IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dow Jones близо до средносрочно дъно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nide
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Вчера излезе новина, че Амех дават 300 долара на всеки свой клиент, който погаси предсрочно салдата си по кредитната си карта и я закрие... Това направо ме същиса! :lol:
    Новината е от преди 2 седмици.
    AmEx paying card holders to close their accounts
    http://finance.yahoo.com/news/AmEx-p...-14442536.html
    Аз вчера попаднах на нея и явно не съм обърнал внимание на датата. Благодаря за връзката.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от fut
      CDS-a на BERKSHIRE HATHAWAY и той е >500bps (JUNK)

всички банки на бъфет са приключили курса... не случайно вървят слухове за него че е в адски проблеми
      Ако ти ги е казал Ян Бибиян не му вервай.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
        Вчера излезе новина, че Амех дават 300 долара на всеки свой клиент, който погаси предсрочно салдата си по кредитната си карта и я закрие... Това направо ме същиса! :lol:
        Новината е от преди 2 седмици.
        AmEx paying card holders to close their accounts
        http://finance.yahoo.com/news/AmEx-p...-14442536.html

Коментар

• CDS-a на BERKSHIRE HATHAWAY и той е >500bps (JUNK)

всички банки на бъфет са приключили курса... не случайно вървят слухове за него че е в адски проблеми
          Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Първоначално изпратено от fut
            дали ще изгърми някоя голяма банка както лемън
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• дали ще изгърми някоя голяма банка както лемън като гледам CDS-те им не сме далече от този момент

Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• До тук всичко се движи по сценарии.Имам основания да смятам,че 3-та черна римска е приключила или е пред непосредствен край.

По правилото на алтернацията 4-та черна римска трябва да бъде зиг-заг корекция или триъгълник.За мен вероятността тя да се развие като зиг-заг е по-голяма съдейки по критичните нива,на които се намира пазара.Евентуално развитие на зиг-заг би означавало,че корективната вълна ще бъде по-кратка като време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
                  Е, хайде де. Нали имаше специалисти?!
                  До тук съм повече от перфектен в прогнозата си.Не можеш ли да видиш сам,че трябва да ти го напомням ?

Като видя условията за дъно ще пиша и за него.Търпение му е майката

Коментар

• Първоначално изпратено от HLEBARIAT
                    Търся линк на Put/Call ratio !
                    благодаря в аванс и успешни зделки
                    на всички .
                    http://www.cbot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      Големи обороти последните дни,

дали не е признак на някаква "капитулация"!;-))
                      Големи от извънборсов пазар.

А ти си егати скапания манипулатор!

Ако св. Нагъзаки трябва да оножда някой, то това си ти !!!

Коментар

• Големи обороти последните дни,

дали не е признак на някаква "капитулация"!;-))

Коментар

• Търся линк на Put/Call ratio !
                          благодаря в аванс и успешни зделки
                          на всички .
                          има стари пилоти ,има и смели пилоти ,
                          но стари смели пилоти нема .

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                            Някои казват, че кризата е по-голяма от тази през 1930 т.е ако това е така Dow трябва да пада още МНОГО
                            Тези които твърдят така са много прави. За съжаление или щастие не може пазара само да пада. Ще има отлепване от дъната което може да стигне и 50% от нивата на дъното, което рали ще отнеме доста време за формиране, може и половин година. Това покачване лично според мен ще обърне нагласите че едва ли не мечият пазар е свършил. След това обаче тренда ще се поднови...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429
                              Първоначално изпратено от Marti
                              Някои казват, че кризата е по-голяма от тази през 1930 т.е ако това е така Dow трябва да пада още МНОГО
                              не толкова много и не толкова бързо
                              През 1929 -1932 Dow губи 90%, за момента е загубил само малко над 50% и е минала само година и половина, а ако търсим още аналогия ще име още една и половина години спад.

Коментар

• аа

Коментар

Working...
                                X