If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото
Kritelin ,съвпада ли този сценарий с твоя?
Понеделник до към 6900- 7200 и от там към 7613-7909 за приключване на (c)4та.Като докрая на месеца завършва 5та към 6300п. и стартираме към мах 9379п
Като цяло се въздържам от коментар, и по някоя причина, за която споменах, че ми се струва малко волатилен участъка. Та и няма да съм щастлив ако някой се подведе по някой слънчасъл коментар, например всички анализатори, /особено тези които са обуздали спекулативния си подход / казват, че кризата щяла да свърши един ден. /което си е верно - си е верно/
Но кога щял да дойде този слънчев ден, както и къде било дъното никой не смее да прогнозира
Успех и на теб на пазара, отвреме на време като ми мине некой бръмбар до главата та да ми подбутне музата, ще гледам да поглеждам към темата. А и да се надяваме с времето нещата да се изясняват и по NYSE и по другите борси ...
Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото
Знам ли какво да кажа? Като тежест на участващия капитал, за себе си съм решил, да съм по-скоро пас. /холд на някои покупки дотук/ - Може би да сме в един от сравнително по-волатилните периоди и не ми се рискува много. Разбира се, част от капитала е заложена за покупки, но всеки си определя рисковия капитал за участие и съобразно собственото си влечение към риск-а. Разбира се, който улучи посоките ще направи печалба.
За златото се опасявам, че може да го набалончат. Т.е. да му вдигнат сравнително набързо цената, но после и бързо да го разбалончат, почти като петролните упражнения миналото лято. Но да си призная, не го следя изобщо към момента, може и да греша, по-вероятно. /даже не знам и каква му е цената към момента... а и Отделно очаквам и волатилни изненади при долара.../
Последващата корекция ще е някоя от разновидностите на равнинните корекции или триъгълник.При всички случаи обаче мисля,че ще видим Dow Jones на нива около 9000 при нея.
И аз на това се надявам, но знаеш, /щом сме на борсата/ длъжни сме с някаква вероятност, да очакваме едва ли не всяка възможност.
А специално по проблемите с кредитните карти си мисля, че банките може би ще ги влачат още година, преди да се реши окончателно доколко са несъбираеми или изчистени, та и отчасти затова си мисля, че по-вероятно, допълнителната причина може евентуално да се наъбере /натежи/ около отчетите за първо-второ тримесечие.
Последващата корекция ще е някоя от разновидностите на равнинните корекции или триъгълник.При всички случаи обаче мисля,че ще видим Dow Jones на нива около 9000 при нея.
"Просрочването по кредитните карти в САЩ покачи през февруари до най-високите си нива от поне 20 години насам, като най-сериозно са засегнати кредитните карти на American Express Co. и на Citigroup."
Да видим дали това ще стартира пета римска както го очаквам.Ако това стане може спокойно да я наречем петата вълна на Сити
Според мен, причиината за евентуалната Пета, няма да е специално само от тези кредитни проблемчета - просто като тежест не са чак толкова много, съотнесено спрямо другите им финансови бъркотии, /да кажем измерени в млрд/. За да се получи пета, допускам, че по-вероятно да е необходима още някаква причина /или причини/ и съвкупното им действие евентуално да натежи. Дано обаче, ако я има петата, да е с малка височиина /амплитуда/. А и после, дано корекцията не се окаже някаква избушена от бягащ тип, че ако се ошашавят братята американци, няма да ми бъде весело.
"Просрочването по кредитните карти в САЩ покачи през февруари до най-високите си нива от поне 20 години насам, като най-сериозно са засегнати кредитните карти на American Express Co. и на Citigroup."
При фалит на ЕйАйДжи Дау ще се гмурне под 5 500 от раз....не виждам какво и как ще ги спаси....въпрос на седмици и месеци е да излезе лошата новина според мен...
А при фалит на баба ти ще ти изключат нета, но предполагам че и двете ще устоят на кризата..
При фалит на ЕйАйДжи Дау ще се гмурне под 5 500 от раз....не виждам какво и как ще ги спаси....въпрос на седмици и месеци е да излезе лошата новина според мен...
Коментар