IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Отлични резултати. Време е цената да падне
    Да си допълним евтинджос

Коментар

• Отлични резултати. Време е цената да падне

Коментар

• НАЙ!

Коментар

• Консолидацията добавя още около 3 мил. печалба за първото тримесечие...

Нетна печалба за периода 13,463 11,133

Коментар

• Само да припомня, че това е обратно изкупуване, а не търгово предложение. Т.е подкрепя акцията да стигне съответната цена. За да купи, трябва някой да му продаде. Кой ви кара да продавате? Аз имам и не бих си ги подарил толкова ниско.
            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Очакваме да се държи като един възпитан и успял човек на възраст, нищо повече! Не очакваме да се държи от позиция на силата и да мачка по-слабите от него! Защото той самият бе по-слаб когато го обвиниха в съда и го принудиха да рИве като...... пред камерите "ама аз никога няма да се кандидатирам за политик". Сега към нас прилага същите приоми, та и ние да рИвем като него "ама моля ти се, недей"!
              Аз не знам всичките, които ходите по ОСА-та как не го попитате защо няма формула за дивидента например?! При какъв % задлъжнялост, печалба и т.н. да е ясно, а не като путин, баце и пеевски да си решава Той кога ще има дивидент, кога ще има обратно изкупуване и т.н....

П.П. Как 7 лева, що за простотия е това? Г-н Донев, Вие бихте ли продали дела на Софарма в Софарма трейдинг за 7 лв/ акция? Ако да, кажете, вероятно ще се намери купувач за мноооого повече!
              Ти пък много повече...
              Тоя трейдинг е толкова овъртолен с баджанаци, шуреи и вуйни,че страничен купувач не би рискувал да го вземе изобщо това нещо защото как да знае и да е сигурен с кого ще прави бизнес в последствие, входа и изхода. За цена се мисли след това.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
                Очакваме да се държи като един възпитан и успял човек на възраст, нищо повече! Не очакваме да се държи от позиция на силата и да мачка по-слабите от него! Защото той самият бе по-слаб когато го обвиниха в съда и го принудиха да рИве като...... пред камерите "ама аз никога няма да се кандидатирам за политик". Сега към нас прилага същите приоми, та и ние да рИвем като него "ама моля ти се, недей"!
                Аз не знам всичките, които ходите по ОСА-та как не го попитате защо няма формула за дивидента например?! При какъв % задлъжнялост, печалба и т.н. да е ясно, а не като путин, баце и пеевски да си решава Той кога ще има дивидент, кога ще има обратно изкупуване и т.н....

П.П. Как 7 лева, що за простотия е това? Г-н Донев, Вие бихте ли продали дела на Софарма в Софарма трейдинг за 7 лв/ акция? Ако да, кажете, вероятно ще се намери купувач за мноооого повече!
                Булгаристан,гетото на Европа.Правила и закони няма.Само хаос и маймуни.

Коментар

• 13. Приемане на решение за обратно изкупуване на собствени акции
                  Предложение за решение: Общото събрание на акционерите, на основание чл. 187б от
                  Търговския закон и чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, приема решение за обратно изкупуване на
                  собствени акции от капитала на Дружеството при следните условия:
                  • Максимален брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – до 3% (три
                  процента) от акциите на Дружеството за всяка една календарна година, включена
                  в срока за обратно изкупуване, но не повече от 10% (десет процента) от капитала
                  на Дружеството за целия период на обратното изкупуване;
                  • Минимална цена за една акция – не по-ниска от номиналната стойност на една
                  акция от капитала на Дружеството;
                  • Максимална цена за една акция – 7 лв. (седем лева);
                  • Срок, в рамките на който да се извърши обратното изкупуване – до 31.12.2027 г.
                  Общото събрание на акционерите овластява Съвета на директорите да извърши всички
                  необходими правни и фактически действия за изпълнение на решението на Общото
                  събрание на акционерите, в това число, но не само: да определя конкретни дати, обеми,
                  както и всички останали условия и параметри по обратното изкупуване.

Голяма игра с публиката се предлага тук ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Кво искате от човека, да играе бридж винаги с открити карти ;-)

Last edited by 15-; 17.05.2024, 05:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Не може човек, да го разбере този Оги, един ден решава да емитира варанти на цена 7.3 за акция ,след няколко месеца решава първо да ги изкупи под 7 ,и след това масовката да плаща по 7.3 ако вече не се е отказал за варантите.Не знам ,наследниците му след време дали ще действат по същия начин.
                      Кво искате от човека, да играе бридж винаги с открити карти ;-)

Коментар

• [QUOTE=Fil67;n4181819]

Не може човек, да го разбере този Оги, един ден решава да емитира варанти на цена 7.3 за акция ,след няколко месеца решава първо да ги изкупи под 7 ,и след това ...-

-Е "мармародна" ,- не е "народна".... топка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Mм, при "Чичо"- винаги е мармародна...
                          Не може човек, да го разбере този Оги, един ден решава да емитира варанти на цена 7.3 за акция ,след няколко месеца решава първо да ги изкупи под 7 ,и след това масовката да плаща по 7.3 ако вече не се е отказал за варантите.Не знам ,наследниците му след време дали ще действат по същия начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                            Денят е 28 юни от 14:30 ч.

Това означава ли, че и ОСА на Софарма и Доверие ще са в същия ден?

А да кажем и за минималната цена?

Минималната цена е дефинирана като: "не по-ниска от номиналната стойност на една акция от капитала на Дружеството".

Mм, при "Чичо"- винаги е мармародна...

Коментар

• https://sopharmacy.bg/media/sys_mast...9791127582.jpg

Коментар

• Денят е 28 юни от 14:30 ч.

Това означава ли, че и ОСА на Софарма и Доверие ще са в същия ден?

Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнение
                                Покана в ТР - без дивидент, но с обратно изкупуване до 7 лв./акция.
                                А да кажем и за минималната цена?

Минималната цена е дефинирана като: "не по-ниска от номиналната стойност на една акция от капитала на Дружеството".

Коментар

Working...
                                X