IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Били ти май мси доста прав а колко акции си взел

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Първоначално изпратено от Myth_72
      Първоначално изпратено от PLP
      Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
      за какво правно основание говорим колега
      Днес четох че според мнение на брокери има основание за проверка от КФН на лицата подали големи поръчки .А именно откъде имат средствата заявени при подаване на поръчки за Трейса -ако са налични да докажат произход И за платени данъци ако не значи ги нямат и става въпрос за манипулация .
      Хайде прочети, какво си написал и пак помисли, дали има основания, за проверки. Първо, няма как да докажеш произход за нещо, което нямаш, в случая 22 мил. и измама няма, защото никой и не е искал да ги имаш налични, парите не се искаха предварително. Второ за каква манипулация точно става въпрос, че не се сещам, някой да ми е доставил акции за 22 мил. и аз да съм ги отказал? Освен това, кое ще манипулираш, цената ли, тя беше фиксирана, кое друго търсенето ли, ами смятам че не е публична информация това, за каква сума съм пуснал поръчка, това е нещо само м/у мен и ИП, той вече с кого го е коментирал си е негов проблем, но ако ИП са коментирали наляво и надясно примерно, че съм записал цялата емисия и видиш ли .... значи на тях трябва да им се потърси отговорност за манипулиране на търсенето и предлагането. Аз или хората, като мен, са изрядни по сделката дори да са заявили цялата емисия. Те просто са заявили намерение да закупят акции, на еди каква си стойност, никъде в правилата по IPO не е споменавано, че трябва да имаш парите предварително.
      Колега ами точно тук е опита за манипулация - даваш поръчка да купиш акции а парите ги нямаш .Моли се да не се разровят все ще намерят начин да го изтълкуват така че да те праснат.
      Аман от хора, които не са се класирали и за една акция и сега пищят на умряло как видиш ли, хипотетично другите били виновни за това, че те самите са подценили презаписването или всъщност ги е било страх да пуснат по-големи поръчки, заради потенциалният риск.

risk - return baby... thats what finance is all about.

щели да ни разследват, ама само ако преценели, ама още не го били направили, сътветно трябва да се молим... сори брат, пии една студена вода и стига рИвал. Следващия път - малко по-смело и може и да се класираш. айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
        стига сте писали празни приказки всичко беше според изискванията на ИП, така че спрете да пишете за манипулация, а за уточнение на цената на пазара, изкарайте какви поръчки има за 2008г. ТРЕЙС и какво се очаква.
        Мда, всъщност прав си.

Коментар

Колега ами точно тук е опита за манипулация - даваш поръчка да купиш акции а парите ги нямаш .Моли се да не се разровят все ще намерят начин да го изтълкуват така че да те праснат.
          Ами никой не е искал да ги имаш, ТАКИВА БЯХА ПРАВИЛАТА НА IPO-то.
          В МОМЕНТА НА ЗАЯВКАТА НЕ СИ БИЛ ДЛЪЖЕН НИТО ДА ИМАШ ПАРИТЕ, НИТО ДА ДОКАЗВАШ ДАЛИ ГИ ИМАШ. В МОМЕНТА В КОЙТО ВЕЧЕ СТАВА ЯСНО ПРЕЗАПИСВАНЕТО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО СЪЩО НЕ ТИ СЕ НАЛАГА ДА ГИ ИМАШ, ТЪЙ, КАТО ЗАЯВКАТА ТИ ИЗОБЩО НЕ Е УДОВЛЕТВОРЕНА, ПЛАЩАШ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ПОЛУЧАВАШ. НЯМА НАРУШЕНИЕ. А разбираш ли, че както и да го тълкуват, не могат да те държат отговорен за някакви хипотетични предположения. Не смятам изобщо да се моля, нека ровят, като искат, има си закони. А те много добре знаят, че нямат основания да ровят и изобщо да правят опити да подвеждат под отговорност, когото и да било от тези направили кухите заявки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
            Първоначално изпратено от PLP
            Днес четох че според мнение на брокери има основание за проверка от КФН на лицата подали големи поръчки .А именно откъде имат средствата заявени при подаване на поръчки за Трейса -ако са налични да докажат произход И за платени данъци ако не значи ги нямат и става въпрос за манипулация .
            Хайде прочети, какво си написал и пак помисли, дали има основания, за проверки. Първо, няма как да докажеш произход за нещо, което нямаш, в случая 22 мил. и измама няма, защото никой и не е искал да ги имаш налични, парите не се искаха предварително. Второ за каква манипулация точно става въпрос, че не се сещам, някой да ми е доставил акции за 22 мил. и аз да съм ги отказал? Освен това, кое ще манипулираш, цената ли, тя беше фиксирана, кое друго търсенето ли, ами смятам че не е публична информация това, за каква сума съм пуснал поръчка, това е нещо само м/у мен и ИП, той вече с кого го е коментирал си е негов проблем, но ако ИП са коментирали наляво и надясно примерно, че съм записал цялата емисия и видиш ли .... значи на тях трябва да им се потърси отговорност за манипулиране на търсенето и предлагането. Аз или хората, като мен, са изрядни по сделката дори да са заявили цялата емисия. Те просто са заявили намерение да закупят акции, на еди каква си стойност, никъде в правилата по IPO не е споменавано, че трябва да имаш парите предварително.

Коментар

• стига сте писали празни приказки всичко беше според изискванията на ИП, така че спрете да пишете за манипулация, а за уточнение на цената на пазара, изкарайте какви поръчки има за 2008г. ТРЕЙС и какво се очаква.

Коментар

На какво основание, например ще съставя актове КФН, на тия дето са заявили цялата емисия за Трейса. Отговора е, на никакво. С пръст не може да ги бутне.

Коментар

Коментар

Коментар

• еи ти с със 110-те мнения на 110лв. ли ще продаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                        Няма по-голям от пазара (както казва моят приятел Пепи).

Цената ще се намести бързо, защото там ще се гласува с пари, а не с натискане на бутони както тук сега в анкетата
                        Съгласен!!!
                        Тук всеки нещо си мисли, че може да манипулира, ама като тръгне реално да продава/купува по друг начин ще мисли. Тия анкети кучета ги яли.

Коментар

• за какво правно основание говорим колега

Коментар

• Мит72 - единствената емоция, позволена на добрия инвеститор, е усмивката.

КФН свърши прекрасна работа покрай ИПО-то и после преди и по време на корекцията на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                              КФН вече арестува ли от наддавалите на ИПО-то без необходимите средства?

Разрешават ли свиждания през седмицата?
                              И как ще стане тая работа, че не се сещам, на кое точно правно основание?

Коментар

• Прав си че S и D определят нещата на пазара, а казвам че има доста фактори които им влиаят.

Коментар

Working...
                                X