IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Това друга поръчка е ли, същата стояща ли - и аз това чудех...
    Това е някакъв бък в инвестора само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Не знам. Не търгувам през платформа. Но, така или иначе, офертата идва отляво.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
        За какво говорите, като поръчката е отляво или така се вижда само в Инвестора?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За какво говорите, като поръчката е отляво или така се вижда само в Инвестора?

Коментар

• Фортиссов - ти ли избяга от позицията? Ного бе, баси - милион и сто и пет иляди...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Яяяяяяя....кой продаде 3-4% капитала....в същност...кой ги има ....И защо ги продава....

И този кораб ли го напускат...Става интересно
              бобка,
              стига с тия намеци... ако тима мажо продаде 2 милиона акции ...съм убеден, че ще търси купувачи под нивата дето влязохте с бятя.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                Едни напускат,други се качват...
                Въпросът е ...Защо напускат...нали е много хубаво тук,дивиденти,ала -бала....
                Аз не се учудвам....В тази Група стават някакви неща....

Ще се разбере

Коментар

Яяяяяяя....кой продаде 3-4% капитала....в същност...кой ги има ....И защо ги продава....

Едни напускат,други се качват...

Коментар

• Яяяяяяя....кой продаде 3-4% капитала....в същност...кой ги има ....И защо ги продава....

Коментар

Абе не е майтап.аз сериозно питам
                      Много ме кефи тази компания заради дейността си..........Лекарства винаги ще се продават.И ме кефеше ,че правят пари от нищо...бачкат с кредити .и въртят оборот......Ама тези кредити и парични потоци........ми приличат на банкова дейност..
                      Ми така сие ...И за тази година ....1.3млрд......Ми ....много бе.......и си го пише.

Утре ще се обадя в офиса им да питам....Как ставт тия неща....едва ли на ОСА ще ми кажат....Сигурно имат обменно бюро ........и то много оборотно.......ама и не вървежно де....

Абе ако може някой даа ме осветли за цифрите де.....може да е нещо от МСС...

Казва ли ти някой.............
                      Тия хем са добри, хем са смотаняци и имат кофти мажо..... Ебати шоуто... Риск губи - риск печели...

Коментар

• Вярно бе - какво станало туканка неговата кожа.

Коментар

• Тука май някой пусна пазарна "без да иска"...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Фортис,ти освен да биеш "главички" на ОД......разбираш ли нещо от ФИНАНСИ......

Наясно ли си с тези цифри,и какаво значат...е аз не съм толкова добър де....
                            Ама ....ако в годината има 250 работни дни.......излиза ,че .горе долу са вземали ,сутрин в 9ч ...5млн.........и са ги връщали в 17ч ....и после пак........или за седмицата са вземали 25млн................и ги връшат.........

Н е го доумявам......и при положение,че това миналата година е общо 10млн.сега 1.3МИЛИАРДА

Дрруго дет не го казах,по спомен........загуба ..май 600хил от финансови операции..

....БАси ...1.3МИЛИАРДА превъртяни........при положение ,че оборота е около 500млн.....Не го разбирам.обясни ми го ..простичко ,ако може,..или който може де.аз явно не разбирам...пък и не ми е работа де.
                            Като почне обаче някой ,който ,разбира от земя и земеделие(КОЕТО МНОГО УВАЖАВАМ).Да говори за цифри.......ПРОСТО ПИТАМ
                            Успех
                            и аз като теб съм далеч от финансите и цифрите, особено като се има предвид, че по математика в училище едвам хващах 3, ама така ми светна лампичката сега, и звездите това ми проговориха
                            айде като питаш дай инфо...

Коментар

• А да кажа.........тук от отчета...

.ама закръглям....по спомен......някъде с милиони,дугаде с хиляди..

Ама какво са за тази компания 100 млн....тя ги "превърта" за кратко време.статистика де .и грешка де

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Може да играят форекс със скалпиране и плитък стоп Марджин 1;400. Чичо оги вкарва сутрин неколко милиона у платформата, получава марджин , върти цял ден, вечер затваря позициите. Нали е трейдинг все пак Дано да играе дълго евро йена...

Не е препоръка
                                Абе не е майтап.аз сериозно питам
                                Много ме кефи тази компания заради дейността си..........Лекарства винаги ще се продават.И ме кефеше ,че правят пари от нищо...бачкат с кредити .и въртят оборот......Ама тези кредити и парични потоци........ми приличат на банкова дейност..
                                Ми така сие ...И за тази година ....1.3млрд......Ми ....много бе.......и си го пише.

Утре ще се обадя в офиса им да питам....Как ставт тия неща....едва ли на ОСА ще ми кажат....Сигурно имат обменно бюро ........и то много оборотно.......ама и не вървежно де....

Абе ако може някой даа ме осветли за цифрите де.....може да е нещо от МСС...

Казва ли ти някой.............

Коментар

Working...
                                X