IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може да играят форекс със скалпиране и плитък стоп Марджин 1;400. Чичо оги вкарва сутрин неколко милиона у платформата, получава марджин , върти цял ден, вечер затваря позициите. Нали е трейдинг все пак Дано да играе дълго евро йена...

Не е препоръка
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      на мен звездите ми говорят, че оборотните кредити са погасявани и усвоявани няколко пъти през годината
      а разликите с предходни години - може начина на отчитане да е променен, но за това пиши до директора за връзки с инвеститорите за точно инфо

защо сравняваш лихвите и таксите с печалбата???? не трябва ли да погледнеш ползваното финансиране????
      Фортис,ти освен да биеш "главички" на ОД......разбираш ли нещо от ФИНАНСИ......

Наясно ли си с тези цифри,и какаво значат...е аз не съм толкова добър де....
      Ама ....ако в годината има 250 работни дни.......излиза ,че .горе долу са вземали ,сутрин в 9ч ...5млн.........и са ги връщали в 17ч ....и после пак........или за седмицата са вземали 25млн................и ги връшат.........

Н е го доумявам......и при положение,че това миналата година е общо 10млн.сега 1.3МИЛИАРДА

Дрруго дет не го казах,по спомен........загуба ..май 600хил от финансови операции..

....БАси ...1.3МИЛИАРДА превъртяни........при положение ,че оборота е около 500млн.....Не го разбирам.обясни ми го ..простичко ,ако може,..или който може де.аз явно не разбирам...пък и не ми е работа де.
      Като почне обаче някой ,който ,разбира от земя и земеделие(КОЕТО МНОГО УВАЖАВАМ).Да говори за цифри.......ПРОСТО ПИТАМ
      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Никога не съм гледал отчет подробно тук.Сега обаче ми стана интересно

ОПП..Вярно ,отрицателни потоци от ОД...ама не е болка за умирачка.Защото вземанията са се увеличили с около 30млн спрямо миналата година,и ако бяха като миналата година,т.е .клиентите да са си платили всичко щеше да е горе долу същото....около 20млн на плюс.Явно кризата при клиентите оказва пряко влияние,но за мен това е временно и парите ще си ги вземат.

Много обаче се чудя на друго.Каккто при Софарма,така и тук ИМА ОГРОМНО ПРЕВЪРТАНЕ НА ПАРИ

Постъпления от краткосрочни банкови заеми 1 292 263
        Изплащане на краткосрочни банкови заеми 1 280 975

Предходната година ....4 761
        -9 279

Абе ...това да не е някоя скрита банка бе

близо 1.3МИЛИАРДА превъртени ....

...или ОД най-вероятно има много акции в някоя банка ,и и прави оборот...защото
        тук са платили над 1.5млн за лихви и такси на оборотни средства....и това при печалба 7.7млн...

Не мога да ги разбера някои неща...Предходната година си се оправял с десетина милиона оборотни средства...сега 1.3млрд....Баси

Иначе тук ме кефи като цяло,Може би заради тези обороти ли...Абе ТУК да не би да има някаква далавера с Форекса....или с реална покупко-продажба на валута....

Не е препоръка ...ако някой може да ми разясни нещата...

на мен звездите ми говорят, че оборотните кредити са погасявани и усвоявани няколко пъти през годината
        а разликите с предходни години - може начина на отчитане да е променен, но за това пиши до директора за връзки с инвеститорите за точно инфо

защо сравняваш лихвите и таксите с печалбата???? не трябва ли да погледнеш ползваното финансиране????

Коментар

• Никога не съм гледал отчет подробно тук.Сега обаче ми стана интересно

ОПП..Вярно ,отрицателни потоци от ОД...ама не е болка за умирачка.Защото вземанията са се увеличили с около 30млн спрямо миналата година,и ако бяха като миналата година,т.е .клиентите да са си платили всичко щеше да е горе долу същото....около 20млн на плюс.Явно кризата при клиентите оказва пряко влияние,но за мен това е временно и парите ще си ги вземат.

Много обаче се чудя на друго.Каккто при Софарма,така и тук ИМА ОГРОМНО ПРЕВЪРТАНЕ НА ПАРИ

Постъпления от краткосрочни банкови заеми 1 292 263
          Изплащане на краткосрочни банкови заеми 1 280 975

Предходната година ....4 761
          -9 279

Абе ...това да не е някоя скрита банка бе

близо 1.3МИЛИАРДА превъртени ....

...или ОД най-вероятно има много акции в някоя банка ,и и прави оборот...защото
          тук са платили над 1.5млн за лихви и такси на оборотни средства....и това при печалба 7.7млн...

Не мога да ги разбера някои неща...Предходната година си се оправял с десетина милиона оборотни средства...сега 1.3млрд....Баси

Иначе тук ме кефи като цяло,Може би заради тези обороти ли...Абе ТУК да не би да има някаква далавера с Форекса....или с реална покупко-продажба на валута....

Не е препоръка ...ако някой може да ми разясни нещата...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            ОПП от оперативна дейност отново е на минус.Кофти.
            Голямо раздвижване днеска тука...
            Но отчета верно е кофти...
            Last edited by Мажоритаря; 01.02.2013, 16:19.
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• ОПП от оперативна дейност отново е на минус.Кофти.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Охоо, тука среднощни диспути са се водили без да се обадите

Импа обаче е най близо до мене като философия на инвестиране. От 1 кръвна група сме дето се вика, тая на топ дивидентните песове.
                И в момента 80% съм в такива. Мойта ударна четворка изглежда така по тежест - Атера, ФПП, Жабоци, Хим (прив.) Разликата м/у 2-та до 4-та е минимална .
                Тони - около 13-13.5К ще ми кихнат от дивидентец тия тази година. Като добавиш и около 6 хилки профит от Еларг над 2.29 до 2 месеца (еларга си го отчитам извън основния портфейл вече) - та смятай колко ми е зле.
                Не мисля че е грешна дивидентната стратегия и в момента когато има растеж на борсата. Да припомням ли коя акция беше с най висока капиталова печалба през 2012. И продължава да расте.
                А да ти кажа ли колко % капиталова съм на + от прив.на Хима само през тая година.
                И също не спира да расте...
                Дори и когато се движат в по тесни граници - пак нелоши капиталови печалби се правят и от всички дивидентни при умело търгуване. А дивидентите от над 10% само си идват като каймак
                А ако борсата пак се спихне - точно дивидентните ще пострадат най малко.
                Приличен капитал вложен на БФБ за рента.Успех!!! Не казвай на Forex Master!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gunderman Разгледай мнение
                  6SO/SOFCOM-привилегировани с дивидент 0.75лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    Ей това трябва да го отпишат.
                    По принцип да, но няма практика, и може и да не в този отчет.

Коментар

• Простете невежеството, коя е акцията с нежното име Жабока

Коментар

• Тук май се прехвърлят печалбите от спекулата със Софарма. Няма лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                          Благодаря Ви господине!

Коментар

• 20 ст. дивидентец и цена от над 2 лева на акция чакам...

Яко а?
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              Предлагаш инфо, НЕ ДАВАШ ИНФО?!

Поне кажи в кой отчет, за коя година и къде да търсим моля, не успях нищо да открия!
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Да ви открехвам ли за едно бонусче тук или си го знаете вече?
                                Предлагаш инфо, НЕ ДАВАШ ИНФО?!

Поне кажи в кой отчет, за коя година и къде да търсим моля, не успях нищо да открия!

Коментар

Working...
                                X