kritelin, на какви нива очакваш дъното на 5 и III?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dow Jones близо до средносрочно дъно
Collapse
X
-
Здравейте,
пуснах тази тема умишлено заради противниците на ТА,Елиът и т.н.От както се занимавам с тъговия по финансовите пазари съм се нагледал на спорове фундамент срещу техника,при които се изпуска същественото,а то според мен е,че ако се тълкуват правилно и двата вида анализ показват еднаква посока.
Поствам графика,която аз лично съм си разпечатал като пълно засвидетелстване на последното и се надявам тя да накара противниците на ТА да се позамислят
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПо правилото на алтернацията 4-та черна римска трябва да бъде зиг-заг корекция или триъгълник.За мен вероятността тя да се развие като зиг-заг е по-голяма съдейки по критичните нива,на които се намира пазара.Евентуално развитие на зиг-заг би означавало,че корективната вълна ще бъде по-кратка като време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinКакто очаквах фиксирахме край на 3/3/5/3.Следващите дни мисля,че бичите настроения ще преобладават.Допускам обаче още едно слизане за ре-тест на фиксираното дъно при 6470.
Пазарът се задвижи по план и бичите настроения се запазиха след 6470.Вече имаме изпълнени условия за завършване на 4-та вълна.Дали тя ще прерастне в по-комплексна корекция или от тук започваме да рисуваме 5-та предстои да разберем.
Коментар
-
Червени Боклуци в завършващата фаза и аз така ги виждам нещата.Поне за момента обаче съм на мнение,че IV-та от голямата йерархия тепърва предстои и в момента приключваме III-та.До това заключение съм стигнал като гледах йерархиите на корекциите и насложих фундамента.Петата вълна мисля,че ще се развие след корективна фаза поне 4-5 месеца и ще е причинена от инерцията на тренда.Тогава очаквам да имаме първи ефекти от фискалния план и рязкото сваляне на лихвите и леко отпушване на кредитните пазари.В предвид на прекалено дългата като цена III-та допускам и пропадане на V-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Supermanна Dow ще му е около 5000 дъното.
Дати: 10 Март, 25 Март, 1 Май, 13 Май, 12 Юни, 21 Ноември, 30 Януари 2010, 29 Септември 2010, 27 Февруари 2011, 25 Март 2012
Дати. На посочени датите индекса може да бележи дъна или върхове.
Сегашния спад би продължил минимум до 5760, като за съжаление по-долу се намира по вероятното дъно, около 3870 къдто имаме сбор от 3 ф.
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinДо тук всичко се движи по сценарии.Имам основания да смятам,че 3-та черна римска е приключила или е пред непосредствен край.
http://www.imagefreehost.com/files/0...6866871011.gif
По правилото на алтернацията 4-та черна римска трябва да бъде зиг-заг корекция или триъгълник.За мен вероятността тя да се развие като зиг-заг е по-голяма съдейки по критичните нива,на които се намира пазара.Евентуално развитие на зиг-заг би означавало,че корективната вълна ще бъде по-кратка като време.
3 - та (C) според мен е свършила на 7477 , между 10.10.2008 и 06.01.2009 прави сложна корекция (D) и се спуска в момента в 5 - та (E).
Има още един вариант да сме още в 3-та (С), но той би бил трагичен, защото ако вземем изичисленията на ф. по метод 1 (някой знаят за какво иде реч) то тогава, ако още сме в 3 та (C) би следвало тази 3-та (C) низходяща да приключи чак на 3870 .. (!)
Доста песимистично.. За това, пускам по-оптимистичния вариант:
Дати: 10 Март, 25 Март, 1 Май, 13 Май, 12 Юни, 21 Ноември, 30 Януари 2010, 29 Септември 2010, 27 Февруари 2011, 25 Март 2012
Дати. На посочени датите индекса може да бележи дъна или върхове.
Сегашния спад би продължил минимум до 5760, като за съжаление по-долу се намира по вероятното дъно, около 3870 къдто имаме сбор от 3 ф.
....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterГоркия старец... Пари винаги ще си има разбира се, но е адски подтискащо да загубиш славата си толкова драматично тъкмо когато си решил, че си най-великия... а вече нямаш време за втори опит!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от futCDS-a на BERKSHIRE HATHAWAY и той е >500bps (JUNK)
всички банки на бъфет са приключили курса... не случайно вървят слухове за него че е в адски проблемиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар