Каква цена очаквате в първия ден, дали ще мине 500 лв. и до каде може да стигне за същия този ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Много съм нов..ама много,въпрки ,че имам известен опит в стоковата търговия....
Помня..."Хранков" и "Ист-Уест"....и другите измамници...но на въпроса за "Трейс"-а.
Докопах се до 3 бр.и палтих 10% от поръчката авансово.
Лично аз под 1000лв не продавам. Мога да ги прежаля тия 331.5 които съм платил...ако ще да паднат и на 10лв...под 1000 не продавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullyПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Myth_72Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovза какво правно основание говорим колега
risk - return baby... thats what finance is all about.
щели да ни разследват, ама само ако преценели, ама още не го били направили, сътветно трябва да се молим... сори брат, пии една студена вода и стига рИвал. Следващия път - малко по-смело и може и да се класираш. айде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolovеи ти с със 110-те мнения на 110лв. ли ще продаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovБили ти май мси доста прав а колко акции си взел
не е препоръка
на мен ми е трудно да кажа, тъй като някои от параметрите по прогнозните парични потоци следващите пет години не ми харесаха (например ръст от 25-30% от 2008 (особено при сравнение с ръста от 2006-2007), както и growth rate от 8% в безкрайност, заложен в terminal value след петата година)... а това е при калкулацията на фиксираната цена на самия търг (110.5 лв), но предвид зрелостта на пазара ни, определено очаквам покачване на цената, без за момента то да е оправдано... конюнктура братче, по-добре да се възползваме
а времето ще покаже дали сме били прави
Коментар
Коментар