Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
не трябва ли да е посочено в поканата?
Иначе има около 79 точки за гласуване.
Коментар
-
не трябва ли да е посочено в поканата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеСега интересният въпрос за мен е - ще има ли, и ако има, на колко лева ще извършат увеличение на капитала.
Коментар
-
Всъщност днес бях в Софармаси - на всички от персонала на баджа им освен името пише и "аз съм Асена"Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе че нещо, ама нещо не виждам аптекарите от Софармаситу да протестират за Асена Стоименова - страхуват ли ги, що ли? Виждам Ярешки, Бети и някакви дребни, но не и Софарамаситу - може да е манипулация на Капитал, все пак те са крайно "манипулативна" медия, ма знам ли? Снимките са тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не че нещо, ама нещо не виждам аптекарите от Софармаситу да протестират за Асена Стоименова - страхуват ли ги, що ли? Виждам Ярешки, Бети и някакви дребни, но не и Софарамаситу - може да е манипулация на Капитал, все пак те са крайно "манипулативна" медия, ма знам ли? Снимките са тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Компаниите през призмата на COVID-19: Софарма Трейдинг АД
Софарма Трейдинг, като търговец на едро и дребно на лекарства, продукти без лекарско предписание и медицинска козметика, е част от компаниите на първа линия с борбата срещу COVID-19. Още преди обявяването на извънредното положение в България, търсенето на хранителни добавки, витамини и медицински консумативи доведе до ръст в поръчките и изчерпването на някои продукти от аптечната мрежа. През март, компанията разкри, че се наблюдава забавяне в доставките от Европа, но изрази очаквания, че прекъсването на доставки на конкретни медицински продукти и консумативи ще е временно. Съгласно официално съобщение на Софарма Трейдинг, от компанията са предприели всички необходими мерки за осигуряване на непрекъсваемост на доставките на лекарства и консумативи към болнични заведения и аптеки. От началото на април, аптечната верига на Софарма Трейдинг, SOpharmacy, намалява тройно времето за изпълнение на поръчки и увеличава четворно капацитета за обработка на поръчките. В допълнение, поради ръста на онлайн заявките, компанията удвоява екипа обслужващ онлайн аптеката. Дистрибуционните центрове в страната и Сърбия работят с нормално работно време на пълен капацитет, което е свидетелство за устойчивостта на бизнеса. Макар и негативна в общ план, пандемията с COVID-19 предоставя възможност за ръст в приходите на дружеството, като очакванията на Елана Трейдинг са за постигане на около 15% ръст на печалбата на индивидуална база през 2020 г.
https://bgtrader.elana.net/bg/pazarn...3+%D0%90%D0%94Last edited by Innocent; 21.04.2020, 16:57.
- 1 like
Коментар
Коментар