Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеОтвори врати аптека SOpharmacy Младост 1 пазара в град София
https://sopharmacy.bg/news/9704/p-ot...d-sofia-p.html
Това ми звучи вече , като нова дупка за калафатене!
- 1 like
Коментар
-
Отвори врати аптека SOpharmacy Младост 1 пазара в град София
https://sopharmacy.bg/news/9704/p-ot...d-sofia-p.html
Коментар
-
Аптеките вече са 60!
Добри новини за жителите на ж.к. Младост 3 в София! От днес ви очакваме в новата аптека SOpharmacy на ул. Ген. Радко Димитриев 15, (в магазин ДАР). Младост Дар е 60-тата аптека SOpharmacy – по-близо сме до вас в 10 града в България и онлайн на sopharmacy.bg.
Заповядайте в аптеката и вижте специалните ни предложения по този повод:
- 2 Харесвания
Коментар
-
имам
Софарма трейдинг АД-София Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 18:27
Софарма Трейдинг АД приключи единадесетия месец на 2019 г., отчитайки нов връх в приходите от продажба на стока. Те достигат 69 834 хил. лв., което представлява 8% ръст сравнено с реализираните 64 773 хил. лв. през същия период на 2018 г. През ноември печалбата преди данъци на компанията възлиза на 1 627 хил. лв. или това е увеличение от 3% спрямо 1 584
хил. лв., отчетени в същия месец на миналата година.
Акумулираните резултати на Софарма Трейдинг АД също продължават своето възходящо развитие. За единадесетте месеца на годината печалбата преди данъци на компанията нараства с 10% като достига 19 185 хил. лв. сравнено със 17 416 хил. лв. през 2018 г. Акумулираните приходи бележат 8% ръст до 709 646 хил. лв. като в периода януари-ноември 2018 г. възлизат на 655 437 хил. лв.
Прикачени файлове: Финансова информация - Ноември 2019
- 3 Харесвания
Коментар
-
Материалът днес в "Капитал" за ОСА на "Софарма" потвърждава информацията за ниските приходи на групата от "болниците" у нас, вследствие на което мениджмънтът на "Софарма Трейдинг" търси втора "profit line" чрез търговия на едро в Сърбия и продажби на клиенти в Sofarmacy.
Не е препоръка за търговия, просто подреждам мозайката в изказването на Огнян Донев.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНа 6 декември са ми превели пари от правата на акциите за увеличението. По 0.00049 лв на акция го смятам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Да
Другите гребяха "синхронно", единия у лево, другия у десно.
Веднага схванах, че правят глупости. Видно беше, въртяха се в кръг.
Съответно моя план беше, аз на носа забивах греблото и дърпах, а брат ми отзад оправяше посоката и малко дърпаше.
Безапелационна победа, дами и господа.
Голям кеф беше, имах чувството, че съм открил топлата вода.
Това беше в басейн Виктория (сега Капитан Кук до Пирогов), на партито преди IPO-то на Трейс АД. Както каза Груев, какви времена бяха само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груйче, извинявам се за любопитството, но какво е било постижението, първи в гребането ли са станали ?
Другите гребяха "синхронно", единия у лево, другия у десно.
Веднага схванах, че правят глупости. Видно беше, въртяха се в кръг.
Съответно моя план беше, аз на носа забивах греблото и дърпах, а брат ми отзад оправяше посоката и малко дърпаше.
Безапелационна победа, дами и господа.
Голям кеф беше, имах чувството, че съм открил топлата вода.
Това беше в басейн Виктория (сега Капитан Кук до Пирогов), на партито преди IPO-то на Трейс АД. Както каза Груев, какви времена бяха само.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХа, това с гребането тогава и аз го помня - както се казва, и аз бях там Макар да не обичам много похвалните слова, то само да вметна, че тогава всички се кефеха на вашето постижение до степен на тиха завист. Мда, какви времена, какви времена...
Апропо, много ми е криво, че Андрей напусна Инвестора, но какво да се прави.
П.С. Мариане, ти няма ли да ходиш на коктейла довечера
Коментар
-
Ха, това с гребането тогава и аз го помня - както се казва, и аз бях там Макар да не обичам много похвалните слова, то само да вметна, че тогава всички се кефеха на вашето постижение до степен на тиха завист. Мда, какви времена, какви времена...
Апропо, много ми е криво, че Андрей напусна Инвестора, но какво да се прави.
П.С. Мариане, ти няма ли да ходиш на коктейла довечераNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЩо така никой не се доверява на списаното и предпочита да има свой анализ и мнение. Откакто гребахте като маймуни за няколко книжлета на трейс разбрахме в какво вярвате и на какъв Господ се кланяте. Най-лекото което мога да кажа е казаното вече по-долу "No comment"
жалка картина
Невероятна гордост е тази победа, комбинация от екип, стратегия, тактика, ум, сила и желание за победа. Всичко това без някога да сме гребали, каквото и да е !!! (е гледал съм нашите олимпийци на кану-каяк по телевизията), Благодаря, че ми напомни. Прилагам снимки. Наслади се, както се казва. Специално за теб.
http://www.snimka.bg/?album;aid=5162720
Last edited by mpy_yordanov; 11.12.2019, 14:16.
- 1 like
Коментар
Коментар