Първоначално изпратено от Tony
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
{quote=Bullson]Ей, събраха се всички боклучари в темата на Трейдинга, защо ли Не знам защо е това лицемерие да честите на един откровен манипулатор и мощеник За по новите са припомня историята. ПАТКИТЕ, 2007 г., беше същото. постваха се снимки на коли и се говореше за ОСА и ходене с тях на ОСА. Кой от кой с по-хубаво ламборжини на ОСА. Те това ви омоайва и Фортито Как може да вярвате на акция дето я струва 2-3 лв., да се пенявите на 8 лв. [/quote] Кажи бе мамин златен, кажи нещо ненабалончено !?!?!? Ще ти влезем в положението, дори да става дума за синергона)))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
тия 25 ги знам защото ги видях в протокола
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
жената има! аз си оставих 25бр за да присъствам на оса-тоСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Ти тия не ги ли хвърли преди време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобре дошли на нашия кораб на още нови акционери!
Желая на всички успехи и големи печалби!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениенякой е запушил акцията на 8.25 и не и дава възможност към настоящия момент да тръгне нагоре....ако е чичо Оги дали не се чака минаването на голям пакет на това ниво и затова да се задържа цената
Не е препоръка!!!Ама и тази хипотеза издиша, щото той е играч и ще го направи доста по - цивилизовано, без дори да разберем, нали Форти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
А CEZ помниш ли? Прочети си собствените постове там.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
Бичи да, колкото и като бяхте на 9 лв.
Много смешна акция, много жалко за БФБ.
- 1 like
Коментар
-
булсоне само плюеш без никви аргументи и подплата - каква е математиката зад 2-3 лв за сфтрд? едва ли някой го приема на сериозно ама все пак... особен човек си ти, няма те с месеци - после се появиш, поплюеш атера сфтрд и те си вървят нагоре... месец след месец година след година
според мен си наш човек и пишеш само за да нахъсаш публиката, нямам друго обяснение
- 1 like
Коментар
Коментар