IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dow Jones близо до средносрочно дъно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Робърт Пректър:
    Dow Jones = >long term target: 400 ; това сигурно отговаря на Софикс около 50-60
    това ако стане ще има да разказваме на следващото поколение...(това ще ни остане - скъпи спомени )
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Re: Dow Jones близо до средносрочно дъно

Първоначално изпратено от kritelin
      Здравейте колеги,

според мен наближава времето оптимистите да си отдъхнат.Анализът ми сочи,че Dow Jones е близо до средносрочно дъно.Нивата около 6500 за момента ми се струват удачни за търсенето на сигнали за оформяне на дъно.Като време това трябва да се случи началото на Март месец.

Не е препоръка
      Много съм съгласен с тебе, мойта прогноза е сходна. Таргета като цени ми е 6400-6600 за Dow и около 630-660 за sp500. Като време също съм съгласен с тебе, но трябва да се има впредвид, че кратките ралита по време на тая 5-та вълна може да вдъхнат повече оптимизъм от необходимото и това да удължи вълната. Трябва да се търси потвърждение че, спада е към края си. Put/Call ratio-то много го следя аз като Sentiment Indicator. Но като цяло съм мн съгласен с твоята прогноза, в следващите месеци ни очаква ръст, въпрос на време ( 1 месец може би) е да видим някакво средносрочно дъно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
        Някои казват, че кризата е по-голяма от тази през 1930 т.е ако това е така Dow трябва да пада още МНОГО
        не толкова много и не толкова бързо

Коментар

• Някои казват, че кризата е по-голяма от тази през 1930 т.е ако това е така Dow трябва да пада още МНОГО

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
            Е, хайде де. Нали имаше специалисти?!
            за разлика от оптимистите ,това което показва настоящата картина е sell,sell,sell....без капка съмнение.Всичко останало са само едни голи мераци.

Коментар

• Е, хайде де. Нали имаше специалисти?!

Коментар

• Аба какво стана с Дау?

Какви са прогнозите?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от kaloian
                  без да се вклюва сентимент, гледайки само графика това клюмване сочи към 4-5К че и надолу. единствена надежда е в натрупаните прекалено негативни очаквания. ако това не помогне следващата седмица може да е много черна...и месеца също
                  Калояне специално за тебе ще обява дъното +/- 200 пункта като му дойде времето
                  Здрасти Kritelin ,ако имаш напретвид 6724п за дъно не бих се изненадал.Подочувам,че тогава ще обърне и златото,ти какво мислиш по въпроса?
                  http://www.ariva.de/DOW_Jones_Crash_...iedje_c2898422

Коментар

• "Свидетели сме на колапса на финансовата система, каза Сорос на обяд в Колумбийския университет. Системата беше поставена в реанимация - и все още е в реанимация. И няма никакви признаци, че краят на всичко това се вижда, защото дъното е все още далеко под нас!, каза още Джордж Сорос."

източник: news.dir.bg

Коментар

Първоначално изпратено от Каммен
                      Здравей Крителин
                      имам два въпроса:
                      1 според теб разглеждано в по-висш порядък това е изграждане на А или 1 вълна
                      2 какво визираш да си отдъхнат оптимистите - от това че предстои изграждане на IV вълна
                      или завършване на цялата петица
                      Поздрави
                      Възможностите са 2.Това или е C вълна - като предходния връх е бил в неправилна B вълна или е едва началото на многогодишен спад.С това,че оптимистите ще си отдъхнат имам предвид започването на IV вълна.Видях доста броенета подобни на моето,при които се чака дъно Март месец на цялата 5-ца,но според мен тук привършваме 3-та римска вълна и ще имаме ако следвам правилото за алтернацията триъгълник или плоска корекция за IV-та.
                      Той пазарът ще покаже дали греша или съм прав.Броенето съвпада донякъде и с психологията на пазара в момента,защото всички оптимисти вече се предадоха
                      е тука сега нищо не каза, взема се научи първо, прочети някоя книга за ТА, ако искаш се допитаи до мен. не ми говори простотии

Коментар

• Като време я чакам над 2 месеца да продължи IV и давам горна граница около 9000.

Коментар

Първоначално изпратено от Каммен
                          Здравей Крителин
                          имам два въпроса:
                          2 какво визираш да си отдъхнат оптимистите - от това че предстои изграждане на IV вълна
                          Поздрави
                          Възможностите са 2.Това или е C вълна - като предходния връх е бил в неправилна B вълна или е едва началото на многогодишен спад.С това,че оптимистите ще си отдъхнат имам предвид започването на IV вълна.Видях доста броенета подобни на моето,при които се чака дъно Март месец на цялата 5-ца,но според мен тук привършваме 3-та римска вълна и ще имаме ако следвам правилото за алтернацията триъгълник или плоска корекция за IV-та.
                          Той пазарът ще покаже дали греша или съм прав.Броенето съвпада донякъде и с психологията на пазара в момента,защото всички оптимисти вече се предадоха
                          май по правилно е "оптимизмът"/за месец два най-много/ - ще подкокоросаш инвеститорите на БФБ после няма да ти простят

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                            Здравей Крителин
                            имам два въпроса:
                            Поздрави

Коментар

• Здравей Крителин
                              имам два въпроса:
                              Поздрави

Коментар

• fut не ме кефиш иначе щях да ти дам

Коментар

Working...
                                X