Първоначално изпратено от Maddy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЯ се разходи и по други централни улици !!!!
Форти, в твоя чест, няма ли да отворят една аптека на твоята главна улица? Тъкмо да разширят пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЯ се разходи и по други централни улици !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ аз като чичо Оги ходя да си правя зъбчета в работно време и като се прибирах що да видя !
Ще си имаме нова Софармаси в Пловдив!
Естествено се запознах и с управителя - отварял в края на другия месец. Оказа се служител от предната апека. Двете са от двете страни на покрития пешеходен мост в Пловдив, който свърза Кършияка с Центъра - много оборотно място!
Поздрави на всички и само СОФАРМА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ аз като чичо Оги ходя да си правя зъбчета в работно време и като се прибирах що да видя !
Естествено се запознах и с управителя - отварял в края на другия месец. Оказа се служител от предната апека. Двете са от двете страни на покрития пешеходен мост в Пловдив, който свърза Кършияка с Центъра - много оборотно място!
EEEEEEEE Браво, Тони, Хубава новина преди почивните дни.
Коментар
-
И аз като чичо Оги ходя да си правя зъбчета в работно време и като се прибирах що да видя !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнениеОт сутринта чета разни законодателни промени, които предвиждат и се опитват да въведат и за половината казвам, че е абсурдно да го направят, но знае ли човек. Това е също влиза в тази графа. От друга страна ако го въведат автоматично ще затворят този пазар за малките собственици на аптеки. Ще останат само големите, които могат да се преборят с поредната бумащина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНови регулации "затварят" пазара на аптеки в големите градове
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...radove-202470/
Коментар
-
Нови регулации "затварят" пазара на аптеки в големите градове
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...radove-202470/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеФорти, дай някоя снимка на лъскава кола, ей тъй за настроение, че и тук след Адванса, почва мъкатаМного скъпо бе
А и нали чакаме спад - трябва да купувам.
Бях си харесал Авенсис 1.8 2011-2012 година.
Ако визираш мен и притесненията за цената - подготвил съм се психически за всичко. Винаги съм приветствал по-ниските цени. Моят план преди 3-4 години беше цената да стои на 2-2.2 лева, но не стана точно така. Това ми донесе по-големи разходи за покупка на нови акции, но това са нещата, аз ги наблюдавам само.
Какво значение има това дали имаш акции за 20 хил лева или за 10 хил лева - дивидента ще си е все един и същ.
Ако сега цената е 5лв, утре стане 3 лева, а след 10 години 15 лева - това нещо променя ли??? Може би е от значение ако имаш малък портфейл и гониш космическа доходност. Аз вече нищо не гоня, то само си става!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеГолям отлив от Трейдинга. Никой не иска да купува повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМи сигурно е защото имаме достатъчно хартии ИмпеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар