IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dow Jones близо до средносрочно дъно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Dow Jones близо до средносрочно дъно

Първоначално изпратено от kritelin
    Здравейте колеги,

според мен наближава времето оптимистите да си отдъхнат.Анализът ми сочи,че Dow Jones е близо до средносрочно дъно.Нивата около 6500 за момента ми се струват удачни за търсенето на сигнали за оформяне на дъно.Като време това трябва да се случи началото на Март месец.

Не е препоръка
    я дай прогноза за тото2 за месец Април и за Юли ако не те затруднявам
    Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Shulc при Citi Group и Bank of America виждам реална възможност за национализация.
      И аз, колкото и да е жалко за моята сметка

Коментар

• Shulc при Citi Group и Bank of America виждам реална възможност за национализация.

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
          Няма да можеш , никой няма да знае кога на компютрите от които ще интервенират ще се появят големите числа. Ако не интервенират го пищи умрял индекса им и борсата им.
          Ще поживеем - ще видим
          Здравейте,
          Някой да има мнение за Ситигруп ?

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
            Няма да можеш , никой няма да знае кога на компютрите от които ще интервенират ще се появят големите числа. Ако не интервенират го пищи умрял индекса им и борсата им.
            Ще поживеем - ще видим

Коментар

• kritelin

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                без да се вклюва сентимент, гледайки само графика това клюмване сочи към 4-5К че и надолу. единствена надежда е в натрупаните прекалено негативни очаквания. ако това не помогне следващата седмица може да е много черна...и месеца също
                Калояне специално за тебе ще обява дъното +/- 200 пункта като му дойде времето

Коментар

• без да се вклюва сентимент, гледайки само графика това клюмване сочи към 4-5К че и надолу. единствена надежда е в натрупаните прекалено негативни очаквания. ако това не помогне следващата седмица може да е много черна...и месеца също

Коментар

• Re: Dow Jones близо до средносрочно дъно

Здравейте колеги,

според мен наближава времето оптимистите да си отдъхнат.Анализът ми сочи,че Dow Jones е близо до средносрочно дъно.Нивата около 6500 за момента ми се струват удачни за търсенето на сигнали за оформяне на дъно.Като време това трябва да се случи началото на Март месец.

Не е препоръка
                    dow jones- 2000 до 3-4 месеца, и внимаваи да не се споминеш щото съм те набелязал копеле

Коментар

• Dow Jones близо до средносрочно дъно

Здравейте колеги,

Не е препоръка
                    Working...
                    X