Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова друга поръчка е ли, същата стояща ли - и аз това чудех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеЗа какво говорите, като поръчката е отляво или така се вижда само в Инвестора?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЯяяяяяя....кой продаде 3-4% капитала....в същност...кой ги има....И защо ги продава....
И този кораб ли го напускат...Става интересно
стига с тия намеци... ако тима мажо продаде 2 милиона акции ...съм убеден, че ще търси купувачи под нивата дето влязохте с бятя.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнениеЕдни напускат,други се качват...
Аз не се учудвам....В тази Група стават някакви неща....
Ще се разбере
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЯяяяяяя....кой продаде 3-4% капитала....в същност...кой ги има....И защо ги продава....
И този кораб ли го напускат...Става интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе не е майтап.аз сериозно питам
Много ме кефи тази компания заради дейността си..........Лекарства винаги ще се продават.И ме кефеше ,че правят пари от нищо...бачкат с кредити .и въртят оборот......Ама тези кредити и парични потоци........ми приличат на банкова дейност..
Ми така сие ...И за тази година ....1.3млрд......Ми ....много бе.......и си го пише.
Утре ще се обадя в офиса им да питам....Как ставт тия неща....едва ли на ОСА ще ми кажат....Сигурно имат обменно бюро ........и то много оборотно.......ама и не вървежно де....
Абе ако може някой даа ме осветли за цифрите де.....може да е нещо от МСС...
Казва ли ти някой.............
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеФортис,ти освен да биеш "главички" на ОД......разбираш ли нещо от ФИНАНСИ......
Наясно ли си с тези цифри,и какаво значат...е аз не съм толкова добър де....
Ама ....ако в годината има 250 работни дни.......излиза ,че .горе долу са вземали ,сутрин в 9ч ...5млн.........и са ги връщали в 17ч ....и после пак........или за седмицата са вземали 25млн................и ги връшат.........
Н е го доумявам......и при положение,че това миналата година е общо 10млн.сега 1.3МИЛИАРДА
Дрруго дет не го казах,по спомен........загуба ..май 600хил от финансови операции..
....БАси ...1.3МИЛИАРДА превъртяни........при положение ,че оборота е около 500млн.....Не го разбирам.обясни ми го ..простичко ,ако може,..или който може де.аз явно не разбирам...пък и не ми е работа де.
Като почне обаче някой ,който ,разбира от земя и земеделие(КОЕТО МНОГО УВАЖАВАМ).Да говори за цифри.......ПРОСТО ПИТАМ
Успех
айде като питаш дай инфо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМоже да играят форекс със скалпиране и плитък стопМарджин 1;400. Чичо оги вкарва сутрин неколко милиона у платформата, получава марджин , върти цял ден, вечер затваря позициите. Нали е трейдинг все пак
Дано да играе дълго евро йена...
Не е препоръка
Много ме кефи тази компания заради дейността си..........Лекарства винаги ще се продават.И ме кефеше ,че правят пари от нищо...бачкат с кредити .и въртят оборот......Ама тези кредити и парични потоци........ми приличат на банкова дейност..
Ми така сие ...И за тази година ....1.3млрд......Ми ....много бе.......и си го пише.
Утре ще се обадя в офиса им да питам....Как ставт тия неща....едва ли на ОСА ще ми кажат....Сигурно имат обменно бюро ........и то много оборотно.......ама и не вървежно де....
Абе ако може някой даа ме осветли за цифрите де.....може да е нещо от МСС...
Казва ли ти някой.............
Коментар
Коментар