IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софарма Трейдинг – Финансови резултати Q3 2016 (EN) ...http://analysis.elana.net/pdf/pblpdf.aspx?id=5009

Коментар

• Тези които нямат акции тук могат само да ни завиждат... Весели празници на всички акционери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
        Софарма Трейдинг АД приключи предпоследния месец на 2016 г. като реализира най-високите приходи от продажба на стока от началото на годината, нараствайки с 9%, те достигат сумата от 55 139 хил. лв. спрямо 50 597 хил. лв., отчетени през 2015 г. Ръст от 6% компанията отчита и в печалбата преди данъци, която през ноември възлиза на 1 367 хил. лв.

Реципрочно, Софарма Трейдинг АД отчита увеличение спрямо предходната година и в акумулираните си финансови резултати. Приходите на компанията за периода януари-ноември 2016 г. възлизат на 557 256 хил. лв. сравнено с 552 309 хил. лв. през 2015 г., а печалбата преди данъци достига 14 017 хил. лв. при 13 744 хил. лв. реализирани през същия период на 2015 г.

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2
        НАЙ СМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        КАКТО ВИНАГИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Май пак ще има увеличение на дивидента тук
          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
            Софарма Трейдинг АД приключи предпоследния месец на 2016 г. като реализира най-високите приходи от продажба на стока от началото на годината, нараствайки с 9%, те достигат сумата от 55 139 хил. лв. спрямо 50 597 хил. лв., отчетени през 2015 г. Ръст от 6% компанията отчита и в печалбата преди данъци, която през ноември възлиза на 1 367 хил. лв.

Реципрочно, Софарма Трейдинг АД отчита увеличение спрямо предходната година и в акумулираните си финансови резултати. Приходите на компанията за периода януари-ноември 2016 г. възлизат на 557 256 хил. лв. сравнено с 552 309 хил. лв. през 2015 г., а печалбата преди данъци достига 14 017 хил. лв. при 13 744 хил. лв. реализирани през същия период на 2015 г.

Май пак ще има увеличение на дивидента тук
            Не е препоръка...

Коментар

• Софарма Трейдинг АД приключи предпоследния месец на 2016 г. като реализира най-високите приходи от продажба на стока от началото на годината, нараствайки с 9%, те достигат сумата от 55 139 хил. лв. спрямо 50 597 хил. лв., отчетени през 2015 г. Ръст от 6% компанията отчита и в печалбата преди данъци, която през ноември възлиза на 1 367 хил. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

признавам си, че аз съм един от продавачите. просто цената стигна ниво на което бях решил да продавам. много съм доволен от печалбата и дивидентите, които съм взел от тази акция. Успех на всички акционери!

Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
                пак ще се засечем - може и в трейдинга отново....

Коментар

признавам си, че аз съм един от продавачите. просто цената стигна ниво на което бях решил да продавам. много съм доволен от печалбата и дивидентите, които съм взел от тази акция. Успех на всички акционери!

Няма лошо, сега обаче накъде? Разбира се, че не очаквам да цитираш компания, но имаш ли планове за конкретна такава или ще стоиш на кеш докато дойдат други времена? Може и на лични
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    досега купувах, благодаря на всички, които ми продаваха.....
                    все ми се иска цената да не расте до лятото, за да мога пак да купя ........

Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• досега купувах, благодаря на всички, които ми продаваха.....
                      все ми се иска цената да не расте до лятото, за да мога пак да купя ........

Коментар

• Честит празник на всички именници и НАЙ-банкери !!!!!

Коментар

• http://www.economic.bg/bg/news/7/ogn...mika-2016.html

НАЙ сме !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Този резултат дали е изненада за някой ?

за деветте мес. на 16г. -0,26 за 09,2015г. -0,31
                            за някой да, но за когото трябва НЕ
                            не съм гледал, но на око мисля, че няма такава голяма разлика в печалбите
                            Last edited by fortiss; 30.11.2016, 21:17.

Коментар

Мисля, че е печалба на акция за посочения период.
                              Last edited by fortiss; 30.11.2016, 20:33. Причина: 1

Коментар

• Тук е важна стабилността и добрия мениджмънт. Развитието на компанията също не е за подценяване, 1-2ст. дивидент повече или по-малко едва ли са толкова важни...

Коментар

Working...
                                X