Честит празник на всички инвеститорки. За момента около 8 не е зле. интересно дали трендът ще продължи и ще видим двуцифрени цени. Аз лично много бих се радвал, ако групата заслужи тези цени, че и по-високи. Симпатизирам на Софарма. И не само, имам доста (по моите стандарти) от акциите на майката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук не става ли малко набалончено положението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
да, но с пазарлък - ЯК !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова отива да надхвърля осмак, изкушавам се да пусна една поръчица на 8.288 например.
Форти: ще ми ги купиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ще станат и двете - значи е мъдро да го мислиш поне теоретически отсега.
не правя само това !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
нека стане август, да вземем дивидента, да стане цената 8лв
тогава ще го мисляМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе, помниш какво се случи като разпродаде веднъж "бинтаджийницата" (преди "ного" години)!?!?!)))) Е гледай сега да не стане пак нещо подобно!!!)))))Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Импе, целият проблем идва от това, че ти постоянно се опитваш да даваш акъл /било то и добронамерено/ на Форти, който многократно е заявявал, че няма нужда от него. На сила може да се вземе, но не и да се даде! Приеми, че ти за него си някой халипав манго и последният човек, в чиито съвети би се вслушал. В моите очи Форти също не е прав и съм му го казвал, но той все пак има право да избира кого да слуша и кого не. Явно е, че той трудно приема съвети от неуспели хора, в което има логика все пак. Идеалният вариант за мен е ти да спреш да му даваш акъл на него /други хора се вслушват/, а той да не проявява високомерност към по-бедните люде!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Първо - пазарите извън страната не са девствени... освен ако не тръгнем да правим експанзия някъде из Негрия.
Второ - ръстът на нашият пазар е все по-труден, въпреки че мениджмънтът работи брилянтно - Димитър Димитров е просто маниакален работохолик: кефи ме.
Разбира се - не отричам реалната възможност за експанзия навън и се надявам на нея. Може да удвои печалбите си Трейдингът, но това хич няма да е бръзо и лесно.
Не забравяй, че цитираните от мен компании са не само по-зрели (удачен израз), но и ного по-силни и могъщи и по-трудно могат да бъдат съборени, което е допълнителна гаранция. И мани Газпромът да няма на де да се разраства. Китайските ламтурници на ресурси има да цоцат газчица кат` тако`а.
Разбира се - именно поради твоите съображение и през ум не ми минава да разпродам всичките си Трейдингчета. Трудно бих продал и повече от половината, защото си ме кефят. Но пък да РЕинвестирам дивидентът от Трейдингчетата в нови Трейдингчета на тия нива, че и на евентуални нива над осмак - е: за мене това не е вариант. Освен това искам да диверсифицирам по-широко инвестициите си в хапчевия отрасъл - а сега тук съм суперконцентриран, което не ми се нрави - дори суперконцентраторството да е в една от най-любимите ми компании: тази.
А брокерът сигурно ще ти намери купувач - ама въпросът е на каква цена. Защото тоя купувач надали ще те чака точно ти да му шитнеш 50 000 акции и надали ще ти ги плати по осмак парчето.
тогава ще го мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Импе, целият проблем идва от това, че ти постоянно се опитваш да даваш акъл /било то и добронамерено/ на Форти, който многократно е заявявал, че няма нужда от него. На сила може да се вземе, но не и да се даде! Приеми, че ти за него си някой халипав манго и последният човек, в чиито съвети би се вслушал. В моите очи Форти също не е прав и съм му го казвал, но той все пак има право да избира кого да слуша и кого не. Явно е, че той трудно приема съвети от неуспели хора, в което има логика все пак. Идеалният вариант за мен е ти да спреш да му даваш акъл на него /други хора се вслушват/, а той да не проявява високомерност към по-бедните люде!
Коментар
Коментар