IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
    ЕМИ ТАЗИ КОРЕКЦИЯ НЕ БЕШЕ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ГОЛЯМА, А ОТНОСНО ЦЕНАТА НА АКЦИЯТА НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ И Е НИСКА ЦЕНАТА, ЗАЩОТО ИНТЕРЕСА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО БАНКИ, ИП И РАЗНИ ФИНДОВЕ НЕ ВЗЕХА ДОСТАТЪЧНО.
    Е... НА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА КАПИТАЛА КОГАТО ВЕЧЕ ЦЕНАТА НЕ Е 110.5ЛВ. НЕКА УЧАСТВАТ И С ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ПО ВИСОКИ ЦЕНИ.
    Тази корекция не съм съвсем сигурен, че е приключила.

Коментар

• Няма по-голям от пазара (както казва моят приятел Пепи).

Цената ще се намести бързо, защото там ще се гласува с пари, а не с натискане на бутони както тук сега в анкетата

Коментар

• ЕМИ ТАЗИ КОРЕКЦИЯ НЕ БЕШЕ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ГОЛЯМА, А ОТНОСНО ЦЕНАТА НА АКЦИЯТА НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ И Е НИСКА ЦЕНАТА, ЗАЩОТО ИНТЕРЕСА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО БАНКИ, ИП И РАЗНИ ФИНДОВЕ НЕ ВЗЕХА ДОСТАТЪЧНО.
        Е... НА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА КАПИТАЛА КОГАТО ВЕЧЕ ЦЕНАТА НЕ Е 110.5ЛВ. НЕКА УЧАСТВАТ И С ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ПО ВИСОКИ ЦЕНИ.

Коментар

• 251 гласа дотук в анкетата.

Но как ви се струват нещата към днешна дата, след като вече нагазихме дълбоко в корекцията на БФБ?

Коментар

• ..............................Koga 6te se tyrguwat tez...................................???

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
              Първоначално изпратено от prodigal
              Според мен годината ще е влажна и гроздето кисело

То релси пътища... това беше преди повече от 100 години (не че не изкарахме пари тогава , сега са я съкратили приказката и пари-стоки-пари е вече пари-пари

Занасям се, но все пак щом ще сте старомодни хвърляте по едно око и за фундамента и резултатите

Примерно за “Тракия” нямали price adjustment…?!!! Не стига, че бизнесът е тромав, но ако ти изтърсят, че нещата се променили (то договорите са за години тука) и няма печалба...

Пари ще се изкарат тука, но не повече от нормалните готини позиции. Логиката ми е, че не дадоха големи пакети на отговорни фактори и се отметнаха за тези 40К акции дето трябваше да се дадат на наши хора

Успехи

Предвид горното очевидно не съм участвал

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Според мен годината ще е влажна и гроздето кисело

То релси пътища... това беше преди повече от 100 години (не че не изкарахме пари тогава , сега са я съкратили приказката и пари-стоки-пари е вече пари-пари

Занасям се, но все пак щом ще сте старомодни хвърляте по едно око и за фундамента и резултатите

Примерно за “Тракия” нямали price adjustment…?!!! Не стига, че бизнесът е тромав, но ако ти изтърсят, че нещата се променили (то договорите са за години тука) и няма печалба...

Пари ще се изкарат тука, но не повече от нормалните готини позиции. Логиката ми е, че не дадоха големи пакети на отговорни фактори и се отметнаха за тези 40К акции дето трябваше да се дадат на наши хора

Успехи

Коментар

• Според мен годината ще е влажна и гроздето кисело

Успехи

Коментар

• okolo 385-490 lewa

Коментар

• 280-350 лв като начало...Аз доволен..

Коментар

• NE VJARVAM DA IMA MNOGO PRODAVA4I POD 250-300 LEVA. KOGA SE O4AKVAT DA IZLEZAT NA BORSATA- JANUARI LI

Коментар

• Колеги аз съм от скоро на борсата и ще ми е интересно какви са вашите прогнози за цената на акцията да кажем след 6 месеца.

Коментар

• КФН вече арестува ли от наддавалите на ИПО-то без необходимите средства?

Разрешават ли свиждания през седмицата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайко Кукурайко
                              Бихте ли купили акции на Трейс на черно по 370 лева парчето?
                              Имам няколко подобни оферти - хората вече продават. Много интересна е тази българска борса.

Не е препоръка
                              аз ще ти издам кол опция на цена 370 лв
                              цена на опцията 70 лв
                              пиши ми на лична

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                                Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но всъщност на коя дата започва търгуването на борсата точно?
                                Към девет и половина.
                                Еее.. майтап. Успех!

Коментар

Working...
                                X