IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    незнам какво да напиша
    ами нищо, като мен - мълчи си и си купувай, че като говоря ми се карат!

Коментар

• незнам какво да напиша

Коментар

• „Софарма Трейдинг” АД реализира за месец ноември 2012 г. продажби на стока в размер на 42 млн. лева или 0.63 % ръст спрямо същия период на 2011 г. Печалбата преди данъци на компанията е в размер на 787 хил. лв. за единадесетия месец на 2012 г.

Компанията реализира 5.4 % ръст на продажбите за първите единадесет месеца на 2012 г. спрямо същия период на 2011 г., достигайки продажби от 424.7 млн лева. Печалбата преди данъци за този период е в размер на 7 982 хил лева, което представлява ръст от 27.5 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          Е-хе - като нищо и Е-цигаретките да влезнат в портфолиото

Коментар

• Сред предложенията на ЕС е електронните цигари да бъдат квалифицирани като медицински продукти, което на практика означава, че няма да могат да се продават свободно, посочва изданието.
            Е-хе - като нищо и Е-цигаретките да влезнат в портфолиото
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Предполагам, че Софарма трейдинг не се целят в 40% дял от пазара на лекарства. Мисля, че няма защо да го правят.
              А сравнението с лихварската къща е невъзможно. Огромни разлики в бизнеса, в начина на правене на бизнес, в перспективите и т.н.

Коментар

• Хъх - странни сравнения - между две секси компании - но с коренно различен бизнес.

Имам и в двете и ного дръжа и на двете. Но от Златното Жабок, разбира се, папкам повечко.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [QUOTE=BOBAN1;1059357132]Софкома е хубаво дружество....но не оббичам лихварството.Нищо ,че е законно.Ако обаче променят няколко закончета...и Софкома не виждам как ще си плащат.

Не е важно обичаш ли го или не! Било е,в момента е,и ще го има, без значение
                  всенародна любов или всенародна омраза! ... докато се раждат балъци!
                  Извини ме ,но би ли си раздавал парите, без лихва само защото не обичаш лихварство?
                  Ако да, дай и мен ...повечко и не се надявай да ги върна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                    Какво не обичаш, не разбрах, при положение че си спекулант с дивидента от хима. Каква е разликата от техния дивидент, при положение, че имат банка а това е "обществено" прието лихварство и т.н. И с какво единия дивидент да е по-различен от другия !?
                    В тази криза и кеша е лекарство, не забравяй, че кеша е животоспасяващ понякога. Другия огромен минус на трейдинга е това, че зависите от само един човек. Каквото му скимне - това. А виж акционерната структура на софкома - там никой няма над 50% от хартиите, следователно като развитие на акционерния капитал е много по-развито дружество.
                    Сега ще се пробвам да отговоря,прилично,без да се позовавам на емоции.

Не знам дали си запознат за какво залагат хората вещи за да вземат някой лев...и при какви условия го правят.Ако според теб банките са лихварски дружества,не знам какво мислиш за Софком.Гладът е по-силен от тока....и затова си залагат вещите и пръстените.

И не сравнявай несравними неща.Трейдингът е ОГРОМНО нещо спрямо Софкома.Ако променят,пак казвам,законите....и не могат да се дават толкова лесно пари срещу залог...от вещи....финито със Софком.

А за банките няма смисъл да говорим,мога до утре.,ама не ми се спори

Наздраве и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      Хахаха - нямаш представа колко си прав

А за анализа БРАВО - много професионален. Благодарност на авторите и на Тони, че го изрови.
                      Благодаря!
                      Моля и ако някой друг има подобни анализи на публични компании - нека ги качва, не мога да обикалям из всички посредници, а някои като Елана не ми ги отваря!!! Интересно е да си сравняваме часовниците със профи-тата

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Софкома е хубаво дружество....но не оббичам лихварството.Нищо ,че е законно.Ако обаче променят няколко закончета...и Софкома не виждам как ще си плащат.

Тук е къде по-добре.Лекарства винаги ще трябват....
                        Какво не обичаш, не разбрах, при положение че си спекулант с дивидента от хима. Каква е разликата от техния дивидент, при положение, че имат банка а това е "обществено" прието лихварство и т.н. И с какво единия дивидент да е по-различен от другия !?
                        В тази криза и кеша е лекарство, не забравяй, че кеша е животоспасяващ понякога. Другия огромен минус на трейдинга е това, че зависите от само един човек. Каквото му скимне - това. А виж акционерната структура на софкома - там никой няма над 50% от хартиите, следователно като развитие на акционерния капитал е много по-развито дружество.

Коментар

• Софкома е хубаво дружество....но не оббичам лихварството.Нищо ,че е законно.Ако обаче променят няколко закончета...и Софкома не виждам как ще си плащат.

Тук е къде по-добре.Лекарства винаги ще трябват....

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                            Не се прави на глупав. Софкома не дава 10 стинки, а 75 стинки ... до 2016, огромен плюс, а не минус. Още по-голям става плюса, защото като станат обикновени ще получават дивидент с обикновените. а той не е бил по-малък досега. А във фармата въпроса с дивидента е толкова смешен, че дори и трагичен. Там е на принципа "има-нема" според прищявките на негово величество мажовото ви, на който се скъсахте да му лъскате обувките....
                            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Подкрепям!
                              това че дивидента е гарантиран е както плюс , така и минус! Я виж СФТРД при увеличаване на печалбата какво стана от 10стинки стана 17стинки дивидент!!! А при СОФКОМА ако печели - има горна граница, а ако е на загуба - няма!!! А след 2016 кво прави СОФКОМ(ако не го е пребило Доверие до тогава?), а при СФТРД вече се гради дивидентна политика и то не по задължение!!!

п.с. радвам се че ви хареса четивото
                              Не се прави на глупав. Софкома не дава 10 стинки, а 75 стинки ... до 2016, огромен плюс, а не минус. Още по-голям става плюса, защото като станат обикновени ще получават дивидент с обикновените. а той не е бил по-малък досега. А във фармата въпроса с дивидента е толкова смешен, че дори и трагичен. Там е на принципа "има-нема" според прищявките на негово величество мажовото ви, на който се скъсахте да му лъскате обувките....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                При Софкома тенденцията е за надолу в бизнеса, а при Трейдинга е обратното - повишение. Зависи кой за какво купува акциите. Според мен определено Трейдинга е много по-добра инвестиция - за мен.
                                Изобщо не е за надолу бизнеса при софкома и е по-добрата инвестиция от трейдърството, според мен

Коментар

Working...
                                X