Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Никой/и конкретно, макар че по назад имаше доста скептицизъм за непремерено разрастване аптеките, мини купъри били проблем, сръбския пазар не бил като нашия и те така. Дружеството ме кефи и имам., но купърите си остават проблем !
Работни автомобили трябват, а не паркетни за кифли ! Нека в бъдеще няма такива изцепки, както и други недалновидни инвестиции разбира се !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Ебавах те за и краткото.
Коментар
-
Никой/и конкретно, макар че по назад имаше доста скептицизъм за непремерено разрастване аптеките, мини купъри били проблем, сръбския пазар не бил като нашия и те така. Дружеството ме кефи и имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Някой кой е?
Коментар
-
Дружеството е чук, какво не му хасреват някой?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Сега ще плюем ли или ще е НАЙ, или ще е и двете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Сега ще плюем ли или ще е НАЙ, или ще е и двете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеСофарма Трейдинг АД приключи първите шест месеца на 2020 г. с ръст на основните си финансови резултати. Приходите на компанията за периода нарастват с 11% до 420 907 хил. лв., сравнено с отчетените 379 596 хил. лв. през предходната година. Акумулираната печалба преди данъци бележи 19% ръст и достига 12 512 хил. лв. спрямо 10 482 хил. лв., реализирани през първите шест месеца на 2019 г.
Само през юни, печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг бележи 48% ръст. Така тя възлиза на 2 615 хил. лв., сравнено с 1 771 хил. лв., отчетени през юни 2019 г. Приходите в шестия месец нарастват до 68 147 хил. лв., което представлява увеличение от 10% спрямо 62 220 хил. лв., реализирани през същия месец на предходната година., или ще е и двете
Коментар
-
Софарма Трейдинг АД приключи първите шест месеца на 2020 г. с ръст на основните си финансови резултати. Приходите на компанията за периода нарастват с 11% до 420 907 хил. лв., сравнено с отчетените 379 596 хил. лв. през предходната година. Акумулираната печалба преди данъци бележи 19% ръст и достига 12 512 хил. лв. спрямо 10 482 хил. лв., реализирани през първите шест месеца на 2019 г.
Само през юни, печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг бележи 48% ръст. Така тя възлиза на 2 615 хил. лв., сравнено с 1 771 хил. лв., отчетени през юни 2019 г. Приходите в шестия месец нарастват до 68 147 хил. лв., което представлява увеличение от 10% спрямо 62 220 хил. лв., реализирани през същия месец на предходната година.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Минаха почти 4 месеца от новината : "Coфapмa" ĸyпyвa вepигaтa "EC CИ EC Фpaнчaйз", ĸoятo имa 150 aптeĸи y нac ...
https://money.bg/deals/sofarma-kupuv...eki-u-nas.html
До момента няма официална информация от КЗК за разрешение за приключване на сделката ???
Коментар
Коментар