Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Той е и от двете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСега въпросът е чичо от коя страна е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСега въпросът е чичо от коя страна е?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
От Юни Чича ,може да купува)
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Все някога аптеките и Сърбия трябваше да излезнат на печалба. А ако толоква не могат, винаги могат да се затворят/ продадат. Тази мисъл ме крепеше да не продавам та и да добавям, макар и много плахо. Може и да греша, но това мисля.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеКак стана тази работа? До сега консолидацията ни дърпаше надолу, а сега добавя 3 милки към резултата за тримесечие? Ако няма някаква уловка, браво на новия мениджмънт. Имам, но въобще не ги следях напоследък след голямото им зацикляне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеКак стана тази работа? До сега консолидацията ни дърпаше надолу, а сега добавя 3 милки към резултата за тримесечие? Ако няма някаква уловка, браво на новия мениджмънт. Имам, но въобще не ги следях напоследък след голямото им зацикляне.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар