Тия 6.6 лв са при 30 акции оборот, така че не се радвам много. Дано видим ръст при по-сериозни обороти. Иначе би било хубаво ако Софарма увели леко фрийфлота тук без да свали цената, разбира се.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение6.6 кинта.
Ха да видим дали до ексдивидентната дата ще удари 7.28 левчуги?"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеИнтересно ми е как определи тази цена - 7,28 лв ? Някакъв модел, формула или.... кристалното кълбо ти подсказа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеАбе пипълс тия са си постнали анализа на мястото дето преди това е било Монбат на този линк. Такива ме съсипват в професионално отношение. Някой ще каже а бях кахър ама то ако всичкото им е такова.... Весели празници на всички и дано 2017 е по-успешна за всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
абе мен ако ме питаш на 3 лв. са си най-добре!
еехххххххх.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетук цените защо така???“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетук цените защо така???
На един обявил напускането си на позицията бях споминал, че всичко продадено под 6,45/60 си е загуба, но и времето
е пред нас, а него пък някой друг го раздава. Така че ЧПФ за сега само ще нараства и добавя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
One Year price target - 6.03
Коментар
Коментар