IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Хм,
    защо мислиш така? Аз постъпих обратно - от майка към дъщеричка. Де ти - туканка - дивидентец 18-20 стинки - там 6-8 стинки. И четвъртък-петък прелях още малко насам - само че от друга група... както Пипбелов ме подуши веднага...

Просто съм решил да заложа на максимална възвращаемост, чрез сосни дивиденти - затуй сега в моят портфейл Жабоците са пръви, Атерките - втори, Трейдингът - четвърти, Честото игричка - пета. Само Любовното послание - по-тежка акция, вклинена между тях.
    Охо, добре дошъл блудни сине! Ти с тая политика - забрави БФБ!!!
    Мисля че в началото на ръст на Софикс и БФБ, като цяло е грешна стратегия да минеш на акции залагащи предимно на дивидентна доходност. Може би това трябваше да е подхода ти в средата на 2008година???

п.с. Ще ти отговоря, както ми отговори Равновесие за Албена! Ако я няма СФАРМ няма да я има и СФТРД, обратното обаче не е задължително!!!
    Успех!
    Last edited by tony1975; 26.01.2013, 20:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Раздвижването е заради това при майката.
      Иначе който се прехвърли от тук към нея на 2,05-2,10 мисля ще е по-доволен следващите месеци
      Хм,
      защо мислиш така? Аз постъпих обратно - от майка към дъщеричка. Де ти - туканка - дивидентец 18-20 стинки - там 6-8 стинки. И четвъртък-петък прелях още малко насам - само че от друга група... както Пипбелов ме подуши веднага...

Просто съм решил да заложа на максимална възвращаемост, чрез сосни дивиденти - затуй сега в моят портфейл Жабоците са пръви, Атерките - втори, Трейдингът - четвърти, Честото игричка - пета. Само Любовното послание - по-тежка акция, вклинена между тях.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Раздвижването е заради това при майката.
        Иначе който се прехвърли от тук към нея на 2,05-2,10 мисля ще е по-доволен следващите месеци
        прав си напълно, ама ме мързи
        пък и предпочитам ако може 1 към 1 да ги сменя. няма да дочакам де,
        базикам се

Коментар

• Да не съм изпуснал резултатите за декември или просто не са излязли?

Коментар

• Раздвижването е заради това при майката.

Коментар

• 20 ст. дивидент ???
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Има раздвижване днеска тук... Да не би някой вече да е запознат с резултатите...
                мисля че днес ще излязат

Коментар

• Има раздвижване днеска тук... Да не би някой вече да е запознат с резултатите...
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Продажби декември?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                      Не се ли накупихте бре !?
                      не, ние купуваме помалко, за да поддържаме активна позицията
                      Last edited by tony1975; 16.01.2013, 19:33.

Коментар

• ами аз не съм е накупил тук..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          ами нищо, като мен - мълчи си и си купувай, че като говоря ми се карат!
                          Не се ли накупихте бре !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Тук да не би да има някое увеличение скоро...увеличение на капитала??? някой нещо да знае ???
                            Малко нелогично ми се вижда да дават 80% от печалбата като дивидент и после да правят увеличение на капитала.

Коментар

• пепел ти на езика. само сплит признавам

Коментар

• Тук да не би да има някое увеличение скоро...увеличение на капитала??? някой нещо да знае ???
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X