Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Екстра е ! При такава дивидентна доходност няма да мръдна от тук !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСамо да вмъкна,че съм минал 2 хилки разходи за зареждане е медикаменти от 26.01.2020г до сега.
Предполагам и системи + интравенозен вит. C си заредил...иначе йок файда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
при 30 ст. - дивидент 6%...много ли е добре !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не съм решил,кой съм аз да решавам и за това в поста съм го казал съвсем пожелателно.А защо 30ст,ами защото предходни години разшределят по толкова и май не горят от желание да го увеличават
Коментар
-
Всички компании се готвят за икономическата криза, която пандемията от коронавирус ускори и със сигурност ще задълбочи. Но има и бизнеси, които понасят по-леко ефектите от здравните ограничения и дори изглеждат на печалба на този етап.
Пазарът на лекарства
"Заради засиленото търсене целият фармацевтичен бранш работи на по-високи обороти, казва Огнян Радев, председател на Асоциацията на производителите и търговците на хранителни добавки, и добавя: – Логично е – по време на война се правят оръжия, по време на епидемия – лекарства и хранителни добавки." Заради епидемията интересът на потребителите на добавки се насочва към продукти, които засилват имунната защита на организма – витамини и адаптогени.
Според търговците през втората и третата седмица на март, малко преди и след обявяването на извънредното положение, е имало грандиозен пик на оборотите на аптеките – 5 – 6 пъти над обичайното. Основно се търсят медикаменти без рецепта. В последните дни има известен спад, но отново пазарът е на 3 – 4 пъти по-високо от обичайното ниво.
http://iconomist.bg/102611-%D0%9F%D0...B0%D1%82%D0%B0
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
А защо реши че ще има дивидент от 30ст?
Коментар
-
Че защо трябва да се вдига цената,то само дивидент от 30ст да има и при тази цена си е добре.До скоро знам че се притеснявахте за консолидираната печалба която щяла да спихне драстично,тя взе че не спадна.....Иначе ако тръгне надолу акцията пък е още по добре
Коментар
-
Че защо трябва да се вдига цената,то само дивидент от 30ст да има и при тази цена си е добре.До скоро знам че се притеснявахте за консолидираната печалба която щяла да спихне драстично,тя взе че не спадна.....Иначе ако тръгне надолу акцията пък е още по добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ръст в оборота от 9 милиона добре, ама той да ти носи 12 хиляди лева повече печалба ми е притеснително. Да видим и за март какви ще са резултатите. Ако печалбата не "мръдне" с 20-30% не виждам кое може да 'вдигне" цената...Last edited by спекуланта; 30.03.2020, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеПоради високата натовареност и увеличен брой поръчки e необходимо да реорганизираме капацитета ни и възможността за изпълнение на нови поръчки, за да посрещнем увеличените нужди на клиентите.
https://sopharmacy.bg/news/9713/p-in...macy-bg-p.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение"Софарма Трейдинг АД приключи втория месец на годината, отчитайки 14% ръст в приходите от продажба на стока. Така, само за февруари те достигат 69 356 хил. лв. сравнено с 60 639 хил. лв. в същия период на предходната година. От своя страна печалбата преди данъци нараства до 1 810 хил. лв. спрямо отчетените 1 798 хил. лв. през втория месец на 2019 г.
Софарма Трейдинг АД отбелязва и ръст от 7% в акумулираните приходи. Те достигат до 137 852 хил. лв. сравнено с 128 841 хил. лв. в първите два месеца на предходната година. Печалбата преди данъци с натрупване за периода януари и февруари 2020 г. възлиза на 3 353 хил. лв."
x3newsLast edited by mancev; 30.03.2020, 18:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поради високата натовареност и увеличен брой поръчки e необходимо да реорганизираме капацитета ни и възможността за изпълнение на нови поръчки, за да посрещнем увеличените нужди на клиентите.
https://sopharmacy.bg/news/9713/p-in...macy-bg-p.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнениеПАК ЛИ СМЕ НАЙ - НАЙ ?
най като моряка помпай
Коментар
Коментар