IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dow Jones близо до средносрочно дъно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kritelin, на какви нива очакваш дъното на 5 и III?

Коментар

• Браво Крити, супер анализ, пък нека балъчетата да си хейтват, ние ще си профитираме

Коментар

• Здравейте,

пуснах тази тема умишлено заради противниците на ТА,Елиът и т.н.От както се занимавам с тъговия по финансовите пазари съм се нагледал на спорове фундамент срещу техника,при които се изпуска същественото,а то според мен е,че ако се тълкуват правилно и двата вида анализ показват еднаква посока.
        Поствам графика,която аз лично съм си разпечатал като пълно засвидетелстване на последното и се надявам тя да накара противниците на ТА да се позамислят

Коментар

• Крити, не мислиш ли, че в края на краищата си отива одмЪ на 4000, каква ти 5-та, каква ти 6-та, хахаха.
          Щом иде на 4000 ще седна в мечата бърлога да им преброя и вълните, хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            По правилото на алтернацията 4-та черна римска трябва да бъде зиг-заг корекция или триъгълник.За мен вероятността тя да се развие като зиг-заг е по-голяма съдейки по критичните нива,на които се намира пазара.Евентуално развитие на зиг-заг би означавало,че корективната вълна ще бъде по-кратка като време.
            Правилото за редуване вида на корективните цикли също беше спазено и както очаквах вълната се разви като зиг-заг корекция.

Коментар

Както очаквах фиксирахме край на 3/3/5/3.Следващите дни мисля,че бичите настроения ще преобладават.Допускам обаче още едно слизане за ре-тест на фиксираното дъно при 6470.

Пазарът се задвижи по план и бичите настроения се запазиха след 6470.Вече имаме изпълнени условия за завършване на 4-та вълна.Дали тя ще прерастне в по-комплексна корекция или от тук започваме да рисуваме 5-та предстои да разберем.

Коментар

• Червени Боклуци в завършващата фаза и аз така ги виждам нещата.Поне за момента обаче съм на мнение,че IV-та от голямата йерархия тепърва предстои и в момента приключваме III-та.До това заключение съм стигнал като гледах йерархиите на корекциите и насложих фундамента.Петата вълна мисля,че ще се развие след корективна фаза поне 4-5 месеца и ще е причинена от инерцията на тренда.Тогава очаквам да имаме първи ефекти от фискалния план и рязкото сваляне на лихвите и леко отпушване на кредитните пазари.В предвид на прекалено дългата като цена III-та допускам и пропадане на V-та.

Коментар

• Коментар

• Както очаквах фиксирахме край на 3/3/5/3.Следващите дни мисля,че бичите настроения ще преобладават.Допускам обаче още едно слизане за ре-тест на фиксираното дъно при 6470.

Коментар

• Първоначално изпратено от Superman
                      на Dow ще му е около 5000 дъното.
                      Аргументирай се...
                      Дати: 10 Март, 25 Март, 1 Май, 13 Май, 12 Юни, 21 Ноември, 30 Януари 2010, 29 Септември 2010, 27 Февруари 2011, 25 Март 2012

Дати. На посочени датите индекса може да бележи дъна или върхове.

Сегашния спад би продължил минимум до 5760, като за съжаление по-долу се намира по вероятното дъно, около 3870 къдто имаме сбор от 3 ф.
                      ....
                      Как ги определяш тия дати? Има една теория все пак за astrology investing, която прави нещо подобно. Мн бих се радвал ако коментираш как си стигнал до тия дати?

Коментар

• на Dow ще му е около 5000 дъното.

Коментар

До тук всичко се движи по сценарии.Имам основания да смятам,че 3-та черна римска е приключила или е пред непосредствен край.

http://www.imagefreehost.com/files/0...6866871011.gif

По правилото на алтернацията 4-та черна римска трябва да бъде зиг-заг корекция или триъгълник.За мен вероятността тя да се развие като зиг-заг е по-голяма съдейки по критичните нива,на които се намира пазара.Евентуално развитие на зиг-заг би означавало,че корективната вълна ще бъде по-кратка като време.
                          Нещо подобно и по моя, но според мен сме в 5 - та (E) низходяща вече.
                          3 - та (C) според мен е свършила на 7477 , между 10.10.2008 и 06.01.2009 прави сложна корекция (D) и се спуска в момента в 5 - та (E).

Има още един вариант да сме още в 3-та (С), но той би бил трагичен, защото ако вземем изичисленията на ф. по метод 1 (някой знаят за какво иде реч) то тогава, ако още сме в 3 та (C) би следвало тази 3-та (C) низходяща да приключи чак на 3870 .. (!)

Доста песимистично.. За това, пускам по-оптимистичния вариант:

Дати: 10 Март, 25 Март, 1 Май, 13 Май, 12 Юни, 21 Ноември, 30 Януари 2010, 29 Септември 2010, 27 Февруари 2011, 25 Март 2012

Дати. На посочени датите индекса може да бележи дъна или върхове.

Сегашния спад би продължил минимум до 5760, като за съжаление по-долу се намира по вероятното дъно, около 3870 къдто имаме сбор от 3 ф.
                          ....
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            Аз вчера попаднах на нея и явно не съм обърнал внимание на датата. Благодаря за връзката.
                            Няма проблем. Нали форума е за обмяна на информация и идеи, или .... беше!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                              Горкия старец... Пари винаги ще си има разбира се, но е адски подтискащо да загубиш славата си толкова драматично тъкмо когато си решил, че си най-великия... а вече нямаш време за втори опит!
                              И особено след като е разбрал, че в България има толкова много хора по-добри от него в инвестирането.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fut
                                CDS-a на BERKSHIRE HATHAWAY и той е >500bps (JUNK)

всички банки на бъфет са приключили курса... не случайно вървят слухове за него че е в адски проблеми
                                Горкия старец... Пари винаги ще си има разбира се, но е адски подтискащо да загубиш славата си толкова драматично тъкмо когато си решил, че си най-великия... а вече нямаш време за втори опит!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X