Ашколсун !!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеИма ли информация за дивидент тук, да не съм пропуснал нещо?
ще сменя маслото в скоростната кутия и съм готов да идвам.....и ще я измия, че по тези ниви
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена 5лв желязо, а на 10лв - стоманаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена 5лв желязо, а на 10лв - стомана
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНе компания, а желязо!
Коментар
-
Положителният темп, който Софарма Трейдинг АД следва в своето развитие, продължава и през 2015 година. С постигнатите резултати през март, компанията отбелязва най-висок ръст в приходите от продажби и печалбата преди данъци от началото на годината.
С 19% са се увеличили продажбите на компанията през третия месец на 2015 г., достигайки до 52 128 хил. лв. в сравнение с реализираните 43 987 хил. лв. през 2014 г. За същия период, печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг АД е нараснала с 18% до 1 138 хил. лв. За сравнение през март миналата година тя е 962 хил. лв.
Акумулираните продажби на компанията за първото тримесечие на годината също бележат ръст. За периода януари – март те достигат до 153 078 хил. лв. спрямо реализирания 143 964 хил. лв. за 2014 г. Отчетената за същия период печалба преди данъци възлиза на 3 582 хил. лв. спрямо 3 393 хил. лв., реализирани през първите три месеца на предходната година.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе съм правил подробен анализ тук, но ми се струва, че има забавяне в ръста на приходите. Ръст има, но е по-бавен от предходната и по-предходната година. Може и да греша - както казах, не съм проверявал данните от отчетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами какво да кажа: - "Ние можем това, което за другите е забранено!"
Някога се показваха на снимки цели камиони на Девин и Оргахим.
И цяла чешма на фармата имаше даже.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар