If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма нужда да се мятам от една акция на друга след като трейдингът работи отлично и менджънта знае какво прави. Ръстът на акцията е въпрос на време да се случи, но това не е най-важното. Най-важното е на мен да ми харесва!!!!!
Не, аз съм доста по-пасивен играч от теб.
Затова ти се радвам на успехите.
Козлодуйския гробищен парк, ще го закриват ли? Седи ми и на мен като антиматерия и ми разваля фъншуй портфейла
Посрещаш, изпращаш, лентички режеш.
Неслучайно Pipbel те беше кръстил маркет мейкър на почти цялата борса.
Паметник (поне бюст) трябва да ти сложат на Три Уши 6.
Много радост и крепко здраве ти желая.
При всички положения ни трябва 30% дял от пазара на дребно. Добре би било аптеките да се самоиздържат - почти достатъчно ще е.
Както писах, печалбата от дистрибудията на едро вече ще се търси по цялата верига - от - до!
Ще ни струва изнестни пари това, но няма на къде. Лихвите са ниски, колкото и малко да се печели от аптеките, те ще изплатят инвестициите в тях.
По принцип е така, но този пазар в момента е доста наситен. Поне в София е така.
От чисто научен интерес понякога влизам в Софармаси на Хайтов (там има три аптеки на отсечка от сто метра) - ами вътре е като в музей - тихо и празно. За разлика от Ремедиум на няколкостотин метра от там, където винаги има опашки.
Доста години ще им трябват, за да се наложат, да съберат достатъчен брой лоялни клиенти и т.н.
Не е въпроса във времето ("достата години за налагане")... защо смяташ хората са в "Ремедиум" ? Защото са от доста години на пазара ли ? Аз бих заложил, че е защото продават с минимална надценка.... и тук въпроса е каква ще е концепцията на Софармаси ?.... според мен с лъскавост няма да пробият, дали обаче биха се навили да влизат на пазара с цени ?
Коментар