IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от continental Разгледай мнение

+1

Едно е Софармаси аптеките да са пълни, друго е да са на печалба (много вероятно е да са на месечна печалба), съвсем трето е общата печалба на Софармаси аптеките да е надминала вложените до момента инвестиции, които идват от Софарма Трейдинг.

Просто в България малките акционери се изживяват като големи бизнесмени, без да са си направили сметките.
    Първо, никой не се радва че аптеките са пълни, просто констатираме фактите. Дори аз минах през въпросния грип, и би било мазохизъм да се радвам.Едва ли има разумен човек който би се радвал. Та за Фармаси, основния бизнес на Софарма Трейдинг е дистрибуцията и търговията на едро. Аптеките са по-скоро за авторитет, пазарен дял и диверсификация. Множество малки аптеки работят с компанията, и очакванията са оборотите да са силни, но пак повтарям, има разлика между анализа и емоционалното състояние "радост".

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
      Е това вече не е за вярване!
      Какви хора сте вие да се радвате че аптеките били пълни само защото притежавате акции тук???
      Нямам акции тук, но дори и да имах не мисля, че щях да се радвам на подобно нещо.
      +1

Едно е Софармаси аптеките да са пълни, друго е да са на печалба (много вероятно е да са на месечна печалба), съвсем трето е общата печалба на Софармаси аптеките да е надминала вложените до момента инвестиции, които идват от Софарма Трейдинг.

Просто в България малките акционери се изживяват като големи бизнесмени, без да са си направили сметките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        Е това вече не е за вярване!
        Какви хора сте вие да се радвате че аптеките били пълни само защото притежавате акции тук???
        Нямам акции тук, но дори и да имах не мисля, че щях да се радвам на подобно нещо.
        никой не се радва на болните - констатираме

Коментар

• Е това вече не е за вярване!
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
            Колеги, имам чувството че аптеките не са били по-пълни никога Това ще се отрази благоприятно на приходите, и очаквам силно последно тримесечие за 2016-та и първо за 2017-та. Такова чудо не помня да е било. Силно желая бързо да отмине този проклет грип, скорошно оздравяване на болните...
            Следя натоварването на аптеките от години. Този път ме разбиха и то с много! Пълно беше непрекъснато и сметките огромни.
            Да видим как ще са нещата при трейдинга последното тримесечие.

Коментар

• Колеги, имам чувството че аптеките не са били по-пълни никога Това ще се отрази благоприятно на приходите, и очаквам силно последно тримесечие за 2016-та и първо за 2017-та. Такова чудо не помня да е било. Силно желая бързо да отмине този проклет грип, скорошно оздравяване на болните...

Коментар

• Къто гледам цените на лекарствата ще е нагоре.

Коментар

• Звездине ми говорят, че през 2017г продажбите ще бъдат към 700 мил лева.
                  Чистата печалба към 15 мил лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ще дойдеш на моето... рано или късно...
                    По молба на колеги от форума, а и за да не разводнявам темите, и да споря с теб се съгласих да не ти чета мненията /не използвам друга дума/ и да не ти отговарям. Имай го предвид и го оцени !!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Варианти винаги има, щом ти е високо - ми вкарвай тогава в доста по зле оценени пиъри.
                      Не се съмнявам че ги знаеш, някои от тях са си дивидентни аристократи.
                      ти ще ми ги кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Цената на акцията - не е добре да е много висока - ще трябва да купувам по-малко при реинвестиране
                        Ще дойдеш на моето... рано или късно...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Цената на акцията - не е добре да е много висока - ще трябва да купувам по-малко при реинвестиране
                          Варианти винаги има, щом ти е високо - ми вкарвай тогава в доста по зле оценени пиъри.
                          Не се съмнявам че ги знаеш, някои от тях са си дивидентни аристократи.

Коментар

• Дали има някакъв шанс Софарма да продаде малко акции? Очевидно има търсене, ама предлагането куца.

Коментар

• През последните две седмици оставих сигурно 300лв по аптеките за лекарства.
                              Останах впечатлен от многото хора, които пазаруваха и то с големи сметки. Преди си мислех, че една сметка е 10-15 лв, но сега съм с други виждания.
                              Надявам се аптеките, които разработваме да се увеличават и през 2017г като наближим целта то 30% дял в страната.
                              Очаквам нещата да се случват и по другите целеви проекти - да имаме резултати.

Коментар

• Е, въпросът е, че има опити на 6.6... няма как на тая цена да вземат да минават големи пакети, нали така?

Не че му давам зор, де - на тая цена нито бройка не бих купил, под осмак надали бих продал, така че...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X