If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен събранията не ме интересуват много. По-важно е компанията да се развива добре. Все пак акциите съм ги купувал с идеята да изкарам някой лев, а не да ходя по събрания.
Айде приятен уикенд от бате ви SOFIX ,който отива да лови риба!
Вчера денят мина много натоварено и отлично за мен. Видях се с г-н Донев, г-н Димитров и всички интересуващи се от компанията колеги.
Акцентите от моя гледна точка:
1.Аптеките ще нарастват така, че до 2-3 години са не постигне пазарен дял 30% от пазара на дребно.
2.Аптеките не са евтини, долу горе два пъти повече от това, което очаквах. Принципът е да се наемат помещения.
3.3ук не може да се смята, че продажбите на аптеките ще увеличат 1/1 приходите на трейдинга .....
4.Сърбия стартира още тази година с продажби. Там пазарът е колкото нашия, надценките засега са по-високи, но се очаква спад с ръста на конкуренцията.
5.Пазарът на оборудване в Сърбия се смята за много перспективен, защото изглежда не е купувано много ново оборудване за болниците им. Трейдинга ще представя същите доставчици и там.
За мен няма нещо смущаващо - което е добре. Видях много положителни неща в бизнеса на компанията. Очаквах ги, но не в настоящия момент, а след време. Наистина съм изненадан - оставам оптимист изцяло за бъдещето.
няма да си сменям колата - няма да ми стигнат парите и тази година
Доста хубав ден се получи днес ..... Аз съм много доволен ....Отговорих си на въпроси,които ме вълнуваха,както и научих доста нови неща ....Впечатлен съм за пореден път от екипа на Трейдинга,като вината за добрите резултати е изцяло тяхна ....Адмирации и за г-н.Донев за гостоприемството
Коментар