Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа нула време моето присъствие ви докара над 20 стинки отгоре.
На оса ще идваш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
aaaaaaa тука сме!
ама много рипна акцията и мълчим и медитираме време ли е да продаваме или да чакаме 10лвLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКъдето си купя акции и темата замира ....?!?!?....
aaaaaaa тука сме!
ама много рипна акцията и мълчим и медитираме време ли е да продаваме или да чакаме 10лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКурсът промени съотношенията в портфейлът ми - поздрав за новият негов лидер:
ТРЕЙДИНГЪТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТо това стана като онзи виц "Какво било дилема - ако си легнал между знойна красавица и педераст на кого да обърнеш гръб."Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТо това стана като онзи виц "Какво било дилема - ако си легнал между знойна красавица и педераст на кого да обърнеш гръб."
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТо това стана като онзи виц "Какво било дилема - ако си легнал между знойна красавица и педераст на кого да обърнеш гръб."
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНе може ли цигарите с кредит?
Може да затвориш и с Доверие ОХ, като посетиш болницатаАма некакси е по-кофти ако се тегли кредит за да се трови човек а после с изкарани с труд пари да си купува лекарства
А до болницата не щЪ да стигамLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи аз мога да затворя цикъла като купувам цигари /БТХ/ от "Лафка" /Табак маркет-БТХ/, после да лекувам последиците като купувам лекарства дистрибутирани от СФТРД, като тегля кредитче от БАКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи аз мога да затворя цикъла като купувам цигари /БТХ/ от "Лафка" /Табак маркет-БТХ/, после да лекувам последиците като купувам лекарства дистрибутирани от СФТРД, като тегля кредитче от БАКБ
Коментар
-
Може да затвориш и с Доверие ОХ, като посетиш болницатаНе-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар