Какво те спира сега? След като всеки ден расте?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеаз повечко разчитам на дивидента и затова би било добре кацията да е по-евтина
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеинтерсеното тук е че цената за 1 акция надмина тази на Софарма...но компанията си заслужава ръста с резултатите,които показва и според мен и не само-ни предстои дълък път нагоре...
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеКупи му една риза
"Ако имаш две карирани ризи, дай едната на Дучето."
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеможе би най-надутия балон за последната 1 годМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеможе би най-надутия балон за последната 1 год
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЛесно е когато си купил шит, но когато имаш перла е трудно!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"Don’t Get Emotional About Your Stock, It Clouds Your Judgement"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедобро търсене на 4,4лв. Направо не мога да повярвам от къде тръгнахме и на какви нива се търгува сега! Благодарности на бачо Евгений дето бе в УСА че ми обърна внимание за тази хубава компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеможе би най-надутия балон за последната 1 год
Коментар
Коментар