IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Маки извинявай, но се моля хора като теб да нямат достъп до подрастващо поколение..., а и не само
    тук някакси ще те разберем и простим за промотърстването по затворената новаторска икономика хранила и Европа
    Никой не възхвалява икономиката по време на социализма. Напротив!!!! Именно най-активните борци против капитализма и техните наследници станаха бизнесмени, банкери и фабриканти. 99% от приватизаторите са такива и вашият чичо не само не прави изключение, но е типичният пример. Най-големият обир в историята на България не е бил възможен без солидна подготовка и много стройна организация. Децата и внуците на активните борци против капитализма станаха първите „демократи“.
    Но имаше някои добри, макар и малки изключения и Софарма, НИХФИ и Фармахим бяха едно от тях. Софарма не беше Кремиковци или Радомир. Четете с разбиране, вижте фактите! Виж ми предишните постове преди да коментираш ad hoc!

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

https://www.videoclip.bg/embed/783350 Това е истината! Няма нищо преувеличено, напротив. Назначени "бизнесмени" а ла Банев, които съсипаха бизнеси за милиарди! https://eurocom.bg/show_videos/shows...EPIZOD_WEB.mp4 в края някъде има статистика за Софарма, Фармахим и НИХФИ.... и така до приватизацията през 2000 година.

Маки извинявай, но се моля хора като теб да нямат достъп до подрастващо поколение..., а и не само
      тук някакси ще те разберем и простим за промотърстването по затворената новаторска икономика хранила и Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Имайте повече хигиена и самоуважение като подбирате източниците си на информация.
        Това е истината! В информацията няма нищо преувеличено, напротив. Софарма е приватизирана за малко над 20 милиона евро с кредит, а Софийски общински аптеки за 8 милиона лева с кредит от самата Общинска банка! И двата случая това е подигравка и пладнешки грабеж! По този начин назначените "бизнесмени" а ла Банев, които съсипаха бизнеси за милиарди! А това е една малка ретроспекция за химическата и фармацевтичната промишленост в България преди приватизацията - https://eurocom.bg/show_videos/shows...EPIZOD_WEB.mp4 някъде след средата има статистика за Софарма, Фармахим и НИХФИ.... и така до приватизацията през 2000 година.
        Last edited by maki; 07.06.2022, 11:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Осигурява препитание на синовете си и още няколко наследника от комунистическата номенклатура и ДС на НРБ за сметка на хиляди прецакани семейства на една от малкото действащи и експортно ориентирани структури в българската икономика от миналото - Софарма, НИХФИ, Фармахим холдинг.....и не само, които имаха значителен дял в БВП на страната. https://www.youtube.com/watch?v=Pvz2dRNNMAo
          Имайте повече хигиена и самоуважение като подбирате източниците си на информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Груев, човека осигурява препитание на хиляди семейства и си остава най големият играч на БФБ. Не виждам какво правиш в темата освен да хейтиш. Никой не те кара да купуваш акции.
            Осигурява препитание на синовете си и още няколко наследника от комунистическата номенклатура и ДС на НРБ за сметка на хиляди прецакани семейства на една от малкото действащи и експортно ориентирани структури в българската икономика от миналото - Софарма, НИХФИ, Фармахим холдинг.....и не само, които имаха значителен дял в БВП на страната. https://www.youtube.com/watch?v=Pvz2dRNNMAo

Коментар

Груев, човека осигурява препитание на хиляди семейства и си остава най големият играч на БФБ. Не виждам какво правиш в темата освен да хейтиш. Никой не те кара да купуваш акции.
              А, добре, както знаеш, не съм нито синя каска, нито червен кхмер, така че ми е все тая, дразня се на глупости, когато са написани от умни хора, които0 явно водят до заблудата за "честния частник". Ма щом съм хейтър, хейтър да съм - желая ви успех и спирам. А понеже са ви уникално ниски критериите, ето ти пример за виден бизнесмен - нарича се Аврам Чальовски, цъкни си го в нета и прочети за него. направил е всичко от нулата, а не е назначен за собственик, останал е скромен до последния си ден, нищо че е бил по-богат от сегашния чичак, и е погребан заедно с първия си работник.

Говори ми пак, ама след като почнеш да четеш малко - Sancta Simplicitas - ако мога да цитирам един велик човек при вида на бабата, която бързала да хвърли съчки в огъня на кладата му...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да, много семейства, някои от тях по-срещани от нормално.. .чичо-вуйчо-милиционер-роднина-шуренайка-баджанак-...на съакционер вдовица и​​​​​​и други от 9то коляно
                Last edited by Zaki; 06.06.2022, 17:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това пък е типично клиширано мислене, което не отива на човек, който претендира и е доказал, че има нещо в главата си! Никога не съм завиждал на успехите на никого, най-малкото защото така съм учен от малък, а и и съм постигнал достатъчно, за да живея добре, но на черното бяло, ерго на назначените милионери от прехода да кажа "евала" (каква прекрасна думичка - дори похвалите ни са чуждици) - не, няма да го бъде. А това, че някой е изкарал някой лев около него, щото му е седял на коленцето, както мършоядите почистват след лъва или рибките-чистачи след акулата - ми не, и за това няма да кажа "евала".

Но виж, "евала" бих казал на обикновения човек, който е успял да изучи и възпита децата си на любов към Родината им, въпреки назначените бизнесмени на прехода, като въпросния. Апропо, да задам и тук въпросът, който зададох и в Агрия - колко е дарил въпросния чичак, какво е направил за работниците си, как е подпомогнал държавата си, колко стипендии на будни деца е дал, къде са му меценатствата тип братя Георгиеви (това са онези "галоши", дето са се чучнали сред СУ) - те такива въпроси, че аз се сещам само как осра Родината си и най-печелившия ни спорт с лайняните си лекарства в Сидни 2000 и разни други, все "похвални" дела, като да речем да минем разни сделки на извънборсова търговия, че да прецакаме с някой лев дръжавата и т.н.

Но всичко е точно, капитализъм от най-чист вид от родения в Беуграду честен частник - все пак у нас, а и във всяка правова държава, всеки е невинен до доказване на противното. Или май беше противен до доказване на виновното - не помня вече

Здраве и супехи желая и как беше: преклонената главица сабя нивкга не сече! Или май беше: Не си му на праите, че да го коментираш. Спирам, не съм му на парите

Коментар

Знам, знам. Винаги, когато някой се справя добре или успява в нещо по добре от мен, то той е мошеник, измамник, престъпник или нещо такова. Тези методи на сабозаблуда никога не съм ги разбирал, ама хора разни. Аз пък казвам евала на хората, които имат успехи. Дано стават повече!
                    Това пък е типично клиширано мислене, което не отива на човек, който претендира и е доказал, че има нещо в главата си! Никога не съм завиждал на успехите на никого, най-малкото защото така съм учен от малък, а и и съм постигнал достатъчно, за да живея добре, но на черното бяло, ерго на назначените милионери от прехода да кажа "евала" (каква прекрасна думичка - дори похвалите ни са чуждици) - не, няма да го бъде. А това, че някой е изкарал някой лев около него, щото му е седял на коленцето, както мършоядите почистват след лъва или рибките-чистачи след акулата - ми не, и за това няма да кажа "евала".

Но виж, "евала" бих казал на обикновения човек, който е успял да изучи и възпита децата си на любов към Родината им, въпреки назначените бизнесмени на прехода, като въпросния. Апропо, да задам и тук въпросът, който зададох и в Агрия - колко е дарил въпросния чичак, какво е направил за работниците си, как е подпомогнал държавата си, колко стипендии на будни деца е дал, къде са му меценатствата тип братя Георгиеви (това са онези "галоши", дето са се чучнали сред СУ) - те такива въпроси, че аз се сещам само как осра Родината си и най-печелившия ни спорт с лайняните си лекарства в Сидни 2000 и разни други, все "похвални" дела, като да речем да минем разни сделки на извънборсова търговия, че да прецакаме с някой лев дръжавата и т.н.

Но всичко е точно, капитализъм от най-чист вид от родения в Беуграду честен частник - все пак у нас, а и във всяка правова държава, всеки е невинен до доказване на противното. Или май беше противен до доказване на виновното - не помня вече

Здраве и супехи желая и как беше: преклонената главица сабя нивкга не сече! Или май беше: Не си му на праите, че да го коментираш. Спирам, не съм му на парите
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Знам, знам. Винаги, когато някой се справя добре или успява в нещо по добре от мен, то той е мошеник, измамник, престъпник или нещо такова. Тези методи на сабозаблуда никога не съм ги разбирал, ама хора разни. Аз пък казвам евала на хората, които имат успехи. Дано стават повече!
                      Аз пък ти казвам Евала за това мнение! И дано хората в БГ мислещи по този начин стават все повече!

Коментар

• Знам, знам. Винаги, когато някой се справя добре или успява в нещо по добре от мен, то той е мошеник, измамник, престъпник или нещо такова. Тези методи на сабозаблуда никога не съм ги разбирал, ама хора разни. Аз пък казвам евала на хората, които имат успехи. Дано стават повече!

Коментар

Не ти схващам понятията на теб. Какво значи фундамент за теб, ако активите ти носят бесни загуби всяка година Активи има, но лошо управлявани или структурирани ... не виждам фундамента в Синергона.
                          Аха, нещо като инвестицията в Шумадия на чичикака ли? Или може би екслеските печалби на разни места, без да се дава дивидент? Просто казвам наблюденията си върхи БФБ - тук се търгува и винаги се е търгувало основно вътрешно инфо, изключая периода 2005-07, тогава се търгуваше всичко и на всяка цена

Коментар

И да иска не може да продължи да продава Това е броят акции на Огнян Донев в СФТРД:
                            .
                            2014-Q4 *** 1,385,361
                            2015-Q1 *** 1,384,941
                            2015-Q2 *** 1,363,773
                            2015-Q3 *** 1,362,133
                            2015-Q4 *** 1,333,515
                            2016-Q1 *** 1,312,083
                            2016-Q2 *** 1,291,700
                            2016-Q3 *** 1,217,388
                            2016-Q4 *** 1,084,329
                            2017Q1 *** 1,084,329
                            2017Q2 *** 1,056,738
                            2017Q3 *** 1,038,392
                            2017Q4 *** 1,003,632
                            2018-Q1 *** 999,000
                            2018-Q2 *** 968,536
                            2018-Q3 *** 959,910
                            2018-Q4 *** 955,521
                            2019-Q1 *** 955,521
                            2019-Q2 *** 950,500
                            2019-Q3 *** 955,813
                            2019-Q4 *** 983,570
                            2020-Q1 *** 983,570
                            2020-Q2 *** 927,654
                            2020-Q3 *** 910,000
                            2020-Q4 *** 767,100
                            2021-Q1 *** 750,786
                            2021-Q2 *** 735,550
                            2021-Q3 *** 644,305
                            2021-Q4 *** 0
                            Отличен труд, както винаги - адмирации. А свързаните как са? Щото чичикака има достатъчно проксита

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хм, кажи го това на акционерите в Синергон, примерно - там какъв фундамент има, не е е истина, ама ма, все на загуба и на загуба....
                              Не ти схващам понятията на теб. Какво значи фундамент за теб, ако активите ти носят бесни загуби всяка година Активи има, но лошо управлявани или структурирани ... не виждам фундамента в Синергона.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Къде видяхте уведомление че продължава да продава тук...........има само такива че Фармата купува?
                                И да иска не може да продължи да продава Това е броят акции на Огнян Донев в СФТРД:
                                .
                                2014-Q4 *** 1,385,361
                                2015-Q1 *** 1,384,941
                                2015-Q2 *** 1,363,773
                                2015-Q3 *** 1,362,133
                                2015-Q4 *** 1,333,515
                                2016-Q1 *** 1,312,083
                                2016-Q2 *** 1,291,700
                                2016-Q3 *** 1,217,388
                                2016-Q4 *** 1,084,329
                                2017Q1 *** 1,084,329
                                2017Q2 *** 1,056,738