поздрави на екипа и акционерите!
може би и на събранието на Софарма
Коментар
-
Къде ходиш, какво правиш, на събрание трябва да дойдеш !!!!!!
на лято живот и здраве, мога да събера хората от Северна Блъгария !!!!!!
Коментар
-
„Софарма Трейдинг” АД реализира през месец ноември 2013 г. продажби на стока в размер на 43.6 млн. лева, достигайки 4 % ръст на продажбите за текущия месец, спрямо същия период на 2012 г. Печалбата преди данъци на компанията за единадесетия месец на 2013 г.е в размер на 1 036 хил. лв.
Компанията реализира през 2013 г. продажби от 459 млн лева и печалба преди данъци в размер на 10 262 хил лева. Реализираният нетен финансов резултат преди данъци представлява ръст от 28.5 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година.
Пазарният дял в стойност на „Софарма Трейдинг” АД за фармацевтичния пазар по данни на IMS за 2012 г. е 21.8 %. През месец октомври 2013 г. компанията отново заема лидерска позиция с 22.32 % пазарен дял.
Коментар
-
А дали ще минат 0.5 МБ оборотец?
А дали ще гушнем по около четвърт кинт дивидентец?
Пак на сборище ще пъкнеш, нали?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеОгнян Донев: Замисляме се отново за сливания и придобивания
Икономическата среда е такава, че не можем да се похвалим, че ставаме на 80 години. Софарма навършва 80 години и е една от първите компании в този отрасъл на балканския полуостров. Компанията възниква, копирайки практиките в Австрия и Германия.
.............
................
...............
. В същото време, някъде в началото на този век излезе книга на фондовата борса, която ни нарече шампиони по придобиванията и сливанията.
Това също бе тренд, който след 2008 г. се притъпи, но сега отново започнахме да се замисляме да продължим със сливания и придобивания, които също биха могли да са фактор за ръст, освен органичния растеж
.............
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеговори ми с цели имена - къде да ги търся тези сега!
перуанския индекс бре, еле на онуй името му бая сложно....
Коментар
Коментар