If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи аз мога да затворя цикъла като купувам цигари /БТХ/ от "Лафка" /Табак маркет-БТХ/, после да лекувам последиците като купувам лекарства дистрибутирани от СФТРД, като тегля кредитче от БАКБ
еех и мене 2010 ми се чудеха на интереса към бфб пък се оказа, чисто случайно, че съм хванал дъното какви години бяха сега всичко се набалончи чини ми се ако 2006-2007 е било като последните месеци сега не съм изпуснал много... във всеки момент всичко може да се изсипе, пък всеки смята хартиени печалби
Кой да ти каже дали тази година ще издържи на темпото... Интуиция му е майката!
Преди почти година и половина ми беше дебюта и тук на 1.88, като се сетя колко скептично тогава ме изгледаха някои брокери... Имало по-перспективни акции и т.н.
Добре, че не се поколебах тогава. Дали е възможно обаче изпреварване на майката?
еех и мене 2010 ми се чудеха на интереса към бфб пък се оказа, чисто случайно, че съм хванал дъното какви години бяха сега всичко се набалончи чини ми се ако 2006-2007 е било като последните месеци сега не съм изпуснал много... във всеки момент всичко може да се изсипе, пък всеки смята хартиени печалби
Преди почти година и половина ми беше дебюта и тук на 1.88, като се сетя колко скептично тогава ме изгледаха някои брокери... Имало по-перспективни акции и т.н.
Добре, че не се поколебах тогава. Дали е възможно обаче изпреварване на майката?
Коментар