IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още ли ще пада?

Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Отлични резултати. Време е цената да падне
    „Софарма Трейдинг“ АД отчита 17% ръст на печалбата преди данъци на консолидирано ниво за първите четири месеца на 2024 г. Тя достига 20 020 хил. лв. сравнено със 17 072 хил. лв. през същия период на предходната година. Консолидираните приходи за периода януари-април нарастват до 620 820 хил. лв., което представлява 14% ръст, спрямо отчетените 545 644 хил. лв. за четирите месеца на 2023 г.

На индивидуално ниво печалбата преди данъци на „Софарма Трейдинг“ АД бележи 11% до 15 687 хил. лв. сравнено с отчетените 14 172 хил. лв. през януари-април 2023 г. Приходите на индивидуално ниво за същия период нарастват с 13% до 466 991 хил. лв. спрямо 412 935 хил. лв. в четирите месеца на предходната година.

Само през април приходите на „Софарма Трейдинг“ АД нарастват със 17% до 115 518 хил. лв., а печалбата преди данъци възлиза на 3 977 хил. лв., което представлява 24% ръст. В четвъртия месец на 2024 г. печалбата преди данъци на Група Софарма Трейдинг бележи 69% ръст до 5 214 хил. лв., а приходите нарастват с 21% до 155 910 хил. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Свързвам го с упражняването на варантите от чичо. Срещу тези пари трябва да има доходност. Отделно, чисто стратегически, аз не виждам смисъл това дружество да е публично, но това си е мое виждане.
      Да правят търгово на 10 лв и да излизаме

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Как така "трябва да се плащат дивиденти при Софарма"? В устава ли им го пише? Защо трябва да се плащат там, а не тук, както бе обещано?
        Ама Как така е "обещано"?
        Какво означава "обещано"?
        Кой как обещава и Пред кого е обещано?
        Защо е обещано, Ако е на ушенце за който е на коленце има ли смисъла на обещано, ако не е казано пред всички акционери. Ако е казано на събрание на Медика ли получава статут на обещано? Все Риторични въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Как така "трябва да се плащат дивиденти при Софарма"? В устава ли им го пише? Защо трябва да се плащат там, а не тук, както бе обещано?
          Свързвам го с упражняването на варантите от чичо. Срещу тези пари трябва да има доходност. Отделно, чисто стратегически, аз не виждам смисъл това дружество да е публично, но това си е мое виждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
            Предвид ситуацията, аз си мисля, че печалбите тук са пренасочвани към мама, където трябва да се плащат дивиденти. Нямам тук, имам при софарма.

Коментар

• Предвид ситуацията, аз си мисля, че печалбите тук са пренасочвани към мама, където трябва да се плащат дивиденти. Нямам тук, имам при софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                НАЙ!
                ...стана накрая ...Нанай )

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Предлагам да почнем да му бойкотираме събранията на Донев. Да си се събира той и 1-2 ма турбо фенове и да се чешат по врата какво става!
                  Да не мислиш, че му дреме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Предлагам да почнем да му бойкотираме събранията на Донев. Да си се събира той и 1-2 ма турбо фенове и да се чешат по врата какво става!
                    Аз предлагам на следващото ОСА да помолим г-н Донев да изправи кривия космос.

Коментар

• Аз пък предлагам всички да отидем облечени с тениски с надпис „Оставка”

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Логично. И тук чичо няма интерес цената да расте, както при Доверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Добавя 1% към премията си единствено изпълнителния директор, за вас останалите остава гледката и преглъщането.

Жесток Д. К. , но правдив, а истината винаги е горчива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                            Отлични резултати. Време е цената да падне
                            Логично. И тук чичо няма интерес цената да расте, както при Доверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Консолидацията добавя още около 3 мил. печалба за първото тримесечие...

Нетна печалба за периода 13,463 11,133
                              Добавя 1% към премията си единствено изпълнителния директор, за вас останалите остава гледката и преглъщането.

Коментар

• аз ли нещо бъркам че П/Е ми излиза под 4
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X