IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит празник на всички инвеститорки. За момента около 8 не е зле. интересно дали трендът ще продължи и ще видим двуцифрени цени. Аз лично много бих се радвал, ако групата заслужи тези цени, че и по-високи. Симпатизирам на Софарма. И не само, имам доста (по моите стандарти) от акциите на майката.
    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• искате да расте цената
      ето, порасна
      сега набалончена била
      е какво искате???
      разбирам да имате моите мечти за ниски цени, ама ги нямате
      тогава ???

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
        Тук не става ли малко набалончено положението?
        В момента да, но ако има някоя много добра новина, е Ок.

Коментар

• Тук не става ли малко набалончено положението?
          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

да, но с пазарлък - ЯК !!!!
            Ми хубаво: ще почакам тогава - да пъкне дивидентът и да тръгнеш да реинвестираш.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Това отива да надхвърля осмак, изкушавам се да пусна една поръчица на 8.288 например.

Форти: ще ми ги купиш ли?
              да, но с пазарлък - ЯК !!!!

Коментар

• Това отива да надхвърля осмак, изкушавам се да пусна една поръчица на 8.288 например.

Форти: ще ми ги купиш ли?

Коментар

• затвърдихме цената от 7.5

Коментар

• Тук някой се облажи с едно кюфте

Коментар

Ще станат и двете - значи е мъдро да го мислиш поне теоретически отсега.
                      да не мислиш, че по цял ден гледам младите жени по центъра в Търговище?
                      не правя само това !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

нека стане август, да вземем дивидента, да стане цената 8лв
                        тогава ще го мисля
                        Ще станат и двете - значи е мъдро да го мислиш поне теоретически отсега.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Импе, помниш какво се случи като разпродаде веднъж "бинтаджийницата" (преди "ного" години)!?!?!)))) Е гледай сега да не стане пак нещо подобно!!!)))))
                          Помня - тогава спешно ми трябваха временно кинти. Сега обаче ако продам, то няма да е за да дебна да купя след дивидентът на 38 стинки по-тънко, но ще е за да купя нещо по-могъщо по света.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Импе, целият проблем идва от това, че ти постоянно се опитваш да даваш акъл /било то и добронамерено/ на Форти, който многократно е заявявал, че няма нужда от него. На сила може да се вземе, но не и да се даде! Приеми, че ти за него си някой халипав манго и последният човек, в чиито съвети би се вслушал. В моите очи Форти също не е прав и съм му го казвал, но той все пак има право да избира кого да слуша и кого не. Явно е, че той трудно приема съвети от неуспели хора, в което има логика все пак. Идеалният вариант за мен е ти да спреш да му даваш акъл на него /други хора се вслушват/, а той да не проявява високомерност към по-бедните люде !
                            Че аз не съм му давал акъл !!! Върни назад и виж: коментираме си с колегата Ашколсунов - и изведнъж Форти изскача отнякъде и без никой дори да го е споменавал, се нахвърля като бесен върху ми. Защо? - Обясних защо и той само озверя още повече. Да прави каквото иска - кога съм казал обратното?

Коментар

Първо - пазарите извън страната не са девствени... освен ако не тръгнем да правим експанзия някъде из Негрия.
                              Второ - ръстът на нашият пазар е все по-труден, въпреки че мениджмънтът работи брилянтно - Димитър Димитров е просто маниакален работохолик: кефи ме.
                              Разбира се - не отричам реалната възможност за експанзия навън и се надявам на нея. Може да удвои печалбите си Трейдингът, но това хич няма да е бръзо и лесно.

Не забравяй, че цитираните от мен компании са не само по-зрели (удачен израз), но и ного по-силни и могъщи и по-трудно могат да бъдат съборени, което е допълнителна гаранция. И мани Газпромът да няма на де да се разраства. Китайските ламтурници на ресурси има да цоцат газчица кат` тако`а.

Разбира се - именно поради твоите съображение и през ум не ми минава да разпродам всичките си Трейдингчета. Трудно бих продал и повече от половината, защото си ме кефят. Но пък да РЕинвестирам дивидентът от Трейдингчетата в нови Трейдингчета на тия нива, че и на евентуални нива над осмак - е: за мене това не е вариант. Освен това искам да диверсифицирам по-широко инвестициите си в хапчевия отрасъл - а сега тук съм суперконцентриран, което не ми се нрави - дори суперконцентраторството да е в една от най-любимите ми компании: тази.

А брокерът сигурно ще ти намери купувач - ама въпросът е на каква цена. Защото тоя купувач надали ще те чака точно ти да му шитнеш 50 000 акции и надали ще ти ги плати по осмак парчето.
                              нека стане август, да вземем дивидента, да стане цената 8лв
                              тогава ще го мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Импе, целият проблем идва от това, че ти постоянно се опитваш да даваш акъл /било то и добронамерено/ на Форти, който многократно е заявявал, че няма нужда от него. На сила може да се вземе, но не и да се даде! Приеми, че ти за него си някой халипав манго и последният човек, в чиито съвети би се вслушал. В моите очи Форти също не е прав и съм му го казвал, но той все пак има право да избира кого да слуша и кого не. Явно е, че той трудно приема съвети от неуспели хора, в което има логика все пак. Идеалният вариант за мен е ти да спреш да му даваш акъл на него /други хора се вслушват/, а той да не проявява високомерност към по-бедните люде !
                                ОБЕЩАВАМ !!!!

Коментар

Working...
                                X