IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Вече съм реализирал твърде сосна капиталова печалба - около например 318%.

Защо мислиш, че Трейдингът дългосрочно има по-голям потенциал за - от някоя могъща световна компания? Кратко- и средносрочно може би има - докато стигне например 8.80. После?
    значи продаваш виднага и лепваш от твоите могъщи компании !!!
    айде успех !!!!!
    аз ще си броя стотинкие тук, ти богатей

Коментар

Вярно е, че се сетих пръво за тебе, но е насочено по принцип. Софармовата група става все по-скъпа за реинвестиране. За мен отрасълът е важен, но нашите любими компании са вече несгодни.
      KRKA, d. d., Novo mesto (KRKG)
      http://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?S...=KRKG&doc=3131
      ей ти баш като за теб 5 % дивидент, трябва да изчакаш само да пуснат сеелинка
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

А капиталовата печалба?
        Вече съм реализирал твърде сосна капиталова печалба - около например 318%.

Защо мислиш, че Трейдингът дългосрочно има по-голям потенциал за - от някоя могъща световна компания? Кратко- и средносрочно може би има - докато стигне например 8.80. После?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Вярно е, че се сетих пръво за тебе, но е насочено по принцип. Софармовата група става все по-скъпа за реинвестиране. За мен отрасълът е важен, но нашите любими компании са вече несгодни.
          А капиталовата печалба?
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

както си решиш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

написаното е насочено към мен точно - нали???

Коментар

Супер, сигурно ще стигнем седмакът до месец.

Само че - бръза сметчичка за дивидентно реинвестиращите - дивидентни доходности около към моментът:

Софарма - 2.10%
                Трейдингът - 3.98%
                Pfizer - 2.76%
                Sanofi - 2.7%
                GSK - 4.85%
                AstraZeneca - 4.18%

Изчисления - след данъци. Не че нещо - само цитирам. Ако Трейдингът стане на осмак - и при 8% ръст на дивидентът - доходността му ще падне на 3.7%.
                написаното е насочено към мен точно - нали???

Коментар

• Супер, сигурно ще стигнем седмакът до месец.

Само че - бръза сметчичка за дивидентно реинвестиращите - дивидентни доходности около към моментът:

Софарма - 2.10%
                  Трейдингът - 3.98%
                  Pfizer - 2.76%
                  Sanofi - 2.7%
                  GSK - 4.85%
                  AstraZeneca - 4.18%

Изчисления - след данъци. Не че нещо - само цитирам. Ако Трейдингът стане на осмак - и при 8% ръст на дивидентът - доходността му ще падне на 3.7%.
                  Last edited by Императорът; 17.01.2017, 14:12.

Коментар

• НАЙ СМЕ !!!!!!!!!

Коментар

• Май ще ни приемат в 7 клас скоро

Коментар

• Тук с колко малко бройки вдигат пробно цената...
                        Би трябвало да има новини скоро?!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Благодарение на табекса Софарма спестява значителни разходи за здравеопазване в страната и страните където се продава. Затова трябва да се работи да бъде изведен преди всичко на топ ниво именно там където вече се продава. Има какво да се желае в тази посока. Трябва на Софарма да се отдаде заслуженото, защото това е продукт който предотвратява най-разпространените болести в обществото, причинени от тютюнопушенето! Продуктът има огромен потенциал и не случайно световни фирми като Pierre Fabre висяха на опашка пред порталите на Софарма.... Трябва да се работи продукта да бъде приоритетен и дори подпомаган от М-вото на здравеопазването. С малко повече въображение може да се постигне много. Софарма има и други такива продукти, които са тотално подценени....

Коментар

• http://clubz.bg/49107-proektyt_tabek..._svetovno_nivo

Attached Files
                            Last edited by fortiss; 10.01.2017, 09:59.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от continental Разгледай мнение

+1

Едно е Софармаси аптеките да са пълни, друго е да са на печалба (много вероятно е да са на месечна печалба), съвсем трето е общата печалба на Софармаси аптеките да е надминала вложените до момента инвестиции, които идват от Софарма Трейдинг.

Просто в България малките акционери се изживяват като големи бизнесмени, без да са си направили сметките.
                                Аптеките не са център за печалба, а за пазарен дял. Печалбата се търси по цялата верига от дистрибутора до аптеките. Това е заявявано много пъти от г-н Димитров.
                                Може би имаш предвид мен за малък акционер и сметките - е какво от това?????

Коментар

Working...
                                X