IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

това какво е?
    Мисля, че е печалба на акция за посочения период.
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Този резултат дали е изненада за някой ?

за деветте мес. на 16г. -0,26 за 09,2015г. -0,31
      това какво е?

Коментар

• Този резултат дали е изненада за някой ?

за деветте мес. на 16г. -0,26 за 09,2015г. -0,31

Коментар

Така ми се е свило сърцето!!! Колкото и сметки да направя за броя на новите покупки, все не излизат. Цената все нагоре!! Някой ме дебне и ми разваля плановете!!!!
          Цената е на върхови стойности, но така и резултатите. Константен ръст, браво на екипа.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Така ми се е свило сърцето!!! Колкото и сметки да направя за броя на новите покупки, все не излизат. Цената все нагоре!! Някой ме дебне и ми разваля плановете!!!!

Коментар

• 6,3
              не може да бъде
              аз още ще купувам, чакайте мееееееее................

Коментар

• http://www.flagman.bg/article/115210

български депутат

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

на 6.5 ще продаваш ли?
                  НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                  NOOOOOOOOOOOOOOOOO
                  ВЪОБЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Коментар

благодаря на акционерите, които ми продадоха през последните две седмици
                    допълних
                    да предупредя, че скоро пак ще допълвам, ако някой нещо не го кефи - ще му помогна

наредих се на опашката за 6.5
                    на 6.5 ще продаваш ли?

Коментар

• благодаря на акционерите, които ми продадоха през последните две седмици
                      допълних
                      да предупредя, че скоро пак ще допълвам, ако някой нещо не го кефи - ще му помогна

наредих се на опашката за 6.5
                      Last edited by fortiss; 25.11.2016, 16:23.

Коментар

• Голяма хапка!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
                          Софарма трейдинг АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 13:29
                          Софарма Трейдинг АД приключи октомври, 2016 г., затвърждавайки лидерските си позиции в сектора на грижата за здравето, като реализира впечатляващ ръст в печалбата преди данъци и постига най-високите приходи от продажба на стока от началото на годината.
                          Печалбата преди данъци на компанията през десетия месец на годината нараства с рекордните 118% до 1 401 хил. лв., а приходите от продажба на стока, възлизат на 54 393 хил. лв. спрямо отчетените 52 464 хил. лв. през същия период на 2015 г.
                          Със стабилен темп продължават да нарастват и акумулираните резултати на Софарма Трейдинг АД. За периода януари-октомври реализираните от компанията приходи възлизат на 502 117 хил. лв., а печалбата преди данъци нараства до 12 650 хил. лв.

http://www.x3news.com/?page=News
                          ДААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
                          ОТЛИЧНО !!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Софарма трейдинг АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 13:29
                            Софарма Трейдинг АД приключи октомври, 2016 г., затвърждавайки лидерските си позиции в сектора на грижата за здравето, като реализира впечатляващ ръст в печалбата преди данъци и постига най-високите приходи от продажба на стока от началото на годината.
                            Печалбата преди данъци на компанията през десетия месец на годината нараства с рекордните 118% до 1 401 хил. лв., а приходите от продажба на стока, възлизат на 54 393 хил. лв. спрямо отчетените 52 464 хил. лв. през същия период на 2015 г.
                            Със стабилен темп продължават да нарастват и акумулираните резултати на Софарма Трейдинг АД. За периода януари-октомври реализираните от компанията приходи възлизат на 502 117 хил. лв., а печалбата преди данъци нараства до 12 650 хил. лв.

http://www.x3news.com/?page=News

Коментар

разтоварвай, какво чакаш???? многознайко......
                              Ще ти ги продам на тебе, ама ще чакам да станат 7.68, защото знам, че пак ще ми ги купиш.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Браво на компанията, за мен е нелогично дъщерята да е на 6лв, а мама под 3лв но както и да е. Страхотна компания със страхотен екип вчера откриха 5та аптека в Пловдив в Тракия, нямам но им желая успех най-искрено!

Коментар

Working...
                                X