Първоначално изпратено от continental
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЕ това вече не е за вярване!
Какви хора сте вие да се радвате че аптеките били пълни само защото притежавате акции тук???
Нямам акции тук, но дори и да имах не мисля, че щях да се радвам на подобно нещо.
Едно е Софармаси аптеките да са пълни, друго е да са на печалба (много вероятно е да са на месечна печалба), съвсем трето е общата печалба на Софармаси аптеките да е надминала вложените до момента инвестиции, които идват от Софарма Трейдинг.
Просто в България малките акционери се изживяват като големи бизнесмени, без да са си направили сметките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЕ това вече не е за вярване!
Какви хора сте вие да се радвате че аптеките били пълни само защото притежавате акции тук???
Нямам акции тук, но дори и да имах не мисля, че щях да се радвам на подобно нещо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, имам чувството че аптеките не са били по-пълни никогаТова ще се отрази благоприятно на приходите, и очаквам силно последно тримесечие за 2016-та и първо за 2017-та. Такова чудо не помня да е било. Силно желая бързо да отмине този проклет грип, скорошно оздравяване на болните...
Да видим как ще са нещата при трейдинга последното тримесечие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ще дойдеш на моето... рано или късно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Варианти винаги има, щом ти е високо - ми вкарвай тогава в доста по зле оценени пиъри.
Не се съмнявам че ги знаеш, някои от тях са си дивидентни аристократи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЦената на акцията - не е добре да е много висока - ще трябва да купувам по-малко при реинвестиранеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЦената на акцията - не е добре да е много висока - ще трябва да купувам по-малко при реинвестиране
Не се съмнявам че ги знаеш, някои от тях са си дивидентни аристократи.
Коментар
-
През последните две седмици оставих сигурно 300лв по аптеките за лекарства.
Останах впечатлен от многото хора, които пазаруваха и то с големи сметки. Преди си мислех, че една сметка е 10-15 лв, но сега съм с други виждания.
Надявам се аптеките, които разработваме да се увеличават и през 2017г като наближим целта то 30% дял в страната.
Очаквам нещата да се случват и по другите целеви проекти - да имаме резултати.
Цената на акцията - не е добре да е много висока - ще трябва да купувам по-малко при реинвестиране
Коментар
Коментар