Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Много добре казано. Винаги фундаментът е важния за мен поне, не знам защо на някои хора все им е по-важно какво щял да прави някой друг. Ясно е, че има значение, но друогото трябва да е по-важното във времето
Разбира се, че е важно само и единствено решението на чичикака, на него се надяват и всички тук, щото и тук, както в почти всяка една позиция на БФБ, 90% са спекуланти.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Няма как да знаем какво е намислилутре може други сделки да напарави. Според мен трябва да се гледат предимно резултатите а след тях с времето при силни резултати ще се намерят и повече бикове по позицията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Даа, явно ще продава трейда и дух-а, за да купува фарматаутре може други сделки да напарави. Според мен трябва да се гледат предимно резултатите а след тях с времето при силни резултати ще се намерят и повече бикове по позицията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГледам днес от рано някой е запретнал ръкави и Софарма и Доверие са на плюс
Ама не може всички чичови да са "най" едновременно.
Някъде трябва се продаде та другаде да сe купи!!
БЕЗ ПРЕПOРЪКА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледам днес от рано някой е запретнал ръкави и Софарма и Доверие са на плюс
Ама не може всички чичови да са "най" едновременно.
Някъде трябва се продаде та другаде да сe купи!!
БЕЗ ПРЕПOРЪКАLast edited by precakanoto; 06.06.2022, 11:32.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ми не че ги разбирам нещата ни най-малко, но противно на всички трезвомислещи или нахакани в позицията аз мисля че са се вкарали в нулев потенциал.
И Без значение дали чичо, вуйчо или друг някой роднина ще купува или продава (а може би повече да продава щом е сътворил този чудесен отчет)
И защо е "чудесен" - ами защото печалба която е 3% от приходите мен ме отказва и ми говори че не е генератор на кеш, че няма сигурни дивиденти и че при всяка криза приходите може да спихнат при което спихва и печалбата
...а да кажем, че това е нещо което не сме вече виждали - грях ни на душата
Теорията в подкрепа на практикатано без препоръка, защото мисля, че основно си губите времето в тая хартишка ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСамо едно не ми е ясно - защо като ги разбирам толкова нещата, още съм беден като църковна мишка?
Хубаво е, че Софарма е изкупила до 5 лева. Ако продавачът е външен, сюжетът на Батя е доста реалистичен. Ако е вътрешен, може до тупкаме топката още известно време. За мен е важно консолидацията да не яде по милион на месец. Ако/ когато това се случи, ще говорим за натегнатата пружина и тук.(Донев инвестмънт )
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Като гледам как спихват приходитекъм 1.5 милиарда лева ще са тази година ако така продължават. Все пак държат 1/4 от дистрибуцията на лекарства в България и бая аптеки. Печалбата в консолидираният говори за обръщане на тренда в Сърбия та ще видим. Потенциала е меко казано огромен. Не е препоръка!
най дивидентната от чичовите артии
дет се вика не сме женени за 1 отчет
многото приходи лесно варират
за мен е безсмислена позиция но пак казвам че това за мен и без препоръка
Да, Ще видимLast edited by precakanoto; 03.06.2022, 00:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ми не че ги разбирам нещата ни най-малко, но противно на всички трезвомислещи или нахакани в позицията аз мисля че са се вкарали в нулев потенциал.
И Без значение дали чичо, вуйчо или друг някой роднина ще купува или продава (а може би повече да продава щом е сътворил този чудесен отчет)
И защо е "чудесен" - ами защото печалба която е 3% от приходите мен ме отказва и ми говори че не е генератор на кеш, че няма сигурни дивиденти и че при всяка криза приходите може да спихнат при което спихва и печалбата
Теорията в подкрепа на практикатано без препоръка, защото мисля, че основно си губите времето в тая хартишка ...
към 1.5 милиарда лева ще са тази година ако така продължават. Все пак държат 1/4 от дистрибуцията на лекарства в България и бая аптеки. Печалбата в консолидираният говори за обръщане на тренда в Сърбия та ще видим. Потенциала е меко казано огромен. Не е препоръка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСамо едно не ми е ясно - защо като ги разбирам толкова нещата, още съм беден като църковна мишка?
Хубаво е, че Софарма е изкупила до 5 лева. Ако продавачът е външен, сюжетът на Батя е доста реалистичен. Ако е вътрешен, може до тупкаме топката още известно време. За мен е важно консолидацията да не яде по милион на месец. Ако/ когато това се случи, ще говорим за натегнатата пружина и тук.
Споко, успеха и парите са близо.. Щом вече започваш да надушваш борсовите финтове и игри и на най-изпечените играчи, трицифрените доходности скоро ще почукат на вратата
Коментар
-
Хубаво е, че Софарма е изкупила до 5 лева. Ако продавачът е външен, сюжетът на Батя е доста реалистичен. Ако е вътрешен, може до тупкаме топката още известно време. За мен е важно консолидацията да не яде по милион на месец. Ако/ когато това се случи, ще говорим за натегнатата пружина и тук.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар