Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
ivandavidov
Някой обръща ли внимание на търговията тук? Има едни интересни числа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами какво да кажа: - "Ние можем това, което за другите е забранено!"
и плюс това колата е в движение
Коментар
-
ivandavidov
Отчетите за последните 3 години светят отвсякъде. Акцията също подскочи много. Моите сметки показват, че компанията в момента е по-скоро добре оценена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо за отчета няма ли да кажете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо за отчета няма ли да кажете?
чакам срещите на ОС
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеблагодаря, Мите!
хайде на това оса с НушитоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Не съм правил подробен анализ тук, но ми се струва, че има забавяне в ръста на приходите. Ръст има, но е по-бавен от предходната и по-предходната година. Може и да греша - както казах, не съм проверявал данните от отчетите.
Коментар
-
И през февруари 2015 г. Софарма Трейдинг АД продължава възходящото си развитие, запазвайки лидерската си позиция във фармацевтичния сектор. Приходите на компанията бележат ръст от 3% спрямо същия период на миналата година. Така те достигат 48 921 хил. лв. в сравнение с отчетените през 2014 г. 47 404 хил. лв.
Ръст от близо 1% отбелязват и акумулираните приходи на компанията. Само за първите два месеца на годината те достигат 100 950 хил. лв. в сравнение с 99 977 хил. лв. за 2014 г.
Печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг АД регистрирана през месеците януари и февруари на настоящата година също нараства с 1%. Тя достига обща сума от 2 444 хил. лв. като само за февруари стойността й е 880 хил. лв.
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧестит Рожден ден, драги приятелю Тони - ного здраве и щастие и успехи ти желая.
благодаря, Мите!
хайде на това оса с Нушито
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧ.Р.Д., Тони.Километри здраве и тонове късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря!!! Да ти се връща!!!
Дъщерята каза че очаква зетя повече акции да има - действай!
Коментар
Коментар