Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПрегледах набързо някои акции. Май Софарма трейдинг е единствена с такъв ръст на цената и добър дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЕ ама вие постоянно ги жънете тези успехи, накрая нивата ще ерозира и няма да може да даваПосле всички ще бягате за да хванете следващия елтос или някоя още по-реактивна ракета (понеже вече и елтос го балонирате)
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеспоред мен тук тепърва ще жънем успехи....компанията се развива успешно- резултатите няма да закъснеят.....успех на всички имащи по позицията!!!После всички ще бягате за да хванете следващия елтос или някоя още по-реактивна ракета (понеже вече и елтос го балонирате)
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКомпанията си е добра,успех на всички акционери и на ръководството !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНадценяваш "влиянието" ми на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНамаляваш ми възможностите за покупка лятото, това правиш !!!!!
Ако продадеш дали няма да спаднат????Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа нула време моето присъствие ви докара над 20 стинки отгоре.
Намаляваш ми възможностите за покупка лятото, това правиш !!!!!
Ако продадеш дали няма да спаднат????
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда би трябвало да е юни, на сайта им няма календар. Е ти сега да не си влязъл за 2-3месеца?
Ще дойдеш да пием по едно кафе в кулите!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЮни ли ще е?
Ще дойдеш да пием по едно кафе в кулите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепредполагам...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма много време до ОСА-та.Ще видя как е ситуацията.В кулите близнаци ли ще бъде?
Коментар
Коментар