е моята платформа си почива с месеци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе съм влизАл в платформата сумА ти време ...
- БРАВО на теб ! - и аз излизам в отпуск- дърпам пердето за сега, за да се види каква съм я свършил !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа не е за три бири , че не си го усетил???
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе имали сме дивидент ....
Да не е за три бири , че не си го усетил???
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯвно няма ного желаещи да реинвестират дивидентът туканка, иначе защо цената пада, вместо да се качва?
Форти - дигни малко де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепаричките пристигнаха и трябва да видя къде да ги похарча
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯвно няма ного желаещи да реинвестират дивидентът туканка, иначе защо цената пада, вместо да се качва?
Форти - дигни малко де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе - нищо не се е вдигнало драстически - как ще се вдигне за един ден?
Кога съм казал, че правя по 90% на година? И аз - не като тебе - да имам само една компания в портфейлът си - реинвестирам на други места, драги.
И не казвам чак сега - вчера щом сторих това, мисля, че си признах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене се брои, защото чак сега казваш
явно се е вдигнала цената и ти тръбиш
не мога да си го обясня това - непрекъснато нещо въртиш и то 90% с печалба и от голяма
а все с някакви мижави бройки глъсуваш
криеш ли се - не знам
да ме извинява колегата, на който бях обещал нещо, но не издържах
Кога съм казал, че правя по 90% на година? И аз - не като тебе - да имам само една компания в портфейлът си - реинвестирам на други места, драги.
И не казвам чак сега - вчера щом сторих това, мисля, че си признах.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧеститоА новината на пръва страница показва, че аз вчера - като ми пъкнаха паричките, направил нелоша мънинка инвестицийка.
явно се е вдигнала цената и ти тръбиш
не мога да си го обясня това - непрекъснато нещо въртиш и то 90% с печалба и от голяма
а все с някакви мижави бройки глъсуваш
криеш ли се - не знам
да ме извинява колегата, на който бях обещал нещо, но не издържах
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепаричките пристигнаха и трябва да видя къде да ги похарчаА новината на пръва страница показва, че аз вчера - като ми пъкнаха паричките, направил нелоша мънинка инвестицийка.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеОт Софарма, трейдинга и сфи, в момента най-изгодна ми се вижда Софарма. Може да купя малко скороМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар