IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dow Jones близо до средносрочно дъно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото
    Kritelin ,съвпада ли този сценарий с твоя?
    Понеделник до към 6900- 7200 и от там към 7613-7909 за приключване на (c)4та.Като докрая на месеца завършва 5та към 6300п. и стартираме към мах 9379п

Коментар

• Мислите ли 4е през следващата седмица ще слезне до 7к?

Коментар

• Мислите ли 4е през следващата седмица ще слезне до 7к?

Коментар

• Като цяло се въздържам от коментар, и по някоя причина, за която споменах, че ми се струва малко волатилен участъка. Та и няма да съм щастлив ако някой се подведе по някой слънчасъл коментар, например всички анализатори, /особено тези които са обуздали спекулативния си подход / казват, че кризата щяла да свърши един ден. /което си е верно - си е верно/
          Но кога щял да дойде този слънчев ден, както и къде било дъното никой не смее да прогнозира
          Успех и на теб на пазара, отвреме на време като ми мине некой бръмбар до главата та да ми подбутне музата, ще гледам да поглеждам към темата. А и да се надяваме с времето нещата да се изясняват и по NYSE и по другите борси ...

Коментар

• Слънчев вятър виждам,че си в час с нещата Бих се радвал да се навърташ покрай NYSE темата и да даваш мнение по въпросите

Поздрави

Коментар

Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото
              Знам ли какво да кажа? Като тежест на участващия капитал, за себе си съм решил, да съм по-скоро пас. /холд на някои покупки дотук/ - Може би да сме в един от сравнително по-волатилните периоди и не ми се рискува много. Разбира се, част от капитала е заложена за покупки, но всеки си определя рисковия капитал за участие и съобразно собственото си влечение към риск-а. Разбира се, който улучи посоките ще направи печалба.
              За златото се опасявам, че може да го набалончат. Т.е. да му вдигнат сравнително набързо цената, но после и бързо да го разбалончат, почти като петролните упражнения миналото лято. Но да си призная, не го следя изобщо към момента, може и да греша, по-вероятно. /даже не знам и каква му е цената към момента... а и Отделно очаквам и волатилни изненади при долара.../

Коментар

• Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото

Коментар

Последващата корекция ще е някоя от разновидностите на равнинните корекции или триъгълник.При всички случаи обаче мисля,че ще видим Dow Jones на нива около 9000 при нея.
                  И аз на това се надявам, но знаеш, /щом сме на борсата/ длъжни сме с някаква вероятност, да очакваме едва ли не всяка възможност.
                  А специално по проблемите с кредитните карти си мисля, че банките може би ще ги влачат още година, преди да се реши окончателно доколко са несъбираеми или изчистени, та и отчасти затова си мисля, че по-вероятно, допълнителната причина може евентуално да се наъбере /натежи/ около отчетите за първо-второ тримесечие.

Коментар

• Последващата корекция ще е някоя от разновидностите на равнинните корекции или триъгълник.При всички случаи обаче мисля,че ще видим Dow Jones на нива около 9000 при нея.

Коментар

"Просрочването по кредитните карти в САЩ покачи през февруари до най-високите си нива от поне 20 години насам, като най-сериозно са засегнати кредитните карти на American Express Co. и на Citigroup."

http://money.ibox.bg/news/id_2085032712

Да видим дали това ще стартира пета римска както го очаквам.Ако това стане може спокойно да я наречем петата вълна на Сити
                      Според мен, причиината за евентуалната Пета, няма да е специално само от тези кредитни проблемчета - просто като тежест не са чак толкова много, съотнесено спрямо другите им финансови бъркотии, /да кажем измерени в млрд/. За да се получи пета, допускам, че по-вероятно да е необходима още някаква причина /или причини/ и съвкупното им действие евентуално да натежи. Дано обаче, ако я има петата, да е с малка височиина /амплитуда/. А и после, дано корекцията не се окаже някаква избушена от бягащ тип, че ако се ошашавят братята американци, няма да ми бъде весело.

Коментар

• "Просрочването по кредитните карти в САЩ покачи през февруари до най-високите си нива от поне 20 години насам, като най-сериозно са засегнати кредитните карти на American Express Co. и на Citigroup."

http://money.ibox.bg/news/id_2085032712

Да видим дали това ще стартира пета римска както го очаквам.Ако това стане може спокойно да я наречем петата вълна на Сити

Коментар

• Re: e$trade

Първоначално изпратено от supertrader
                          Те фалираха вече и то доста месеци минаха.
                          Именно и баба му е фалирала де факто, но де юре няма да фалира! Така че той ще си има нет а САЩ ще си скубят кинти от ING.

Коментар

• e$trade

Те фалираха вече и то доста месеци минаха.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                              При фалит на ЕйАйДжи Дау ще се гмурне под 5 500 от раз....не виждам какво и как ще ги спаси....въпрос на седмици и месеци е да излезе лошата новина според мен...
                              А при фалит на баба ти ще ти изключат нета, но предполагам че и двете ще устоят на кризата..

Коментар

• При фалит на ЕйАйДжи Дау ще се гмурне под 5 500 от раз....не виждам какво и как ще ги спаси....въпрос на седмици и месеци е да излезе лошата новина според мен...

Коментар

Working...
                                X