IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква цена очаквате в първия ден, дали ще мине 500 лв. и до каде може да стигне за същия този ден

Коментар

• СЛЕД ТОЗИ ГЛАВОЛОМЕН СПАД НА ПАЗАРА, ОЧАКВАМЕ ТЪРСЕНЕТО И ЦЕНАТА НА ТРЕЙС ДА Е ГОЛАМА

Коментар

• Много съм нов..ама много,въпрки ,че имам известен опит в стоковата търговия....
        Помня..."Хранков" и "Ист-Уест"....и другите измамници...но на въпроса за "Трейс"-а.
        Докопах се до 3 бр.и палтих 10% от поръчката авансово.
        Лично аз под 1000лв не продавам. Мога да ги прежаля тия 331.5 които съм платил...ако ще да паднат и на 10лв...под 1000 не продавам.

Коментар

• Horata razbirat, darjat si sega ke6ovinite, hem da sa sigurni hem da imat posle da si kopuvat Treis, za6toto znaqt 4e 6te trqbva da pla6tat pone po 600 leva za par4e. /Ina4e kakto kazah v posledstvie 6te se konsolidira na samoto prezapisvane - 1500 lv./

Коментар

• хахаха

Коментар

• 274 гласа в анкетата дотук. Добра извадка!

Последният слух е, че пазарът нарочно се срива сега от някои, които не искали да допуснат ТРЕЙС да стартира вторичната търговия на високи цени...

(Препоръка ли е?)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bully
                Първоначално изпратено от PLP
                Първоначално изпратено от Myth_72
                Първоначално изпратено от PLP
                Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                за какво правно основание говорим колега
                Днес четох че според мнение на брокери има основание за проверка от КФН на лицата подали големи поръчки .А именно откъде имат средствата заявени при подаване на поръчки за Трейса -ако са налични да докажат произход И за платени данъци ако не значи ги нямат и става въпрос за манипулация .
                Хайде прочети, какво си написал и пак помисли, дали има основания, за проверки. Първо, няма как да докажеш произход за нещо, което нямаш, в случая 22 мил. и измама няма, защото никой и не е искал да ги имаш налични, парите не се искаха предварително. Второ за каква манипулация точно става въпрос, че не се сещам, някой да ми е доставил акции за 22 мил. и аз да съм ги отказал? Освен това, кое ще манипулираш, цената ли, тя беше фиксирана, кое друго търсенето ли, ами смятам че не е публична информация това, за каква сума съм пуснал поръчка, това е нещо само м/у мен и ИП, той вече с кого го е коментирал си е негов проблем, но ако ИП са коментирали наляво и надясно примерно, че съм записал цялата емисия и видиш ли .... значи на тях трябва да им се потърси отговорност за манипулиране на търсенето и предлагането. Аз или хората, като мен, са изрядни по сделката дори да са заявили цялата емисия. Те просто са заявили намерение да закупят акции, на еди каква си стойност, никъде в правилата по IPO не е споменавано, че трябва да имаш парите предварително.
                Колега ами точно тук е опита за манипулация - даваш поръчка да купиш акции а парите ги нямаш .Моли се да не се разровят все ще намерят начин да го изтълкуват така че да те праснат.
                Аман от хора, които не са се класирали и за една акция и сега пищят на умряло как видиш ли, хипотетично другите били виновни за това, че те самите са подценили презаписването или всъщност ги е било страх да пуснат по-големи поръчки, заради потенциалният риск.

risk - return baby... thats what finance is all about.

щели да ни разследват, ама само ако преценели, ама още не го били направили, сътветно трябва да се молим... сори брат, пии една студена вода и стига рИвал. Следващия път - малко по-смело и може и да се класираш. айде със здраве
                Абе т..o казах това което прочетох .И как разбра че нямам пукната акция?А поръчка пуснах колкото ми даде ИП.

Коментар

• нека плуваме в хубави мигове pluvai, в час си с доста неща като чета зитата Ти, успех и дано издтржим на увеличението на акциите и като цена и като предлаган капитал на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                    еми тогава П/Е да не го гледаме нали, а за Трейс каква ще бъде справедливата цена на борсата сега.
                    Тази дето не е манипулирана.

Коментар

еи ти с със 110-те мнения на 110лв. ли ще продаваш
                      Хихихи, не знам дали въобще ще продавам скоро време и без тва са ми малко. Е, ако цената надскочи определено число ще ги пусна на воля, ама тва число е далечко от 110 лв. Прогнози и препоръки в числа не давам, това е анти всякакви теории, съветът ми само е да следите кой как ще се пласира при разпределението на еврофондовете и/или да чакате увеличение на капитала (ако имате търпение).

Коментар

• еми тогава П/Е да не го гледаме нали, а за Трейс каква ще бъде справедливата цена на борсата сега.

Коментар

а защо имаше сравнение между холдинга и Трейс, в което беше казано че трейс е 53% от холдинга
                          И кой точно го каза, ХДПАТ, не отчитат печалби, така ще е и за в бъдеще, а виж Трей-са....

Коментар

• ...

Коментар

• а защо имаше сравнение между холдинга и Трейс, в което беше казано че трейс е 53% от холдинга

Коментар

Били ти май мси доста прав а колко акции си взел

не е препоръка
                                не достатъчно, за съжаление... ама не са ми виновни другите - имаше си ясни правила за аукциона, от там нататък не занимавам другите с това. още повече, че наистина темата е друга - каква цена очакваме?

на мен ми е трудно да кажа, тъй като някои от параметрите по прогнозните парични потоци следващите пет години не ми харесаха (например ръст от 25-30% от 2008 (особено при сравнение с ръста от 2006-2007), както и growth rate от 8% в безкрайност, заложен в terminal value след петата година)... а това е при калкулацията на фиксираната цена на самия търг (110.5 лв), но предвид зрелостта на пазара ни, определено очаквам покачване на цената, без за момента то да е оправдано... конюнктура братче, по-добре да се възползваме

а времето ще покаже дали сме били прави

Коментар

Working...
                                X