Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
ЕМИ ТАЗИ КОРЕКЦИЯ НЕ БЕШЕ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ГОЛЯМА, А ОТНОСНО ЦЕНАТА НА АКЦИЯТА НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ И Е НИСКА ЦЕНАТА, ЗАЩОТО ИНТЕРЕСА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО БАНКИ, ИП И РАЗНИ ФИНДОВЕ НЕ ВЗЕХА ДОСТАТЪЧНО.
Е... НА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА КАПИТАЛА КОГАТО ВЕЧЕ ЦЕНАТА НЕ Е 110.5ЛВ. НЕКА УЧАСТВАТ И С ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ПО ВИСОКИ ЦЕНИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от prodigalСпоред мен годината ще е влажна и гроздето кисело
То релси пътища... това беше преди повече от 100 години (не че не изкарахме пари тогава , сега са я съкратили приказката и пари-стоки-пари е вече пари-пари
Занасям се, но все пак щом ще сте старомодни хвърляте по едно око и за фундамента и резултатите
Примерно за “Тракия” нямали price adjustment…?!!! Не стига, че бизнесът е тромав, но ако ти изтърсят, че нещата се променили (то договорите са за години тука) и няма печалба...
Пари ще се изкарат тука, но не повече от нормалните готини позиции. Логиката ми е, че не дадоха големи пакети на отговорни фактори и се отметнаха за тези 40К акции дето трябваше да се дадат на наши хора
Успехи
Предвид горното очевидно не съм участвал
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalСпоред мен годината ще е влажна и гроздето кисело
То релси пътища... това беше преди повече от 100 години (не че не изкарахме пари тогава , сега са я съкратили приказката и пари-стоки-пари е вече пари-пари
Занасям се, но все пак щом ще сте старомодни хвърляте по едно око и за фундамента и резултатите
Примерно за “Тракия” нямали price adjustment…?!!! Не стига, че бизнесът е тромав, но ако ти изтърсят, че нещата се променили (то договорите са за години тука) и няма печалба...
Пари ще се изкарат тука, но не повече от нормалните готини позиции. Логиката ми е, че не дадоха големи пакети на отговорни фактори и се отметнаха за тези 40К акции дето трябваше да се дадат на наши хора
Успехи
Коментар
-
Според мен годината ще е влажна и гроздето кисело
Успехи
Коментар
Коментар