Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре, че не дойдох!!!!!
Мисля, че не съм изпуснал нещо интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекраткосрочните планове са аптеките предполагам
част от тях са написани на стената на Сикстинската капелаLast edited by tony1975; 19.06.2015, 23:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКолко аптеки си поставят за цел да отворят?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЕй ви новини:
Много хубаво събрание беше, много добра стратегия за развитие в близко и средно бъдеще, Огнян Донев отговори на много въпроси след самото събрание като около 1/3 от всички въпроси ги зададох аз.
Но мисля - нелошо да се наблегне на повече синергия между Търговската и между Имотаджийската Софарма.
За краткосрочните планове няма да река нищо - по молба на господата Донев и Димитров. Чухме доста интересни неща, включително докато се возехме в асансиорът, ама: тайна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекажи някой въпроси които си питал и отговорите които си получил
Може би единственият по-интересен въпрос от моя страна беше за бъдещите дивиденти и дали можем да ги очакваме всяка година. Отговорът беше, че това е в зависимост от инвестиционната стратегия на компанията - засега има дивиденти и идеята е да има и за в бъдеще, но ако компанията има нужда от по-сериозен паричен ресурс за някоя по-мащабна инвестиция, нищо чудно и да няма дивидент.
В тази връзка Огнян Донев направи коментар, за който преразказвам с мои думи и точно тук не искам да се получава играта на счупен телефон: ако човек държи на стабилен и предвидим дивидент, тогава по-подходящо е да се обмисли инвестиция в Софарма Имоти (без това да е съвет за покупка или продажба на акции), защото там вече големите рискове са преодоляни и бизнесът е по-предвидим в дългосрочен план, докато Софарма Трейдинг е динамично развиваща се компания и във всеки един момент може да се отвори подходяща инвестиционна възможност, която изисква паричен ресурс, и съответно дивидентът при СФТРД съвсем не е гарантиран.
Коментар
-
кажи някой въпроси които си питал и отговорите които си получил
Много хубаво събрание беше, много добра стратегия за развитие в близко и средно бъдеще, Огнян Донев отговори на много въпроси след самото събрание като около 1/3 от всички въпроси ги зададох аз.
Коментар
-
Софарма трейдинг АД-София
Уведомление за паричен дивидент18:29
Софарма трейдинг АД-София представи уведомление за паричен дивидент.*
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 19-06-2015 г. в София 1756. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 8884352.43 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.27 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.2565 (само за акционери физчески лица) лв.
Коментар
-
Много хубаво събрание беше, много добра стратегия за развитие в близко и средно бъдеще, Огнян Донев отговори на много въпроси след самото събрание като около 1/3 от всички въпроси ги зададох аз.Life won't wait for you.
Коментар
-
ivandavidov
Ей ви новини:
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОще няма новини от наш'те хораНяма как да си тръгнат толкова рано, денят днес ще е дълъг. Довечера ще пишат под напора на емоцията
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар