Ного ясно, че е така - но въпросът е какво ти носи тоя бизнес и доколко искаш да диверсифицираш между ного представители на един бизнес и ного компании.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ моята компания съм партньор, не спекулант или както искате го наречете.
и така трябва да бъде....когато купуваш акции купуваш дял от бизнес а не просто хартии с променяща се стойност....но както се казва всеки вижда нещата по различен начин и от различен ъгъл,което е и в основата на механизма на търговията....затова на пазара има и купувачи и продавачи съответно и сключване на сделки между различните участници."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
Импе.то освен дивидентна доходност има и капиталов ръст....хубаво е човек да умее да взима от няколко местаНо капиталовият ръст е изчерпаем и се капитализира само по един начин - като продадеш. И аз съм доволен откапиталовият ръст по позицията - не по-малко от вас. Въпросът е - доколко е изчерпан той, при дивидентна доходност като важен показател - с около процент и половина по-ниска от доходността на хипермегагигант в браншът като GSK например? Щото моят дивидент вероятно ще иде там...
Или като съотношение цена/дивидент ще се изравняваме с Pfizer?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧестит ни Осмак.
Ама наистина ли мислите да реинвестирате при дивидентна доходност около 3.57%"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПри 8лв по-лесно се смята.
При 10лв още повече!!!
напълно съм съгласен с теб....но и да не качи до 10 пак ще е добре че ще може да реинвестираме на по-ниски цени"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеАйде честито, Форти ☺Търпението винаги се възнаграждава.
ако не се доверя на истински приятели - на кого друг ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
На коя дата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКой ще идва на ОС??
Групичката от Търговище ще сме там.
Други???
Коментар
Коментар