Първоначално изпратено от nide
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dow Jones близо до средносрочно дъно
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex MasterВчера излезе новина, че Амех дават 300 долара на всеки свой клиент, който погаси предсрочно салдата си по кредитната си карта и я закрие... Това направо ме същиса! :lol:
AmEx paying card holders to close their accounts
http://finance.yahoo.com/news/AmEx-p...-14442536.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от futдали ще изгърми някоя голяма банка както лемънСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
До тук всичко се движи по сценарии.Имам основания да смятам,че 3-та черна римска е приключила или е пред непосредствен край.
По правилото на алтернацията 4-та черна римска трябва да бъде зиг-заг корекция или триъгълник.За мен вероятността тя да се развие като зиг-заг е по-голяма съдейки по критичните нива,на които се намира пазара.Евентуално развитие на зиг-заг би означавало,че корективната вълна ще бъде по-кратка като време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HLEBARIATТърся линк на Put/Call ratio !
благодаря в аванс и успешни зделки
на всички .
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartiНякои казват, че кризата е по-голяма от тази през 1930 т.е ако това е така Dow трябва да пада още МНОГО
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от MartiНякои казват, че кризата е по-голяма от тази през 1930 т.е ако това е така Dow трябва да пада още МНОГО
Коментар
Коментар